Ясно.... прийдеться міняти чоловіка.... я думала попробувати поміняти машину... але ви мене переконали...
або переконати чоловіка купити машину мені... от, тільки на що його буде легше вмовити не відомо?????
На Детройтському автошоу Китайський автовиробник BYD представив прототип гібридного автомобіля. Анонсована ціна в Китаї 20 тис дол. Батарея автомобіля заряджається до 50% за 10 хвилин. І це швидше ніж будь-який IPod, який до слова виготовляється в тому ж Китаї. Осбисто в мене сумнівів не залишається що матиму китайський автомобіль, це лише питання часу.
helmut БЕЗСУМНІВУ!!!!!! Китайці йдуть вперед шаленими темпами!!!!, на відміну від рускіх, які ще досі від 60-их не можуть відійти )))))))
Так то оно так, только за китайцами нужен глаз да глаз. Мы работаем с китайцами в сфере электроники, так вот иногда смотришь те образцы, которые они предлагают запустить в серию, так глаза на лоб лезут. Я купил бы какой-нибудь opel или ford китайской сборки, поскольку там будет контроль качества со стороны инженеров основных предприятий и для них будет важно сохранить лицо своей марки. Но их собственные чуда, типа BYD и пр. я бы не купил. Точно так же, как, например, телефоны НОКЛА и китайской сборки НОКИА, разные вещи.
жорсткість, то вроді особливість багатьох мацюпуських авто, щоб на ямі не викинуло на обочину ) а ще Миху, у Вас вроді французьке авто ?, після французів багато авто по м"якості будуть фірами
А мені здається, що французьке не наймякше. Ообисто я десь місяць привикала до свого француза, не дуже мяко, в порівнянні з іншими...
rallyфан і де ж ви тазікі бачили в автоспорті ))))) ще скажіть що в світі призові місця тазіки займали..по раллі наприклад ))))
Японці теж колись копіюванням займались. Та з китайськими інвестиціями в R&D та науку загалом не залишає сумнівів, що період чистого копіювання скоро перейде у чисто китайські конкурентноспроможні товари. Ви подивіться, з якою цікавістю американський автор статті про BYD з Detroit 2008 пише про той гібрид! Вже чекають 2010, коли він з*явиться в продажу в США...
Да ладно, хорошая машина, а у нас в в Харцызске есть подпольный цех по производству китайских эксковатораров и прочей технике. Покупают запчасти и собирают тайно и продают ЖКХ
Зараз навіть перший примірник Porsche Panamera був зыбраний у Китаъ. Це дуже чудова китайська машина, я б від неї не відмовився. Але 350 тис дол це занадто. Я думаю що Ви знаєте що представники Чері на краштестах де їхній Амулет не набрав жодного балу з безпеки все законспектували і сказали, ну що Ви дивуєтесь - Ви купуєте в нас машини по 2.5 тис. долл, ми врахуємо всі результати але наші наступні моделі вже так дешево не будуть коштувати. Так і є відпускна ціна Чері Елара у Китаї складє 5-7 тис. долл.
Так, трохи стріпну пилюку з теми, я ось собі недавно прикупив новеньке китаяцьке авто з файною такою назвою GEELY CK поки наїздив 2тис. (за1,5місяця), може хто має таке саме, але встидно признатися? признавйтесь, чи може хтось має баження розказати який я "олень" -тре було брати Славуту, ВАЗ, ... чи шось в такому роді, пишіть, не встидайтеся...