В Вашого академіка напевно була рання модель М20 , а та що на фото , то вже з пізніших.Машину випускали з 1946 по 58р.р. ....згадав авторський вечір Ельдара Рязанова , де він розказував за своє життя і за першу свою машину "Побєда", яку він купив за гонорар , який він дістав за "Карнавальная ночь".
Смійтеся. Є пласт життя, якого Ви не знаєте. Сапог. Видав недомордований "вашими" пан наукову працю великим тиражем - якраз на "Победу" і вистачило. То було, здається у 56-57 рр. Перші Побєди мали важіль переключення передач з тунелю і класичну "бібікалку". А та мала "американський джойстик" під кермом і бібікалка - хромоване кільце діаметром в половину керма. Як на Волгах М-21. Бензин (А66-А72) в Туркменістані коштував 50 дореформених (тобто 5 копійок після 1961 р). А у 71 році дав мені батько покермувати (ИЖ-412) по Каракумах - від Красноводська до Ашхабада. ТакИр - порепаний глинистий грунт. Батько каже, усі водії знають на тому маршруті "качалку", де можна вільно набрати "білу нафту" - практично 66-й бензин.
здравствуйте форумчане, извините за офтоп и за иной язык Patrick не всё понял с выше написанного, но вы явно меня с кем то путаете, или несете чушь,,, я не из Львова и знакомых у меня там нет, что за суб-контрактор "антик Карс"? какая Прибалтика? откуда такие детали? машина моя в штатах с 52го года, почитать можно здесь http://gaz20.spb.ru/magazines/motor_trend_1952_1.htm
??????? незрозумів , ви що теж з Сакраменто ?... і це ваша машина? Цікаво...... то чого в нього дані про вашу машину??? Гм...хочете деталі пишіть в приват.
мне то зачем писать в личку? машина, фотки, и видео мои, и речь как я понял была обо мне, поэтому и хочу узнать "кто" пишет про меня ложную информацию, и зачем?
Я на Subaru Impreza WRX , 2005 року. Якшо когось щось цікавить по цих авто чи взагалі по Субарах - звертайтесь.
В продовження теми: що це, ЗАЗ-italiano? чи FIAT-ukraino? http://www.youtube.com/watch?v=xBK4mQ3RfYA&feature=related Колись бачив фото машини дуже схожої на цей Форд, з підписом: Merkury 1954. Якщо завважити, що "Меркурій" входив у концерн "Форд", цілком ймовірно, що це одна модель, яку випускали обидва заводи.