Симпатичний "ешЕк". Тільки не супермен. Мій колега - ліцо кавказской національності - якось випив під час зйомок у зоопарку і захоплено усім казав: "Как я завідоваю ішака!" (здогадайтеся з трьох разів - чому?)
Та нє,я з боку стою.А взагалі,приїхав з татом на Ниві(машина мого неня). ---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ---------- Мрії,мають властивість збуватися.Головне,від щастя,мрію не перетворити на купу брухту.
Продаж автошин і дисків - один з основних напрямків діяльності торгово-сервісного центру "Авто-Альянс". Реалізуємо свою продукцію за конкурентними цінами і кожному клієнту надаємо високий рівень сервісу. Це літні, зимові і всесезонні шини. Це автошини для легкових авто,мікроавтобусів, вантажних авто і джипів. Реалізуємо автошини і диски зі складу, завдяки чому навіть брендова шина - літня, зимова, всесезонна - продається нами дешево. Дізнайтесь більше на нашому сайті: http://v7-shyny.ua/
та ну нафіг свою пяту точку возити з такими цінами на пальне... та ще й так пробки обїзжати ... авто тільки для вилазок за межі Львова, або при реальних потребах. ---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ---------- ну якщо так настроюватися ... доречі дивився краш тести того ж смарта - у всіх варіантах людина ціла і неушкоджена мало не максимум по всіх тестах, а авто пофіг, головне життя , за межі міста на такому їхати не серйозно, а ось по місту таких швидкостей для загрози життю майже нема
Lambada, так, але на здибанки не ще приїздив, бо вічно бракувало часу. На наступні зїзди буду. Щодо ДТП: в неті є маса реальних відео-фото аварій зі смартами в Україні і паРаші...ніхто не помирав і не травмувався сильно навіть після лобових ударів. Ну а якщо залетіти під камаз на швидкості, не врятує й s-class. Машина як 2 ідеал, а суто дупу возити по місту - кращого не придумаєш. Мало їсть, всюди запаркуєшся і надійна. За містом я б не сказав, що погана - я обїхав 800км по Польщі (Краків і решта супутніх міст) - проблем не було жодних. Спокійно 110-120 по автобанах можна їздити. 140 мах. Смарт тяжкий - десь 900км, тому він на дорозі добре тримається. Одним словом я майже за рік щоденної їзди дуже задоволений - продавати не буду. Залишеться як 2-га
Була аварія пару років тому, на автобані смарт попав попереду трака, так він його не помітив і пхав перед собою два з'їзди. Аж поки люди бібікати не почали дальнобойщику. Водійці, крім переляку, нічого. Смарт безпечний, але машина всеодно бабська. ---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:30 ---------- Заичайно не було, йому просто стрьомно одному серед дєвачєк, на красівенькій такій голубенькій пудренниці.)
якби крила мала, було б краще, а так добре що є помічниця страховка, Каско 3в1, наприклад надійна Допомога в дорозі, даже з пальним допоможуть
Ну та так, ты крутий пацанюра, а я на маршрутках. Куда там мені. Вибачай. Бабів возиш троха в тому смердюху? Під спідницю певно їм там файно лазити, нє?!
На Форд Мондео сейчас езжу. Вчера вечером в кузовной поставил сервис. Ребята таджики-уборщики поцарапали бампер, крыло и дверь телегой для вывоза мусора.