Мій син їздить на Акура TL - 2005 року. Але, недавно проїхався на Ролс Ройсі....... Його шеф їздить на БМВ Х6 - 2017 року. Але, після того, як проїхався на тому ж Ролс Ройсі сказав, що в свою БМВ сів як у фіру ........((((((
В сина бібіка чорна. Завжди чистенька. Ну, хіба поки їде по грязюці або в дощ, але то форс-мажор) Висновок: якщо господар ..., то і машина ... В дружини біла, тоже завжди напуцована.
))) Прошу пана, якщо я правильно зрозумів ваш натяк, то скажу по факту: За пару десятків років в білій бібіці /а до білої в бежевій/ я - один раз поміняв масло і фільтри - два-три рази перекидав колеса по сезону зимові/літні - пару разів в дорозі ставив запаску - кілька разів в дорозі підкачував насосом колесо - багато разів сам заправляв на заправках і докачував колеса компресором. - раз регулював замок в дверках - пару раз доливав тосол Мусет всьо!) І не пуцував ні разу /я про бібіки;/ Ага, згадав ще прикольний момент. Пару-тройку сотень метрів я пхав бежеву бібіку, аж пихтів і потів. Запхав від поліклініки аж до почти. Не заводилася, зараза, з толкача. Відразу глохла. Виявилося, що дружина вмикала третю передачу))) зі а якщо някого натяку не було, то я написав це чисто для себе, щоб не забути;
Ездил очень долго на копейке, недавно пересел на Huyndai Solaris, ощущения конечно совсем другие, хоть и нет души в этой машине)))