а,ще знайшла,що у "Старгороді" кожен день якесь свято....А як там проходять свята і о котрій вони починаються?
так ви ж з Харкова, чи не вам краще знати, що відбувається в мережі Старгород? Особливо після 22:00 Але вступлюся за їхню терасу, після гамірної площі ринок, випити там їхнього пива - така благодать, тишина (порівняно) Щодо концертів, оскільки ми з чоловіком меломани, вишуковуємо завжди кафешки з живою музикою, то можу вам порадити наступні заклади: - копальня кави (концерти в пт, сб, нд о 20:00). - купіца (пт, сб з 21:00). - білий лев (треба розклад виступів дивитися в них на сайті); - лівий берег (пт, сб, нд з 21:00). - і наша улюблена джазова Дзига другий поверх. Концерти кожен день в різний час, треба дивитися на сайті, або вдень запитати офіціантів. Там виступає гурт Шоколад (грають легкий джаз). І ще раджу, якщо вам випаде дата, коли виступає гурт саб роса - дуже гарно співає солістка кавери.
я у Харкові не так давно))Тому не в багатьох закладах була)))))Про Старгород вперше чую)Отак) ---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ---------- І дуже-дуже дякую,що допомогаєте мені))))))
так її вже давненько закрили,напевно зовсім не рентабельно було...та й хто то таке придумав,щооб на Сихові вероніку відкрити,ясне діло центр,а то на Сихові... ---------- Додано в 09:46 ---------- Попередній допис був написаний в 09:41 ---------- Як мінімумтам переважно дуууууууууже багато людей...
А у мене ось що. Подруги на днях iдуть в одне мiсце. Я туди не хочу. Тому пiв дня буду сидiти. Але ж у менн не так багато часу сидiти на мiсцi.пiдскажiть менi таке мiсце,щоб там пару годин однiй можна посидiти i не засумувати.....це перша половина дня буде. I ще помiтила, що у вас тут мотоциклiстiв багатенько на спортивних мото)))i кава класна)I люди добрi))
А хоча, вже не треба. Посиджу и подивлюсь якесь кiно) ---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ---------- Знаю, таке в мене життя)))
Відвідайте Кінг-Крос Леополіс - купа магазинів, кафешок, каток, боулінг (але то компанію треба) та кінотеатр, де постійно різні фільми Або в Аква-парк Якщо скажете, з якого району будете їхати - підкажу номери маршруток