Хто може показатимені місто))

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Pleyada, 21 чер 2014.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

то ціла мережа!
    вони починали на лотку коло факультету міжнародних відносин
    потім купили приміщення справа від входу до факультету
    потім відкрилися на Дудаєва, навпроти центрального корпусу політеха і тд і тп...

• Подобається Подобається x 2
  2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Звичайно, туристам цікаво піти подивитися :) Але зауважте: на вихідні та свята там черги, деколи навіть мега-черги, найкраще в будні дні, хоч і тоді туристів не бракує.

• Подобається Подобається x 1
  3. ptascheschka

ptascheschka Well-Known Member

та нє, куди нам до Славного Миколаєва?
    село Кацапєтовка , максимум;)

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Кацапетівка? А Гопаківка - це біля вас?

5. ptascheschka

Гопаківка, то мабуть, ближче до вас)) :mocking:

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чому?

7. ptascheschka

Так історично склалося.
    Кацапи гопака не вміють танцювати, отож бо й воно: на півдні Кацапетівка, а на заході - Гопаківка) :dancer:

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви все переплутали! Козаки жили на півдні і придумали гопака, а на заході гуцули - в них аркан.

9. Siliste

Siliste Member

мене подруга запросила просто з нею побути в готелі декілька днів. У неї скоро там змагання. В райнонах міста я нічого не розумію, взагалі, у західній частині України я ніколи не була))Я знаю,що Львів-дуже гарне місто,а це буде мій перший відпочинок(подорож) за це літо,тому сподіваюся, що ці дні,колия буду там, будуть досить насиченими та принесуть нам гарні емоції))Приїду я 28 і додому аж 1го)))Декілька днів в мене буде)

10. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Дуже навіть позитивно,це ж основний елемент українського строю,наш патріотичний одяг!!В нас її дуже полюбляють одягати,навіть в будні не святкові дні)))А за російську мову вам тут ніхто і слова не скаже,ми ж не варвари,як наші сусіди)))хіба,якщо ви будете підтримувати Пуйла:)))

---------- Додано в 10:16 ---------- Попередній допис був написаний в 10:08 ----------

Це точно за нашу Криївку вже всі туристи наслухані:)))Але для них це цікаво,щось нове,оригінальне,бо ніде більше такого нема,тому і всі хочуть туди попасти,особливо там раді москалям:hang1::)))

11. ptascheschka

Трохи зорієнтувалася по закладах, по меню:).

А які з цих закладів будуть цікаві туристові (москалеві)

Дім Легенд (писали, я вже його внесла собі до списку побажань),
    а от Вірменка, Золотий Вепр, Вероніка, Гасова Лямпа теж такі колоритні місця Львову?

12. Wili

Wili Well-Known Member

пані та у Львові в центрі куди не плюнь кафе з історією, понабудовували так що скоро будинки попадають, тому сміло йдете і читаєте вивіски.

13. mrochkizm

Можете зайти глянути, цікаві місця! Гасова Лямпа - то та ж мережа, що і Криївка, пиво там чомусь перманентно погане, а от всілякі сковорідки - добрі, ще там в нічний час часто приємний рок грає :rock: але то з 12 до 2 ночі переважно. Кафе туристам точно цікаве. Вероніка - то кондитерська, недавно відносно її філіал на Сихові відкрили, ціни там високі, на обслуговування часто нарікають - зверхність та повільність, а самі тортики-пляцки там смачні.

• Подобається Подобається x 2
  14. Wili

Wili Well-Known Member

вроді закрили Вероніку, то та що біля шувару? якщо так то був там, жінка потягнула, а я наївний шукав в меню солянку))

15. mrochkizm

Так, здається, біля Шувару була, її закрили? В центрі працює.

16. Wili

Wili Well-Known Member

сьогодні маю вояж на сихів то подивлюся, але на 99 % впевнений що закрили.

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

так є, закрили, ше десь минулого року..

18. Siliste

Siliste Member

Я ось на сайті Хмільного дому Р.Домса знайшла, що 29.07. буде перегляд концерту Арії. Тобто нам просто покажуть відео, а самого гурту не буде??

19. mrochkizm

Так :)

20. Siliste

Siliste Member

тююююююю......нащо ж показувати відео...я так не хочу=(
    а будуть якісь концерти в період з 28 по 1?

---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:55 ----------

я ще знайшла пивну цицю))))))треба платити,щоб її погладити і отримати пиво?))))

а де твій аватар? :)