Відповідь: Хто на чому їздить? R16Х215Х70. Городоцкую пролетаю ям не замечая практически. Низкий профиль и маленький клиренс не для Львова.
Відповідь: Хто на чому їздить? ...х70-Це що тракторна резина? Що у вас за марка авто? Смахує на бронетранспортер? :D
Відповідь: Хто на чому їздить? На Ярослава Мудрого, наприклад!.... Та в загалі, що, в нас у Львові, мало "порядних" доріг, щоб усю підвіску відбити нах....?
Відповідь: Хто на чому їздить? Ошибся малость, Х65. Но хочу 70 Да, что то на подобии бронетранспортера. Тему пролистайте на пару листов назад, там есть и моя машинка. Ярослава Мудрого, наконец ремонтируют. Как неплохую альтернативу могу предложить заезды вверх-вниз по ул. Ужгородской. Глушители желательно откручивать сразу, что бы потом не собирать где то по ходу движения.
Відповідь: Хто на чому їздить? Зарас такі часи настали, що мені пішки швидше подолати шлях Сихів-Центр ... а зворотній і поготів. Від Мілініумі до пам. Міцевичка - 38 хвилин їхав... як Вам ? ... А загалом в 13-25 коло Мілека сів в 15-10 вийшов коло Санта-Барабари на Сихові. Но сама екстримальна вулиця коло ринку Південного. Уууу... там немає правил, світлофорів, рядів... там просто рух ... хто маневреніший - той і рухається. Я сидів коло водія в легковій... думав у мене інфаркт буде ... поки подолаві кусок від кільця і до повороту на Айропорт.
Відповідь: Хто на чому їздить? А за 60 хв від головного з/д вокзалу до приміського з/д їхати ))) А Вам слабо?
Відповідь: Хто на чому їздить? Вполне реально, Городоцкую разрыли и забыли, как и многие долгострои у нас, а люди, да потерпят люди, не впервой... В общем, пошел я в Винники на дачу за ребенком.. пешком, так быстрее наверное будет
Відповідь: Хто на чому їздить? 215 немного шире, соответственно и чуть выше. Не летаю, конечно, утрирую, однако ямки довольно легко прохожу.
Відповідь: Хто на чому їздить? титанові диски вже погнув на наших дорогах, не знаєте де їх рихтуюють?
Відповідь: Хто на чому їздить? Мих а Ви машину нанiч десь пiдвiкном лишiть от вам їх i "вирихтують". Ну це так чорний гумор. Ви впевненi що у вас титановi а не алюмiнiєвi? Титан крошиться, щербиться а алюмiнька чи то пак дiрюалька гнеться. Додано через 10 хвилин Ой та начувся я за вашого танка-тойотa це звiр-машинa. Просто менi цiкаво шумнiсть тих колiс, воно ж гудить, нє? 70 взагалi то би не радив, цим вища тачка тим гiрше управлiння, керованiсть, лiпше ширше...якщо арки позволяють.
Відповідь: Хто на чому їздить? вул. Стрийська..... Район "Броневої" (підземний перехід) - дві зупинки до Автовокзалу...... Якщо їхати із центру - повертаємо направо біля автостоянки "АИС" (продаж авто)...... Зліва, за "матінкою Божою" - вулканізація..... Приїхали. Там їх і рехтують і, при потребі - малюють. Части Вам.
Відповідь: Хто на чому їздить? Кажись на Димитрова видел где то объяву, проедтесь - посмотрите. Я свои пока не погнул но изрядно поцарапал об наши поребрики Не.. пока еще не танк, поставлю обвес будет танком Чесно говоря не гудит вроде бы, буду на трессе, выключу движек, послушаю. Колобок, я бы с удовольствием катался на низкопрофильной резине да еще и на сопртивной машинке. Однако, реалии нашего города таковы, что при таком раскладе, все что между колесами будет валятся на на брукивке. Вы , наверное давно по Львову на машинке не катались. На чем реально ездить у нас, не особо опасаясь за ямы это или миниум легкий паркетник или высокий "вэн" как у меня. Из за длиннобазности раньше часто ловил "волны" на брущатке, пару раз ударил пороги, после увеличения радиуса резины положение исправилось. Ваши рекомендации хороши для трассы, однако мне , в основном приходится ездить по городу, при том такому, как наш любимый Львов
Відповідь: Хто на чому їздить? Дякую. Та шляк його знає з чого вони. Я приїхав на монтаж коліс, то сказали, що титанові, і тому не ремонтували.
Відповідь: Хто на чому їздить? Насколько я знаю из сплава алюминия с чем либо еще. Естественно не чистый титан, догда диски стоили бы гораздо дороже автомобился. Думаю правильнее их называть "легкосплавные". В воскресенье на волейболе увижу паренька, который дисками и резиной зенимается, уточню у него для Вас где их ремонтируют и ремонтируют ли вообще.