Хто на чому їздить?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем dArt, 20 лип 2007.

1. Tony

Tony Well-Known Member

А ви в Ниві чи Лєхусі?

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Симпатичний "ешЕк". Тільки не супермен.

3. Honda

Honda Well-Known Member

Я ходжу пішки:)) Але в мене мрія є про BMW X5:girl_in_dreams: або Honda CR-V:preved:

• Подобається Подобається x 1
  4. nikolas

nikolas Well-Known Member

Та нє,я з боку стою.А взагалі,приїхав з татом на Ниві(машина мого неня).:)

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

Мрії,мають властивість збуватися.Головне,від щастя,мрію не перетворити на купу брухту.:)))

5. Авто Альянс

Авто Альянс миється в бані

Продаж автошин і дисків - один з основних напрямків діяльності торгово-сервісного центру "Авто-Альянс". Реалізуємо свою продукцію за конкурентними цінами і кожному клієнту надаємо високий рівень сервісу.
    Це літні, зимові і всесезонні шини. Це автошини для легкових авто,мікроавтобусів, вантажних авто і джипів.
    Реалізуємо автошини і диски зі складу, завдяки чому навіть брендова шина - літня, зимова, всесезонна - продається нами дешево.
    Дізнайтесь більше на нашому сайті: http://v7-shyny.ua/

6. Vexler

Vexler Well-Known Member

Літаю по Львову на такому [​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Бабський. А чо не розовенький?)

8. Vexler

Vexler Well-Known Member

Samojlovu4, це авто для міста. А бабські у вас стереотипи.

9. avatarwin

моя мрія

10. Lambada

Lambada Member

вже вступили в групу смартоводів? на параді смартів вам не було...

11. prius

prius Well-Known Member

Бачив я смарт після несильної аварії ,купа металобрухту

12. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

та ну нафіг свою пяту точку возити з такими цінами на пальне... та ще й так пробки обїзжати ... авто тільки для вилазок за межі Львова, або при реальних потребах.

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

ну якщо так настроюватися ... доречі дивився краш тести того ж смарта - у всіх варіантах людина ціла і неушкоджена мало не максимум по всіх тестах, а авто пофіг, головне життя , за межі міста на такому їхати не серйозно, а ось по місту таких швидкостей для загрози життю майже нема

13. Vexler

Vexler Well-Known Member

Lambada, так, але на здибанки не ще приїздив, бо вічно бракувало часу.
    На наступні зїзди буду.

Щодо ДТП: в неті є маса реальних відео-фото аварій зі смартами в Україні і паРаші...ніхто не помирав і не травмувався сильно навіть після лобових ударів. Ну а якщо залетіти під камаз на швидкості, не врятує й s-class.

Машина як 2 ідеал, а суто дупу возити по місту - кращого не придумаєш. Мало їсть, всюди запаркуєшся і надійна. За містом я б не сказав, що погана - я обїхав 800км по Польщі (Краків і решта супутніх міст) - проблем не було жодних. Спокійно 110-120 по автобанах можна їздити. 140 мах. Смарт тяжкий - десь 900км, тому він на дорозі добре тримається.
    Одним словом я майже за рік щоденної їзди дуже задоволений - продавати не буду. Залишеться як 2-га

14. Samojlovu4

Була аварія пару років тому, на автобані смарт попав попереду трака, так він його не помітив і пхав перед собою два з'їзди. Аж поки люди бібікати не почали дальнобойщику. Водійці, крім переляку, нічого.
    Смарт безпечний, але машина всеодно бабська.

---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:30 ----------

Заичайно не було, йому просто стрьомно одному серед дєвачєк, на красівенькій такій голубенькій пудренниці.)

15. muravey

muravey Well-Known Member

видел примерно 1.5 часа назад на Сыхове в пробке :)

16. Olenall

Olenall миється в бані

якби крила мала, було б краще, а так добре що є помічниця страховка, Каско 3в1, наприклад надійна Допомога в дорозі, даже з пальним допоможуть

17. Vexler

Vexler Well-Known Member

Samojlovu4, facepalm
    p.s. з маршрутки видніше))

18. Samojlovu4

Ну та так, ты крутий пацанюра, а я на маршрутках. Куда там мені. Вибачай.
    Бабів возиш троха в тому смердюху? Під спідницю певно їм там файно лазити, нє?!

19. Mixrud

Mixrud Well-Known Member

На Форд Мондео сейчас езжу. Вчера вечером в кузовной поставил сервис. Ребята таджики-уборщики поцарапали бампер, крыло и дверь телегой для вывоза мусора.

20. SergiiG

SergiiG Member

Я на трамвае.

а де твій аватар? :)