Відповідь: Хто на чому їздить? Привет! Всех не просмотрел, не знаю, есть ли тут с такими животинками, но я пока с удовольствием пользуюсь Ford "Sierra"
Потужна автівка. Якось у передачі "Екіпаж" тестували і висновок був таким: "Якщо ви хочете купити мазду мпс, ал ене маєте грошей - купіть мазду 6 і збирайте на мпс ".
Ну, майже те саме, тіко у мене він актівіст і красавЄц... Ну і не камсамолєц... А бібіка канєшно супер!
Як зламався бензонасос - став і стоїш. А як ЇЗДИТИ з поломаним гідраком - за місяць будь-який чемпіон з бодібілдінгу чи пауерліфтінгу буде нєрвна куріть в углу в порівнянні з тим шОфером...
Усією сім'єю їздимо на Ланосі. Нічого так. До цього була Таврія - дуже тісна і весь час ламалася, одного разу взагалі глушник відпав. А коли я була маленька, був Запарік! До сих пір пам'ятаю! Такого незвичного кольору - оранжевий.
О,і ми теж(це татова). З братом на Nissan Qashqai. Власної машини не маю,і слава Богу!!!А то й страшно подумати що було б! Найчастіше,виходить так що маршруткою їжджу
У мого батька першою машиною був "Москвич", похожий на машину, що Штірліц їздив. Колесо запасне кріпилося ззаді під заднім вікном. Ото була машина......... памятаю... заводив батько півдня.... завелася... Ми з тої радості так швиденько сіли в машину, що забули про корбу, якою власне та машина заводилася... поки їхали по асфальту - нічого, а от коли пішла польова дорога....з ямами... тато на газ, а машину підносить... виявилось, що то та корба встрягла в землю і підносила передок....
А я їжджу в консервній банці зі шпротами, себто в трамваї. Мене все влаштовує, а як не влаштовує, то йду пішком. Та й так...