Та балакають собі люб"язно, про пиво домовляються... Львів один одному показувати...чи то може дівчині з Житомира
О, молодець Я так колись хлопчині з Луцька екскурсію проводила http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=60996. Залишився живим Нууу, я б за всіх не розписувалася б
Samojlovu4, так, переключіться на свого друга по розуму, а то слабка жіноча психіка не витримує Вашої повноти знань
дівчина має з кого вибирати - кого попросить\вибере того і буде мати всі у всій красі показались в темі дату візиту і місце прибуття щоб спланувати похід + інтереси бо історію я розказувати не люблю, а просто поводити по місту по красивих місцях можу - якщо з сімєю на море не поїду чи в карпати класика це Костел на привокзальній, далі Церква Юри, , Центр кавярні на вибір криївки\мазохи = та інші Локаль, або у Пані Стефки на пр. Свободи далі далі пл.Ринок і підйом на Ратушу - не працює по понеділках (?) тре перездвонити спитати , потім Високий Замок і Лиса гора ... це навіть забагато для ніг на 1 день ще можна Шевченківський гай і Аквапарк гірки, але в один день не вийде , але загалом все залежить від інтересів, може комусь музеї в центрі цікаві, або нічні дискотеки : Міленіум, Фешен, Пікассо ... , треба знати скільки часу день \ пів дня \ година \ три дні , яка планується сума прогуляних грошей і які інтереси ... тоді можна радити і планувати ... може на квадроциклах під Львовом болото місити за 350 грн година чи тир і мотузкова дорога перешкод .... пейнтбол і т.п. Досвід екскурсій Львовом для іногородніх дівчат - маю - до сих пір дзвонять запрошують .
не заважайте Самойловичеві та Кергуду, їм тут удвох класно) *** панна Pleyada, Ви ліпше у темі "це Я" фото покажіть -- одразу пів форума джентльменів знайдеться)
Я фото бачив - не півфорума, а вся чоловіча частина збереться, крім Джеко з Самойловичем, бо їм б лише потрендіть