Зараз їзжу на Ford Transit Connect пасс. якщо честно це батькова, він її хоче продати, а я хочу пересісти на елмоб тільки радять брати нового, бо у тих що вживані проблеми з зарядкою, як у мобілки.
Ford Transit Connect теж непогана автівка, в друга така то все раніше як був безробітним то він возив мене,піцу їли і таке інше)
ще можна терпіти, коли хоч музика нормальна, але коли там "руський рєп" - хочеться ввести UZUMYMW (хто знає - той зрозуміє) і бахнути по ним з гранатомета. мене зараз почав цікавити китайський автопром - як там наші східні друзі, навчились робити якісно? зваблює ціна на самі авто та на обслуговування - дешевше, чим догляд за вітчизняним!
Так заднюю дугу можно и самостоятельно поставить, при наличии относительно прямых рук. Купить ее вы можете здесь , как не выйдет всем форумом помогать будем.
Перечитав з першої сторінки . Знайшов свій допис. 10 років пройшло... а ніби це було вчора. RDX розбилася в аварії.Рідини з неї потекли. Іnsurance/страховка/забезпечення виплатили вартість машини- скільки це коштувало на той час в 2011р. Тойота трак відїздила свої 300тис.км без поломок і серьозних ремонтів і була залишена в BMW ділера , де я змінив на інше авто. ..а жінки не має.
..і чим дальше , тим скоріше. А цей dArt , що почав цю сторінку , цікаво дальше в Львові живе? Він як людина з срепами напевно а апалченци на Сході записався.
Петро Димінський до вчорашнього дня їздив на Мерседесі S-65 AMG (н/з АС0277ВР). Автомобілем, що спричинив ДТП, керував Димінський – брат загиблої "В цей час Мерседес моделі S-65 AMG (н/з АС0277ВР), яким керував Димінський, в супроводі позашляховика марки Lexus (н/з ВС0222СК), грубо порушивши ПДР, на великій швидкості в населеному пункті здійснив обгін у недозволеному місці. Внаслідок цього сталася страшна ДТП, в якій загинула моя сестра", - пише Мацевко. "Після ДТП Петро Димінський, як останнє лайно, не надавши першої медичної допомоги, пересів в позашляховик Lexus (н/з ВС0222СК) і змився у невідомому напрямку. Після чого до авто Димінського підійшов його охоронець і стверджував, що це він був за кермом Мерседеса", - йдеться в пості. Мацевко зазначив, що зіткнення було дуже сильним, Мерседес злетів у кювет і врізався в дерево, однак на водієві, який стверджує, що був за кермом, нема жодної подряпини чи синця. Також, за словами брата загиблої, є свідки, які бачили, як Димінський пересідав у позашляховик. Кінець цитати. Свідки є, але навряд чи нададуть відповідні свідчення. А, якщо й захочуть надати, то чи захочуть наші реформовані поліції-прокурВатури-суди долучити їх до матеріалів справи.....................
Послали Ви б того підкацапника куди подалі. А Ви ще з тим тролем в діалоги вступати хочете. БМВ він має))))) Мав пес буду))))))))))
Не їжджу проте хочу електромобіль Продаж електромобілів: ціни, характеристики, опис | Carpoint Electric Бажано Рено Зое
В мене ось така.2.0л SUZUKI SX4. 5 років.У жінки ніссанчик верса1.8л 11 років. Скучно. Їздиш і їздиш, нічого не полагодити, замінити, полазити під машиною... От раніше були каділлак з форд ескорт.. то там було де розвернутися!