Відповідь: Хто на чому їздить? Еще бы Главный наворот не в том. У этого внедорожника есть маленькая фишка: при его виде все без исключения, даже Геландевгены дорогу уступают и тихо сопят носом.
Відповідь: Хто на чому їздить? я думаю по бездоріжжі він так кілометрів 140-150 за годину витягне, нє?
Відповідь: Хто на чому їздить? Я думаю он даже в автомобильных пробках останавливатся не будет (напевая: броня крепка, и танки наши быстры)
Відповідь: Хто на чому їздить? Ні , dArt,я зовсім не думаю що все запущено . Такої кількості Porshe Cayenne (причому , цих дорожчих - "Турбо" з 21" колесами) і 470 Лексусів запаркованих на 100-120 метрах Приморського Бульвару в Одесі; такої концентрації дорогих машин на одній вулиці я не бачив ні в Ванкувері , ні в Торонто чи Калґарі , а про свій пролетарський Едмонтон(канадський Уренгой)я взагалі мовчу.В Львові правда стільки дорогих авт не бачив. Хоч виїхав я давно , (вже другий десяток розміняв)але реалії життя в Україні я знаю.Кожного року стараюся приїхати - все таки батьки молодшими не стають і більше нікого не мають.Сестра в Нью Джерсі , а я тут.Я частіше бачу батьків в Львові , ніж сестру в Нью Джерсі. -------------------------------------------------------------------------- А ось Ви за що!...а то я спочатку не зрозумів. "3/4" це дуже стара назва.Її майже не чути.Хіба що від ветеранів 2 Світ.Війни , або тих хто її пережив.Молоде покоління її точно не знає.Пішла вона від легендарного "Додже трі-квотер"(3/4). Dodge 3/4
Відповідь: Хто на чому їздить? Жуткая помесь из москвича, камаза и телеги. Внутри машины сидений нет. Только табуретка и детский горшок. При попытке сдинуться с места машина неспеша трусит вбок, с громким звуком совершает недопустимую операцию и аккуратно заваливается в канаву.
Відповідь: Хто на чому їздить? я їжджу дуже багато... на роботу кожен день десь 30км туди і 30 км назад...:8: хотілось би щось потужніше в майбутньому, але назаразі- мене дуже задовільняє
Відповідь: Хто на чому їздить? напевно до Бібрки і назад, нє? Потужніше? Не бачу особливого змісту. Кліо легенька машина і досить прийомиста, а потужність - це кайф на два місяці, потім привикаємо і знову хочеться потужності....
Відповідь: Хто на чому їздить? ДАртаньяне, я здається бачив Вашу машину біля катедри, мені так здалося....
Відповідь: Хто на чому їздить? 30 не далеко-я на роботу 50 в одну сторону-25 хв займає .,а на рибу 200-300 км треба їхати
Відповідь: Хто на чому їздить? Если серебряная дизель - моя, вторая в городе, золотистая бензин. ЗЫ какая память