Відповідь: Хто на чому їздить? Там я колись рихтував диски, але про якість нічого не скажу бо через день машину продав і так толком і не відчув наскільки добре їх вирівняли
Відповідь: Хто на чому їздить? Дякую. Додано через 6 хвилин прийдеться поміняти. Рено більше не братиму напевно. Був у мене форд, було Рено двічі. Треба шось інше попробувати, але не раніше, ніж через 4-5 років напевно, бо ше не виїздив на тій.
Відповідь: Хто на чому їздить? Мих, япошку берите. у меня обе машинки узкоглазые - обоими очень доволен. На крайняк немца кроме Опеля. Друг на новом Пыжике по гарантии за 2 года раз 10 на сервисе был. На своем 3х летнем(75к пробег) япохе я на сервис заехал, подогнул защиту тормозных дисков и уехал.
Відповідь: Хто на чому їздить? Согласен на все сто! "Мав щасття" кататься на Рено! Машина не плохая, но ходовая наших дорог не выдерживает напрочь! Постоянно по "Зеленым" та "Сокильникам" мотался (ремонт). Тепер есть породистый немец (седан) и шустрый японец (паркетник). С немцем проблем стало намного меньше (но ходовую раз в год меняю). С "узкоглазым паркетником" проблем - ноль! Как в анекдоте про рыбалку:"А что там уметь - наливай да пей!" Так и с "Рафчиком" - залил бензин, поменял масло - "и вье!" уже года дык четыре!
Відповідь: Хто на чому їздить? От-от. За 9 місяців у мені поміняли ступіцу, кульову опору і бачу, що дві стійки передніх тре міняти, в іншому машина зовсім непогана. Додано через 1 хвилину Згоден. Мені сподобалося в ній те, що при 2,4 двигуні жере дуже мало.
Відповідь: Хто на чому їздить? Берите Камрика, если у меня машинка как раз на его базе основана. Мастера сказали, что ходовая НЕУБИВАЕМАЯ,
Відповідь: Хто на чому їздить? Да-а-а, більшості слів, які тут вживаються я і не чув ніколи, але машина їздить, хоч і є проблеми з усім згаданим: амортизатори, КПП і т.д. А загалом машина хороша.
Відповідь: Хто на чому їздить? Мих берiть Мазду, дешевше i надiйнiше. Он ше за старих часiв 626 то був взагалi танк, їх гiршими не роблять.Хоча я не знаю як там у вас, але тут багато Мазд їздять з фордiвською комплектацiєю - дихання старшого брата дається в знаки.Ну але з iншої сторони запчастин тоже валом i дешево тiки з фордовським значком. I взагалi Кемрi- то є машина для одинокої малоiмущої мами з двома дiтьми(тут саме їх такi i купляють), на Маздi можна витворити бiльше чуд а нiж на Тойотi- провiрено. Додано через 2 хвилини Ого ну ви i загнули, з такими колесами як в неї? да ну ви серйозно, дАрт?
Відповідь: Хто на чому їздить? Не понял сути вопроса, если чесно, перефразируйте как то более доступно и проаргументируйте пожалуйста.
Відповідь: Хто на чому їздить? В кожного свої уподобання. В мене це Toyota i Honda.Або їхні похідні варіанти Lexus i Acura. Кемрі надійна , спокійна машина для сімї.Випускається з двома моторами L4 i V6.6,звичайно краща , но і дорожча. ... маєте бажання рвати на світлофорі но тоді беріть Мазду , або нову Mazda6speed.Хоча зараз мазда це 33% Форд.Думаю багато негативного вони взяли від Форда , хоча серьозних нарікань не чув. Але Гонда все таки краща , хоч і дорожча. Mitsubishi - не злі авта, але Оутлендери мали проблеми з мотором.Вони один час разом працювали з Крайслером і мaють(або мали) ті самі проблеми.Новий Lancer 2008 - любимець молодих пацанів , конкурент Цівіку(Гонда) і GTI VW. Suzuki - японський GM.Ті самі проблеми , що в американських автах.Щось я не в захопленні від цього авта. Subaru- чудове авто ,якість Тойоти і Гонди.Недолік - дорогі в ремонті(рівень BMW i Volvo)І дверні вікна не мають фрейм. Американські авта - за ціну середньої "япошки" дістанете класом вище амр.авто.Добрі на перших 5 років, потім починаються проблеми і при тому , одна за одною. Опел - цих машин в Пів.Америці не має.Наскільки я знаю це європейський GM.100% власність цієї компанії з 1931 року.На період WW2 GM було розірвало відношення,відновили після війни. VW - тут було сказано вже багато за це авто , додам від себе , що це перше моє нове авто(Jetta VR6 2000р.)Добре трималося дороги , входило на швидкості в повороти.Недолік - випущено в Бразілії.Зараз VW там не роблять більше.На період гарантії 4 рази звертався на сервіс. моя "робоча конячка"
Відповідь: Хто на чому їздить? Клiренс, розмiр колiс i посадка авта, вам серйозно воно довподоби? Чеснокажучи я б не спробував спринтувати цю машину по наших дорогах, вони i на мерикоських фрiвеях косять капiтально. А ще пiднiмiть статистику аукцiонiв, подивiться якi вони туда приходять, мерсiв там майже нема в списках ну нє? 2 Патрiк а чого Субарiки дорогi? Бо в них мотори вiд Бокстера Порша стоїть, пiдвiска бiмерiвська i повний привiд вiд Аудi. Хм вмiють однако японцi машини робити, хех.
Відповідь: Хто на чому їздить? Нет Колобок, при всем желании не могу понять полета Вашей мысли. Чем машина более высокопрофильная тем меньше убивается подвеска на наших ямах и брусчатке. А насчеи "спринтувати" я быстро не езжу, знаете есть наткое выражение: у каждого водителя есть свой ангел-хранитель, однако в городе у ангела скорость не выше 60км в час, а на трассе 120ти.
Відповідь: Хто на чому їздить? Стоп ви за свого танка чи все ще за Камрiка говорите?на Камрiка високопрофiльки не поставите iнакше або не будете нiкого возитu aбо прийдеться розварювати арки i криловi нiшi. А i ше одне Дарт, мушу вас порадувати, бо ангели лiтають з значно бiльшою швидкiстю : 30 миль/ годину по мiстi i 60-70 по фрiвею.Це дотягує до добрих 50 км/год i 130-150 на фрiвею. Чесно їзджу з бiльшою швидкiстю, окрiм як бiля шкiл чи де дiти. Там високi скупчення тих янголiв
Відповідь: Хто на чому їздить? Я о своей, естественно. Это ведь минивен, а не легковушка, арок хватает и на большее, посадка и клиренс значительно выше., База просто камриковская, но с небольшими изменениями, усиленная и поднятая.
Відповідь: Хто на чому їздить? Субару самі машини не дорогі(де я таке писав?)Так звичайний авередж прайс , залежно від моделі.Тільки WRXи тягнуть майже на 50 штук баксів-все таки легендарні раллівскі моделі. Дорогий СЕРВІС; тому що запчастини роблять майже тільки в Японії , за виключенням якихось дрібничок , які роблять в США і Канаді. Сервіс Субару на 25-30% дорожчий від авт індентичного класу.