Хто на чому їздить?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем dArt, 20 лип 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Хто на чому їздить?

На Городоцькій, нє?

2. syavych

syavych копач

Можна і на Городоцькій :)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зараз на будьякій вулиці така машина животом поротиме.

4. dArt

dArt Well-Known Member

R16Х215Х70. Городоцкую пролетаю ям не замечая практически. Низкий профиль и маленький клиренс не для Львова.

5. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

...х70-Це що тракторна резина? :) Що у вас за марка авто? Смахує на бронетранспортер? :D

6. no_coment

no_coment Well-Known Member

На Ярослава Мудрого, наприклад!.... Та в загалі, що, в нас у Львові, мало "порядних" доріг, щоб усю підвіску відбити нах....?

7. dArt

dArt Well-Known Member

Ошибся малость, Х65. Но хочу 70 :)
    Да, что то на подобии бронетранспортера. Тему пролистайте на пару листов назад, там есть и моя машинка.

Ярослава Мудрого, наконец ремонтируют.

Как неплохую альтернативу могу предложить заезды вверх-вниз по ул. Ужгородской. Глушители желательно откручивать сразу, что бы потом не собирать где то по ходу движения. :)

8. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Зарас такі часи настали, що мені пішки швидше подолати шлях Сихів-Центр ... а зворотній і поготів. Від Мілініумі до пам. Міцевичка - 38 хвилин їхав... як Вам ? ... А загалом в 13-25 коло Мілека сів в 15-10 вийшов коло Санта-Барабари на Сихові.

Но сама екстримальна вулиця коло ринку Південного. Уууу... там немає правил, світлофорів, рядів... там просто рух ... хто маневреніший - той і рухається. Я сидів коло водія в легковій... думав у мене інфаркт буде ... поки подолаві кусок від кільця і до повороту на Айропорт.

9. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

А за 60 хв від головного з/д вокзалу до приміського з/д їхати ))) А Вам слабо?

10. no_coment

мені - слабо!

11. dArt

dArt Well-Known Member

Вполне реально, Городоцкую разрыли и забыли, как и многие долгострои у нас, а люди, да потерпят люди, не впервой... :sad:
    В общем, пошел я в Винники на дачу за ребенком.. пешком, так быстрее наверное будет :)

12. no_coment

В добрый путь!

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

у мене R16Х205Х65 але я не літаю.

14. dArt

dArt Well-Known Member

215 немного шире, соответственно и чуть выше. Не летаю, конечно, утрирую, однако ямки довольно легко прохожу.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

титанові диски вже погнув на наших дорогах, не знаєте де їх рихтуюють?

16. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Мих а Ви машину нанiч десь пiдвiкном лишiть от вам їх i "вирихтують". Ну це так чорний гумор. Ви впевненi що у вас титановi а не алюмiнiєвi? Титан крошиться, щербиться а алюмiнька чи то пак дiрюалька гнеться.

Додано через 10 хвилин
    Ой та начувся я за вашого танка-тойотa це звiр-машинa.:)
    Просто менi цiкаво шумнiсть тих колiс, воно ж гудить, нє? 70 взагалi то би не радив, цим вища тачка тим гiрше управлiння, керованiсть, лiпше ширше...якщо арки позволяють.

17. no_coment

вул. Стрийська..... Район "Броневої" (підземний перехід) - дві зупинки до Автовокзалу...... Якщо їхати із центру - повертаємо направо біля автостоянки "АИС" (продаж авто)...... Зліва, за "матінкою Божою" - вулканізація..... Приїхали. Там їх і рехтують і, при потребі - малюють. Части Вам. :)

• Подобається Подобається x 1
  18. dArt

dArt Well-Known Member

Кажись на Димитрова видел где то объяву, проедтесь - посмотрите.
    Я свои пока не погнул но изрядно поцарапал об наши поребрики :sad:

Не.. пока еще не танк, поставлю обвес будет танком :)
    Чесно говоря не гудит вроде бы, буду на трессе, выключу движек, послушаю.
    Колобок, я бы с удовольствием катался на низкопрофильной резине да еще и на сопртивной машинке. Однако, реалии нашего города таковы, что при таком раскладе, все что между колесами будет валятся на на брукивке. Вы , наверное давно по Львову на машинке не катались.
    На чем реально ездить у нас, не особо опасаясь за ямы это или миниум легкий паркетник или высокий "вэн" как у меня. Из за длиннобазности раньше часто ловил "волны" на брущатке, пару раз ударил пороги, после увеличения радиуса резины положение исправилось. Ваши рекомендации хороши для трассы, однако мне , в основном приходится ездить по городу, при том такому, как наш любимый Львов :)

• Подобається Подобається x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дякую.
    Та шляк його знає з чого вони. Я приїхав на монтаж коліс, то сказали, що титанові, і тому не ремонтували.

20. dArt

dArt Well-Known Member

Насколько я знаю из сплава алюминия с чем либо еще. Естественно не чистый титан, догда диски стоили бы гораздо дороже автомобился. :)
    Думаю правильнее их называть "легкосплавные".
    В воскресенье на волейболе увижу паренька, который дисками и резиной зенимается, уточню у него для Вас где их ремонтируют и ремонтируют ли вообще.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)