Хто на чому їздить?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем dArt, 20 лип 2007.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: Хто на чому їздить?

Патріку, то Форд -250?

В мене така передостання була. Не машина - танк. Теж "кру кеб", тільки ще мала "екстендент бед". Вже забула, скільки фітів. Але знаю, що сама найдовша була. Паркувати мусіла на дві парковки.Я ще собі до неї "кенопі" придбала -класна машина була. Вічна їй пам"ять.:sad: Синові, що одружений, в аварії життя спасла. Машина - "тотал", а всі три хлопці легкими травмами відбулися. Ну, однозначно, що перш за все, то було з Божої милості. Після неї вже траків не купувала.

• Подобається Подобається x 1
  2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ні , це Toyota Tacoma з 4 літровим і 6 цил. двигуном При 246к.с.
    Добре гребе по болоті і снігу на пів колеса ; ямах і горах.
    Салон зручний , тихий те ж саме , що в Праді + кузов де я складаю свій інвентар по роботі і господарстві коли треба. (Жінка дуже нервується ,коли її коліжанки просять мене привести їм диван ,пральну машину або TV з магазину.)
    Дуже багато Тойот я бачив в Індії і Пакістані. Правда вони переважно були старими і битими.Но були і нові.Так на базарі я до одного власника такого авта і підійшов(він продавав горох з кузова)В нього була Toyota Hilux (малий трак) з 1980 року бита-перебита , двері з пасажира сторони взагалі якимось шнурком завязані.На спідометрі було майже 600 000(!) км .Коли я запитався що і як часто він ремонтував ,- то він сказав , що тільки поміняв водяну помпу і це все , більше нічого він в цій машині не ремонтував.А мотор не тече зовсім , тільки на верхній крижці "запотів".

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Патрику, Вашу кобилу (на аватарці) звуть Toyota Tacoma ?
    А я ще крутіший водій! Ось у кого ще є таке посвідчення (див. фото) ?

[​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  4. Олюська

Олюська Well-Known Member

Їжджу часто тролейбусом номер 11 :) Донедавна ходила на пари по 3 км в одну сторону. Ех, краса! Зарядка зранку яка! А взагалі, мені дуже подобаються хамери.

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хамер номер 11.

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Транвай построить - это вам не ешака купить!"
    (И.Ильф, Е.Петров)

7. Patrick

Не в образу сказано , але Гаммер на заході вважається признаком дурного смаку(це і до України дійде) -
    The Sign of a Wealthy Redneck Jerk(щось типу рагуль з золотим ланцюхом на шиї і в червоному піджаку - поч.90х. пальци вєєрам)
    Признак ганстерства і крутизни це Cadillac Excalade EXT.
    Власне Тоні Сопрано з одноіменного серіалу(який цієї неділі забрав майже всі нагороди Еммі)мав такого.І хто під нього косить теж такі купляють.

8. Liliya

Liliya Well-Known Member

А в моєму розпоряджені цілих два електропоїзди метрополітену по Салтівській та Холодногорсько-Заводській лініях. Любий вагон, любе місце - обирай-не хочу!!! :p

9. OldMan

OldMan Well-Known Member

Это смотря для какой трассы. Это явно не в нашей стране.
    Недавно в очередной раз пересёк её поперек. Трассы с буковкой Е впереди стали ещё хуже. Лето и грузовики растоптали их изрядно. Даже знаки часто висят "Колія". Прикольно, как для автодороги. :)
    Но мне неприкольно было, опасался (в очередной раз) грохнуть поддон картера об эти волны.
    Так что пора на вертолёт. Вслед за ВикторФедрычем. :)

10. Олюська

Додано через 2 хвилини
    Мені просто подобаються великі кантові (такі ніби обрізані) машини. Це не є ознакою демонстрації крутизни...

11. dArt

dArt Well-Known Member

На вертолет пока не заработал, но стараюсь :)

Додано через 2 хвилини
    Простите не очень понял Вашего выражения.
    Возможно Вы имеете ввиду полугрузовички, называемые, пусть меня поправят наши заокеанские коллеги "три четверти" ?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. Олюська

Вибачте, не знаю, що таке "напівгрузовички". Я так зрозуміла, що ви не зрозуміли слова кантова. Кантові машини не мають плавних ліній, їхні краї виглядають обрізаними, їхні лінії чіткі і строгі. Ось, наприклад, ще один представник такого штибу:

14. Patrick

Машини такого класу називаються SPORT UTILITY WAGON , або SUV(ес ю ві), деколи на них кажуть кажуть - трак(truck).
    Конкретно на знимці це Gelandewagon ( не впевнений , що добре написав?), або просто G-Wagon.
    Велика популярнісь використання в арміях.Це- Канада , Австрія , ФРН , Франція , Нідерланди , Естонія , Фінляндія і з минулого року в опереативно - тактичних підрозділах (Командос , Дельта Форс )армії США , замінивши громіздкі Гаммери.
    На Україні на такі авта кажуть - джіп.Джіп Лексус , джіп Мерседес і т.д.
    Я з тим не дуже згідний , тому що джіп це власна назва Jeep , яка належить конкретній марці конкретної машини.
    Це так як би всіх дівчат називати "маруся". Тоді виходить - маруся Оксана , маруся Христина....

Додано через 15 хвилин
    Дай Боже , пане Мих , дай Боже!...Як то кажуть , щоб нашій вівці та вовка зїсти.
    Раніше купляючи горілку в горл.магазині , я тратив 10-15 хвилин на вибирання марки напою.Раз купляв "Фінлядію" , раз "Абсолют", другий раз американський "Скай" і т.д.
    Від коли в нас появилася "Хортиця" , проблема вибору відпала...
    Так само було би і з автом.

15. dArt

dArt Well-Known Member

Патрик спасибо за подробную информацию, но я в курсе что такой SUV, и что Джип это название фирмы, а не класса автомобилей :) Не думайте уж что тут все так запущено, на внедорожниках пол страны ездит, а вторая половина о них мечтает (хоть это далеко не всегда рационально. :) Вы наверное давненько в Украине не жили. Называть любые внедорожники, независимо от фирмы производителя джипами, в принципе, уже, считается правилом дурного тона.
    Насколько я понял девушке нравятся автомобили с геометрическими формами кузова по типу старого Мерседеса GL в простонародье именуемого "Кубиком". Эта форма стала классикой и "Мерседес" ее практически не менял более 25ти лет. Однако в новой GL-льке "Мерседес" изменил классическому дизайну и , все же использовал плавность линий и значительно улучшил его аэродинамику.

А "три четверти" это внедорожники-пикапы, прозваные так за свою грузоподъемность ( 750кг - три четверти тонны) правда последние модели уже значительно перещеголяли по этому показателю своих родителей.

16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

На знимці дійсно знаменитий "кубік", а Geländewagen - по-німецьки це шось типу нашого "позашляховик", а не марка авто. Просто узагальнююча назва машин такого типу.:)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

На наші дороги нема позашляковика.

18. Patrick

не полінувався і спеціально для Вас найшов.

"The Mercedes-Benz G-Class or G-Wagen, short for Geländewagen (or cross-country vehicle), is a four-wheel drive vehicle / luxury SUV produced by German automaker ..."
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_G-Class

19. dArt

dArt Well-Known Member

Ну мочему же нету вооот:

Моя любимая модель, полный фул :)

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

У ньому сідіння з підігрівом?

а де твій аватар? :)