Ще один диванний вкраiнечь, будiвничий новоi "ось-ось молодоi держави". Брат-2 - твое улюбленне, захисник данбасу?)) Тицьни, де я про свое на людях тут триндiв - тодi вже фантазуй.
Ти як Василє, той про армію все знає, але нікому не розказує, а ти так само про шльондр. Вже б показав свій гарем фотомоделів. Я вибачаюсь, понаписували авторці якихось дурниць в темі, треба половину видалити.
Ну бачиш. То чого на дурно рота розкриваеш, як баба? Позоришся тiльки.) ---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ---------- Захотiла дупця меду - я мiсто i iмено нiкому не показую, а йому гарем подавай.)
МТС расшифровывается "может только ссать". Явно твоё амплуа. Бай! ---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:25 ---------- Інфузорія.
Джекi - то звичайно, але як валшебiк швидко здувся... тобi на русском дiйсно легше, га?! Може досить тодi з себе хворумного борця корчити, пиши напряму ним.) Один фiгляр, другий iнфузорiя - представились хлопаки короче, порозумiлись.)
Ти шо, в дійсності божевільний? ---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ---------- Повидаляйте це все я вас прошу.
Я до валшебного борця з голим торсом, розумнику, не доганаеш чи шо.)) ---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ---------- Ну дайте хлопчикам потузитись трохи, всi ми дiти. Файно, що ви тут не модер.)
Я ше на роботi пару годин, та й кохану маю дома, дiти... Ти би от з-за монiтора встав i щось з себе зробив, англiйську хоча б вивчив чи шо, як бабу знайти не можеш. Скiльки онлайн висiти можна, згинеш же ж так, ботаном-запрограмiстом.)
Тільки мені здається, що Самойловича і Дзеко таких немитих не можна до дівок пускати? Тільки через лазню?
Samojlovu4 і Dzeko, ви щось тут так любезнічаєте, такі компліменти один одному посилаєте, так ніби то тема на двох Ви тему не переплутали, чи то у вас такі спори йдуть, хто піде місто показувати ...