Відповідь: Хто на чому їздить? А я собі на днях придбав в Києві Мерседесика С180:radist: радості море...
Відповідь: Хто на чому їздить? Люблю мерси 90-их. Типу до 2001 року випуску. Наступні покоління мені щось не подобаються
Відповідь: Хто на чому їздить? Вітаю, дійсно шикарна покупка! Сам маю Мерседесика, але 124-го... Брав вроді ненадовго, але потім так полюбив, вже кілька років їздю... Нуль проблємо, тьху тьху... Жінка ревнцвати починає, каже я з ним вже говорю...
Відповідь: Хто на чому їздить? Я зранку на роботу на "бидловозі", після роботи на лімузині(тролейбус). А деколи й 11 номером.
Відповідь: Хто на чому їздить? в основному - на метро. іноді в маршрутках. іноді в них шансон грає...
Відповідь: Хто на чому їздить? Я езжу на такси, когда-то с удовольствием садился за руль, за день проезжал по тыщу км, а теперь просчитав во сколько обходится машина, плюнул и теперь меня возит такси
Відповідь: Хто на чому їздить? ЗАЗ рулить, нє? http://video.mail.ru/bk/rs-tuning/2/31.html?from_catalog=1
Відповідь: Хто на чому їздить? А нас/вас десь тут є про бабйо на дорозі??? В мене нині зранку таке бажання було одній »*%$ заїхати взад. Таке було бажання, просто розтрощити її шевролєта своїм вальциком...
Відповідь: Хто на чому їздить? Давно хтів таку темку відкрити, але не хочеться загальної анафеми від жіноцтва форуму... Може ви візьмете на себе сміливість тото зробити?!
Відповідь: Хто на чому їздить? а я би тему крутнув у інший бік... осьо ТарасКо машину придбав у Києві. Я глядів оголошення різні - видається, що вживані машини у Києві дешевші трішки. Та й "вибір" більший. Може й збереглися краще без бруківки. суть повороту наступна. Якщо купувать авто, то може, до Києва по нього їхати...?