В Китаю випускають Бюік, Аккорд (Honda) , VW Jetta . То менеджери , або простіше сказати - наглядачі за якістю, всі приїзжі.Японці , американці , німці. З місцевим підприємством вони нічого спільного не мають.Зарплату вони дістають в своїх компаніях/країнах.
Я знаю-але в Україні продають китайські бренди які до відомих фірм ніякого відношення не мають.Китайське авто зараз це як магнітофон Panasoanic замість Panasonic купувати
Я не спорю з Вами , я лише доповнюю. Тут (в Канаді) китайські речі , я би сказав - якісні - це одяг , чи щось інше. Хіба може з "доллар стор" - не дуже.Але яка ціна , такий продукт.
Ну что вам сказать... Я был в Китае. Поехал посмотреть олимпиаду. Меня очень поразила эта страна. Китай - страна контрастов. Рядом со зданиями 22 века ютятся хибарки бедняков. Высокие технологии у них повсюду. Люди очень работящие. И примерно 80% авто которых я там видел - производства китайского. Но почему то таких брендов как у нас в продаже ( "Chery", "Geely", "Great Wall") , я там не встречал...
доню нас на селі хвалять-хто мамо-я тебе а ти мене так і китайці-от коли ім зірки американці з європейцями почнуть давати за безпеку тоді і буде прогрес.
можливо, час покаже, але якщо я правильно зрозумів "мотив" того повідомлення, то раніше навіть самі китайці не хвалили самих себе
Chery A3 - а мені сподобався і немає чого хаяйти Ви подивіться скільки вони моделей виробляють..все нові і нові.. А рускі тільки рішотки, бампера і фари навчились міняти ))))) і вже маєш "нова модель" ))))))
Пане , все в світі відносне.І так само авта. Порівнювати китайське авто з руским , то воно може і краще ( а може і ні) . Але порівнювати його до інших моделей такого самого класу ,.... то це навіть і не смішно.
по моєму досить файно після фронального удару капот розбивається, а карас салону в нормі після Амулету взгалі сказка
Напевно самі же зняли в якості реклами. Хай краще покажуть тести НКАП (чи якось так називається та міжнарождна організація)
я от незнаю куди написати... але можливо є якась інформація про те в якій машині більше закачує... може хтось знає від чого то залежить, може від жосткості чи навпаки, чи від герметичності...