Хто купив китайську машину?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Просто Я, 10 лип 2008.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Лично меня укачивает только в Ан-2.

• Подобається Подобається x 1
  2. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Всьо залежить від шофера... Якщо шофер дьорганий то навіть в мЕрсі і навіть космонавта закачає :)))

3. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Ясно.... прийдеться міняти чоловіка:cry:.... я думала попробувати поміняти машину... але ви мене переконали;)...

• Подобається Подобається x 8
  4. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

о_О Радикально якось...

5. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

або переконати чоловіка купити машину мені... от, тільки на що його буде легше вмовити не відомо?????

6. helmut

helmut Member

7. Vexler

Vexler Well-Known Member

helmut
    БЕЗСУМНІВУ!!!!!!
    Китайці йдуть вперед шаленими темпами!!!!, на відміну від
    рускіх, які ще досі від 60-их не можуть відійти )))))))

8. rallyфан

rallyфан New Member

мда, тільки я собі уявляю російські машини в автоспорті, а от китайця ні!!!
    ралійний Черрі Амулет:suicide:

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

читайте вище :)

10. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Так то оно так, только за китайцами нужен глаз да глаз. Мы работаем с китайцами в сфере электроники, так вот иногда смотришь те образцы, которые они предлагают запустить в серию, так глаза на лоб лезут.
    Я купил бы какой-нибудь opel или ford китайской сборки, поскольку там будет контроль качества со стороны инженеров основных предприятий и для них будет важно сохранить лицо своей марки. Но их собственные чуда, типа BYD и пр. я бы не купил.
    Точно так же, как, например, телефоны НОКЛА и китайской сборки НОКИА, разные вещи.

• Подобається Подобається x 5
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Їхав недавно на QQ... фіра... амортизації - нуль.

• Подобається Подобається x 4
  12. Varvar

Varvar Well-Known Member

жорсткість, то вроді особливість багатьох мацюпуських авто, щоб на ямі не викинуло на обочину :))
    а ще Миху, у Вас вроді французьке авто ?, після французів багато авто по м"якості будуть фірами :)

13. Megan

Megan Well-Known Member

А мені здається, що французьке не наймякше. Ообисто я десь місяць привикала до свого француза, не дуже мяко, в порівнянні з іншими...

14. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Дак французы-то разные бывают. ;)

15. Vexler

Vexler Well-Known Member

rallyфан
    і де ж ви тазікі бачили в автоспорті ))))) ще скажіть що в світі призові місця тазіки займали..по раллі наприклад ))))

16. papillon

papillon Active Member

Японці теж колись копіюванням займались. Та з китайськими інвестиціями в R&D та науку загалом не залишає сумнівів, що період чистого копіювання скоро перейде у чисто китайські конкурентноспроможні товари. Ви подивіться, з якою цікавістю американський автор статті про BYD з Detroit 2008 пише про той гібрид! Вже чекають 2010, коли він з*явиться в продажу в США...

17. Полковник

Полковник миється в бані

А как в ЭТОМ плане украинцы?

18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Да ладно, хорошая машина, а у нас в в Харцызске есть подпольный цех по производству китайских эксковатораров и прочей технике. Покупают запчасти и собирают тайно и продают ЖКХ

19. NIK

NIK Well-Known Member

Зараз навіть перший примірник Porsche Panamera був зыбраний у Китаъ. Це дуже чудова китайська машина, я б від неї не відмовився. Але 350 тис дол це занадто.
    Я думаю що Ви знаєте що представники Чері на краштестах де їхній Амулет не набрав жодного балу з безпеки все законспектували і сказали, ну що Ви дивуєтесь - Ви купуєте в нас машини по 2.5 тис. долл, ми врахуємо всі результати але наші наступні моделі вже так дешево не будуть коштувати. Так і є відпускна ціна Чері Елара у Китаї складє 5-7 тис. долл.

20. Сашко

Сашко Well-Known Member

Так, трохи стріпну пилюку з теми:), я ось собі недавно прикупив новеньке китаяцьке авто:good: з файною такою назвою GEELY CK:) поки наїздив 2тис. (за1,5місяця), може хто має таке саме, але встидно признатися?;) признавйтесь, чи може хтось має баження розказати який я "олень" -тре було брати Славуту, ВАЗ, ... чи шось в такому роді:), пишіть, не встидайтеся...;)

а де твій аватар? :)