Вова зі Львова взагалі починав як телеведучий, до речі, доволі непоганий. Та й загалом, я так думаю, у них з Дзідзьом трохи різний рівень інтелекту.
Підкажіть, будь-ласка. Знайомі фіни будуть у Львові на початку серпня й шукають двох дівчат які б показали місто й український колорит, а також змогли би відвести гостей на львівську дискотеку Чи може їм хтось допомогти. Порадьте куди мені краще звернутися. Бо в мене навіть не виходить нову тему створити, мабуть занадто новенька ..
Вітаю! У мене таке питання до знавців міста: Чи проходить у Львові музичний конкурс «Хвилі Боберки» і якщо так, то коли він проходитиме найближчим часом?
У мене питання. Ми з подругою будемо у Львові 2 дні. Ночуємо у готелі "Перлина Львова". Ми хочемо побачити найкращі місця цього міста, але так, щоб не багато грошей витратити(я маю на увазі кафешки та клуби). Що порадите відвідати і як туди доїхати від готелю? і якщо можна,відповідайте мені у ВК vk.com/alexandra_mihaliova
нам не потрібні екскурсоводи,у нас є власні хлопці, але вони дуже далеко( тому ми будемо лише удвох)))) ---------- Додано в 16:49 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ---------- а як у Львові відносяться до тих, хто розмовляє російською?
Змушують вулиці підмітати, забирають в міліцію на три доби, двічі на день змушують бігти крос від автовокзалу до пам"ятнику Бандері, хліба їм не продають та всіляко знущаються
Siliste, нормальна у Вас українська, що Ви переживаєте І за російську ще не побили нікого, ну хіба що будете кричати Слава Путіну чи Хай живе Новороссія!
ну добре...так ви мені підскажете перелік найважливіших місць, куди ми маємо обов'язково потрапити?) І я маю бабусі купити каву. Але таку, щоб аж......Ну гарну каву)))
Костел Ельжбети (Церква Ольги) на Привокзальній, оглядовий майданчик на ньому, пам'ятник Бандері Церква Юра Університет Франка, головний корпус та площа біля нього Площа Ринок вся проспект Свободи: оперний театр, пам"ятник Шевченку, Міцкевичу, Вернісаж проспект Шевченка: пам"ятник Івасюку, Грушевському пам"ятник Данилу Галицькому пам"ятник Федорову та книжковий ринок біля нього Високий Замок Личаківський цвинтар Шевченківський гай Вірменська церква Стрийський парк, парк Культури (Хмельницького), Погулянка, пагорб Слави Оглядовий майданчик на Ратуші Арсенал Головний корпус Політеху Церква Андрія та прохід від неї на площу Митну Заклади: Хмільний дім Роберта Домса, Кумпель, Старгород (порівняєте з харківський, хоч то і не найкращий заклад, імхо), Королівська пивоварня, Дзига на Вірменській, Кафе №1, Синя Пляшка, Криївка, Копальня кави, Майстерня шоколаду, Під золотою розою (жидівська кнайпа), Дім легенд, Монс Піус, Зе Гриль і ще багато-багато-багато інших закладів. Деякі раджу, бо класна кухня та бар, інші - бо туристично цікаві.
Позитивно До речі, ще згадала: палац Потоцьких бібліотека Стефаника гарна споруда Цитадель Також в центр. частині міста є дуже багато галерей, виставок і часто-густо вхід безплатний