Відповідь: Хто на чому їздить? Полковнику! Не на документи тре дивитися!:radist: Ви б ще увольнітєльну в неї спитали... У нас її могли і собірать, і разбірать ... :padonak:
Відповідь: Хто на чому їздить? Ладно, пора раскрывать карты. Тоета "Превиа" 2004, 2.0 D4D Одна в городе. В общем если увидите здоровенный серебряный минивен с угрюмым бородатым мужиком вместо водителя, имейте ввиду, это москаль на япошке едет
Відповідь: Хто на чому їздить? Opel Astra, про яку словами Гадюкіних так і хочеться сказати "Звьоздочка моя тихо для тебя, заспіваю пісню цю задушевную".
Відповідь: Хто на чому їздить? шаран тоже машинка ничего, только Превию вы малость допотопную нашли, этот модельный ряд в 1998 закончился Счас пошукаю свою и попытаюсь в форум вставить.
Відповідь: Хто на чому їздить? Недавно поместили 10 душ, учитывая, правда собаку и ребенка в животике нашей подруги. А так, 7 человек размещаются с полным комфортом. Расход 6, 5 соляры трасса, 7, 5-9 город.
Відповідь: Хто на чому їздить? Ага, такий... dArt, я взагалі не знаю, що в ньому убіваєме... За третій рік хіба масло міняв, і освіжувач повітря в салоні... :rolleyes: Тьху-тьху... Може тому, що від нім. бездітного пенсіонера брав, який за ним як за внуком ходив, з перших рук... і по нім. дорогам їздю. Та й на спідометрі в мене ще й хіба за 150.000 перевалило, за всі роки дідо хіба в суботу 2км. до "real" мотав, та в неділю 3км. до церкви, а їх, дизеляків, знавці "міліонщиками" називають... Чесно, признаюсь - прив`язався я до нього дуже, оце вже мушу пильнувати себе при жінці, вона каже, скоро говорити з ним почну...:shy:
Відповідь: Хто на чому їздить? У меня еще хуже. ТоЁта, она же дЭвочка. Жена ревнует уже просто Сегодня вот на моечку загнал, потом сам после кривуруких мойщиков все допылесосил, колесики подкачал, панельку натер, седушки вытряхнул, освежитель поменял... а жена дома сидела
Відповідь: Хто на чому їздить? Прикольные у вас МОЙЩИКИ! А денюжку отдали? Как и в ресторане за НЕ ВЫПИТУЮ водку? Уважуха!
Відповідь: Хто на чому їздить? Ну а Ваша дівчинка, dArt - просто ляля... файна машинерія, так "по взрослому"... Чимось мені Мітсубісі Ґрандіс нагадує, такий самий криголам... Мав щастя трошки покататися, сподобалось дуже... Я, як великий виросту, теж собі таку стодолу сіна куплю...