Відповідь: Хто на чому їздить? Я тоже. Обогнал меня на своей Таврии в прошлый понедельник на трассе в Шегини. Потом я его. Несколько раз.
Відповідь: Хто на чому їздить? Ну правильно, а потім "облави на дорогах", позбавлення прав, критика ДАІ, встановлення додаткових лежачих поліцейських і т.д., бо зробили з дороги Львів-Шегині спортивний трек.
Відповідь: Хто на чому їздить? Ну а какой русский не любит быстрой езды? Заработаю на гонках, куплю себе каток и буду медленно-медленно, не нарушая, ползти по спортивному треку и закатывать спортивные колдобины...
Відповідь: Хто на чому їздить? А я літати не люблю, тихше їдеш, далі будеш... краще усвідомлювати, що в разі чого під капотом ще запасу є огого
Відповідь: Хто на чому їздить? то певно він... Додано через 32 секунди у мене чим швидше їду, тим машина рєзвіша.
Відповідь: Хто на чому їздить? Р"єзвость - то питання не спідометра, а тахометра Тобто не швидкості, а скорше манери їзди, нє?
Відповідь: Хто на чому їздить? я не про то. Просто чим більше тахометр показує, тим якось сильніше двигун себе веде...
Відповідь: Хто на чому їздить? Я про це і кажу. Можна їхати 80 на 5 передачі і двигун буде дуситися, а можна 60 на 2 і він в будь-який момент готовий вистрелити авто вперед. Потужність двигуна проявляється на високих обертах і швидкість тут ніпричому Рєзвіша машина не на більшій швидкості, а на вищих обертах
Відповідь: Хто на чому їздить? мені реношники сказали, що я не правильно їду - на низьких обертах, тре переключати на 3500-4000. А я шось не можу - не привик.
Відповідь: Хто на чому їздить? в мене автомат переключається на 2800-3000 а як включити по спортивному то на 3500-4000
Відповідь: Хто на чому їздить? тут писали про дівчат за кремом . Так, от всі знайомі дівчата відходи на курси без пропусків. Хлопці ж ВСІ без вийнятку права купували .. В мене права вже рік, але мене ще досі возять. Переважно Шкода Октавія, тепер вже рідше маршрутка № 34, 31,38. В періоди ностальгії --нові тролейбуси № 9, 10. З літа планую мати першу машинку "для вбивання". За численними порадами вагаюсь між Гольфом 2 і дев"яткою Балтикою
Відповідь: Хто на чому їздить? Для вбивання - девятка, тазік не жалко. А гольф - для задоволення, хоча він і "не вбиваємий"
Відповідь: Хто на чому їздить? Якщо обкатку пройшли і своєчасно ллєте дорослу оливу - то можна. На прогрітому движку, звичайно, і не на підйомі.
Відповідь: Хто на чому їздить? На второй передаче со скоростью 60 км/ч? Ню-ню Выстрелить может не только авто...
Відповідь: Хто на чому їздить? Богданчик, жовтого кольру, марширутка зветься, а у години пік на метро.
Відповідь: Хто на чому їздить? Авто різні бувають Це близько 4500 обертів на тахометрі, відсічка зазвичай на 6000 , у 16-клапанних двигунів на 7000, тобто до відсічки на 2 передачі можна миттєво розігнатися до 80-90 км/год, залежно від коробки передач. Так що запас щоб вистрелити є Звичайно ж постійно в такому режимі їздити не варто, але в ситуаціях, коли потрібна динаміка, саме так і треба.