Відповідь: Хто на чому їздить? Патріку, то Форд -250? В мене така передостання була. Не машина - танк. Теж "кру кеб", тільки ще мала "екстендент бед". Вже забула, скільки фітів. Але знаю, що сама найдовша була. Паркувати мусіла на дві парковки.Я ще собі до неї "кенопі" придбала -класна машина була. Вічна їй пам"ять. Синові, що одружений, в аварії життя спасла. Машина - "тотал", а всі три хлопці легкими травмами відбулися. Ну, однозначно, що перш за все, то було з Божої милості. Після неї вже траків не купувала.
Відповідь: Хто на чому їздить? Ні , це Toyota Tacoma з 4 літровим і 6 цил. двигуном При 246к.с. Добре гребе по болоті і снігу на пів колеса ; ямах і горах. Салон зручний , тихий те ж саме , що в Праді + кузов де я складаю свій інвентар по роботі і господарстві коли треба. (Жінка дуже нервується ,коли її коліжанки просять мене привести їм диван ,пральну машину або TV з магазину.) Дуже багато Тойот я бачив в Індії і Пакістані. Правда вони переважно були старими і битими.Но були і нові.Так на базарі я до одного власника такого авта і підійшов(він продавав горох з кузова)В нього була Toyota Hilux (малий трак) з 1980 року бита-перебита , двері з пасажира сторони взагалі якимось шнурком завязані.На спідометрі було майже 600 000(!) км .Коли я запитався що і як часто він ремонтував ,- то він сказав , що тільки поміняв водяну помпу і це все , більше нічого він в цій машині не ремонтував.А мотор не тече зовсім , тільки на верхній крижці "запотів".
Відповідь: Хто на чому їздить? Патрику, Вашу кобилу (на аватарці) звуть Toyota Tacoma ? А я ще крутіший водій! Ось у кого ще є таке посвідчення (див. фото) ?
Відповідь: Хто на чому їздить? Їжджу часто тролейбусом номер 11 Донедавна ходила на пари по 3 км в одну сторону. Ех, краса! Зарядка зранку яка! А взагалі, мені дуже подобаються хамери.
Відповідь: Хто на чому їздить? Не в образу сказано , але Гаммер на заході вважається признаком дурного смаку(це і до України дійде) - The Sign of a Wealthy Redneck Jerk(щось типу рагуль з золотим ланцюхом на шиї і в червоному піджаку - поч.90х. пальци вєєрам) Признак ганстерства і крутизни це Cadillac Excalade EXT. Власне Тоні Сопрано з одноіменного серіалу(який цієї неділі забрав майже всі нагороди Еммі)мав такого.І хто під нього косить теж такі купляють.
Відповідь: Хто на чому їздить? А в моєму розпоряджені цілих два електропоїзди метрополітену по Салтівській та Холодногорсько-Заводській лініях. Любий вагон, любе місце - обирай-не хочу!!! :p
Відповідь: Хто на чому їздить? Это смотря для какой трассы. Это явно не в нашей стране. Недавно в очередной раз пересёк её поперек. Трассы с буковкой Е впереди стали ещё хуже. Лето и грузовики растоптали их изрядно. Даже знаки часто висят "Колія". Прикольно, как для автодороги. Но мне неприкольно было, опасался (в очередной раз) грохнуть поддон картера об эти волны. Так что пора на вертолёт. Вслед за ВикторФедрычем.
Відповідь: Хто на чому їздить? Додано через 2 хвилини Мені просто подобаються великі кантові (такі ніби обрізані) машини. Це не є ознакою демонстрації крутизни...
Відповідь: Хто на чому їздить? На вертолет пока не заработал, но стараюсь Додано через 2 хвилини Простите не очень понял Вашего выражения. Возможно Вы имеете ввиду полугрузовички, называемые, пусть меня поправят наши заокеанские коллеги "три четверти" ?
Відповідь: Хто на чому їздить? Вибачте, не знаю, що таке "напівгрузовички". Я так зрозуміла, що ви не зрозуміли слова кантова. Кантові машини не мають плавних ліній, їхні краї виглядають обрізаними, їхні лінії чіткі і строгі. Ось, наприклад, ще один представник такого штибу:
Відповідь: Хто на чому їздить? Машини такого класу називаються SPORT UTILITY WAGON , або SUV(ес ю ві), деколи на них кажуть кажуть - трак(truck). Конкретно на знимці це Gelandewagon ( не впевнений , що добре написав?), або просто G-Wagon. Велика популярнісь використання в арміях.Це- Канада , Австрія , ФРН , Франція , Нідерланди , Естонія , Фінляндія і з минулого року в опереативно - тактичних підрозділах (Командос , Дельта Форс )армії США , замінивши громіздкі Гаммери. На Україні на такі авта кажуть - джіп.Джіп Лексус , джіп Мерседес і т.д. Я з тим не дуже згідний , тому що джіп це власна назва Jeep , яка належить конкретній марці конкретної машини. Це так як би всіх дівчат називати "маруся". Тоді виходить - маруся Оксана , маруся Христина.... Додано через 15 хвилин Дай Боже , пане Мих , дай Боже!...Як то кажуть , щоб нашій вівці та вовка зїсти. Раніше купляючи горілку в горл.магазині , я тратив 10-15 хвилин на вибирання марки напою.Раз купляв "Фінлядію" , раз "Абсолют", другий раз американський "Скай" і т.д. Від коли в нас появилася "Хортиця" , проблема вибору відпала... Так само було би і з автом.
Відповідь: Хто на чому їздить? Патрик спасибо за подробную информацию, но я в курсе что такой SUV, и что Джип это название фирмы, а не класса автомобилей Не думайте уж что тут все так запущено, на внедорожниках пол страны ездит, а вторая половина о них мечтает (хоть это далеко не всегда рационально. Вы наверное давненько в Украине не жили. Называть любые внедорожники, независимо от фирмы производителя джипами, в принципе, уже, считается правилом дурного тона. Насколько я понял девушке нравятся автомобили с геометрическими формами кузова по типу старого Мерседеса GL в простонародье именуемого "Кубиком". Эта форма стала классикой и "Мерседес" ее практически не менял более 25ти лет. Однако в новой GL-льке "Мерседес" изменил классическому дизайну и , все же использовал плавность линий и значительно улучшил его аэродинамику. А "три четверти" это внедорожники-пикапы, прозваные так за свою грузоподъемность ( 750кг - три четверти тонны) правда последние модели уже значительно перещеголяли по этому показателю своих родителей.
Відповідь: Хто на чому їздить? На знимці дійсно знаменитий "кубік", а Geländewagen - по-німецьки це шось типу нашого "позашляховик", а не марка авто. Просто узагальнююча назва машин такого типу.
Відповідь: Хто на чому їздить? не полінувався і спеціально для Вас найшов. "The Mercedes-Benz G-Class or G-Wagen, short for Geländewagen (or cross-country vehicle), is a four-wheel drive vehicle / luxury SUV produced by German automaker ..." http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_G-Class