Pleyada, Бамбук вам мусить не просто своє фото показати, а сімейне - з дружиною і сином. ---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ---------- Але щось мені видається, що дівчина не просто хоче Львів подивитися, а ще й з львівським легінем познайомитися.
На те ми й легіні, щоб бути поголовно одруженими. Де ж ви бачили безхозного легіня? ---------- Додано в 03:09 ---------- Попередній допис був написаний в 03:06 ---------- А моє тут в темці є: http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=80023&page=14 Без дружини, але з маленьким, щоб бува не подумали, ніби я про дружину і дитину жартую
Pleyada, Якщо Вас цікавить саме екскурсія по місту , то сміливо зголошуйтесь. Бамбук дуже гарний співбесідник, журналіст....з ним буде весело ,цікаво, а може навіть...і смачно
Та шо ви не кажете?! А може вона ще й повечеряти пiд шумок не проти за його рахунок, i на таксi повозитися?! Яка несподiванка.)
Джекi, ти взагалi жонатий? Дiти маеш? Як в тебе з жiнками взагалi справи? Бо шось ти якийсь лiвий та наiвний всю дорогу.) ---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ---------- Сказала дiвчинка, яка ще пару лiт тому вельми цiкавi речi про життя та миколку хворуму травила...) Нiчого, досвiду та спостережливостi бракуе чуть - проживете iтак.
"Пивная экскурсия «Сердце Батяра» для двоих | Львов http://lviv.emozzi.com.ua/products/beer-tour-heart-batyar-for-two-lviv/
Самойлович, краще скажи шо там на емігрантщині так дах рве не по дитячому? У всіх однаково планка впала. Зранку твій друган-стоматолог гастролі давав, в тебе гастролі взагалі нон-стоп. Ще десь має бути ваш третій мушкетер дрогобицький, на "Какаві", чи де він смалить.
Ще один диртаньянц знайшовся. З тебе батяр, як з прамакашки скріпач. Хлоп, шо годен шось, ніколи не буде про це на людях триндіти, явно ти давно МТС. Десь з 8-го клясу середньої школи. Дістав понтярщик, передивись "Брат-2", там про тебе таксьор каже "Такім ... даже баби нє дают"(с) Dzeko, перепрошую, що рибу лякаю - тошнить вже від цього імпотента.
Та нічого не рве, то твої фантазії та захист просто. Негрота з Камеруну також своє болото захищає, і не баче очевидне гімно та бидло довкола - бо шо має робити.)