Хто купив китайську машину?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Просто Я, 10 лип 2008.

1. demetris

demetris Well-Known Member

Не знаю, їздив вчора на новому Джілі (1 міс.) пічка на 4 (правда трохи голосно гуде) - жара (але лобове довго відходило), запаху нема. Мо провітрював багато? г-г-г.

2. petro_lv

petro_lv Member

Paolo, вибачте що розчаровую, але раджу Вам переглянути вам краш-тест Geely Otaka (CK) http://repka.tv/video/17729/ і краш-тест ДЭУ Ланос
    http://repka.tv/video/17720/. Це не реклама, а реальний краш-тест. Робіть висновки.

3. Сашко

Сашко Well-Known Member

Paolo, не слухайте цих “начитаних” порадників, таке відчуття, що люди купують авто лиш для того щоб на ньому розбитися!

Зразу ж питання на засипку до “petro lv” - а яке у Вас авто, якщо звичайно є?

Останнє редагування модератором: 3 січ 2009
  4. petro_lv

petro_lv Member

Знаєте, є такий вислів "Береженого Бог береже". Ніхто від нічого не застрахований, тому якщо купувати - то машину, а не гріб на колесах...

• Подобається Подобається x 3
  5. Сашко

Сашко Well-Known Member

Так я все ж таки не зрозумів: -є у Вас авто, чи Ви все в теорії?:)

6. Vexler

Vexler Well-Known Member

китайці від рускіх і наших "автовиробників" постійно удосконалюються, тому не треба так вже хаяйти їхні авто :) За 2008 рік китайці випустили майже 90 нових моделей авто. А що буде далі?
    В 2009 році, думаю, китайці візьмуть не тільки кількістю. А в 2010 році думаю вже перестанете їхні машини так критикувати.
    ІМХО

• Подобається Подобається x 1
  7. Сашко

Сашко Well-Known Member

А на рахунок різноманітних краш-тестів, я вам так скажу: - якщо задатися ціллю то практично на будь-яку нову модель авто можна знайти багато таких тестів, і даю гарантію їх результати не завжди будуть однаковими і не тому що їх проводять брехуни, а зокрема й тому, що автовиробники (навіть китайські) вдосконалюють системи безпеки авто які не вписалися в краш-тест. А роблять вони це в більшості випадків не з великої турботи про людей, а в цілях реклами, тому що більшість людей, особливо майбутніх автовласників, і не замислюється над тим, що реальна дійсність відрізняється від умов краш-тесту і на жаль набагато! Знайдіть для прикладу краш-тест “РЕНО МЕГАН” 5 зірок, а тест“з практики” при швидкості приблизно 80км/год. Результати обалдіти можна! Зразу всю ейфорію безпеки, як рукою знімає! А так все як завжди: нам показують те що треба показати і не більше.

8. КОЛЯ З ВАМИ

КОЛЯ З ВАМИ миється в бані

Хто купив китайську машину той прогадав! Бо це дуже погана машина! Багато приколів але вони не якісні. Швидко ламається

9. petro_lv

petro_lv Member

На жаль, поки що в теорії, точніще в пошуку оптимального варіанту за мінімальну ціну:):ireful1:

10. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Напрошується висновок, що такі машини рекомендовано купувати наступним категоріям споживачів:
    1. Тим, хто в дитинстві не наскладався конструкторів і має велике бажання це надолужити.
    2. Людям, яким у житті критично бракує гострих відчуттів і нема можливості зайнятися екстремальними видами спорту.
    :))):))):)))

11. Сашко

Сашко Well-Known Member

Такі машини рекомендовано купувати, тим в кого руки з правильного місця ростуть, є велике бажання купити нове авто, але трохи не вистачає грошових знаків на чотири кільця, чи трьох променеву зірку!:good:

Якщо для Вас це буде перше авто у житті рекомендую придивитися б/у апарат, але щоб був не дуже потріпаний і дешевий в обслуговуванні.

Останнє редагування модератором: 3 січ 2009
  12. Шурави

Шурави Well-Known Member

Пару слов в защиту китайских авто.
    Положительно то, что китайцы очень оперативно устраняют недостатки. Хотя, иногда и весьма своеобразным способом. К примеру, не в силах совладать с вибрацией кардана на Тиго, они просто сделали его переднеприводным.
    Из дешёвых авто, я бы рекомендовал Амулет. Там всего то надо, заменить сразу диск сцепления, тормозные колодки и заправить кондиционер.
    Из электрики, барахлит только контролёр стеклоподъёмников. Иногда плафон салона, но его в силах починить даже начинающий радиолюбитель, там транзистор "вылетает".
    Остальные проблемы "лечется" перетыканием разъёмов.

13. kertis

kertis миється в бані

14. Шурави

Шурави Well-Known Member

Читаем по ссылке:

Уже со слов про пласмасовый бензобак, понятно, что автор полный ламер в автомобилях. Не мешало бы ему, в познавательных целях, посетить центры обслуживания престижных иномарок, узнал бы много нового. :)

Хорошие слесари, если не знают, что это комплект крепежа, для защиты картера.

Ну и пару фото.

Из которых следует только один вывод. Автоцентр, по уровню ниже гаража "дяди Васи".
    Подъёмник явно не соответствует современным требованиям. Потому, вместо специальных опор, автомобиль поднят за "рёбра", отсюда и ободранный метелл и ржавчина.

• Подобається Подобається x 4
  15. kertis

kertis миється в бані

Что скажете про швеллер, (ребра жёсткости) и бензобак в багажнике?

Зы: у вас китайская машина?

16. Шурави

Шурави Well-Known Member

Собственно, Chery Amulet – это полулицензионная копия Seat Toledo первого поколения, образца 1991 года, который в свою очередь ведет родословную от VW Golf II.

Отзывы о краш-тесте, довольно противоречивые.
    http://www.drive.ru/other/comnews/2007/06/07/324366.html
    http://crash-tests.net/crashtest-cherry-amulet-2007.aspx

Нет. Просто, после увольнения из рядов вооружённых сил, я довольно долгое время проработал в автосервисе. Больше конечно по Форд, но крайний год перед сменой работы, имел дело именно с китайскими авто.

17. kertis

kertis миється в бані

Многое мы повидали на наших краш-тестах — и смятую ижевскую Оду, и Оку, и вазовскую «классику»… Но столь ужасной деформации кузова не видели никогда! (с)

http://sfw.org.ua/index.php?newsid=1148771145

18. Шурави

Шурави Well-Known Member

Это всё верно, но к чести китайцев (я уже это говорил), они оперативно работают по устранению недостатков. Чего не сказать про отечественный автопром.

19. kertis

kertis миється в бані

Каких? Конструктивных? Эта черри ничем не лучше копейки. Такой же таз с гайками, которые надо постоянно крутить. Что будет с этой фольгой через лет 3-пять по нашим дорогам? Согнётся в бараний рог?:mocking:
    Не говоря уже об ужасающе низкой пассивной безопасности. Представьте себе хотя бы маленькое незначительное ДТП которое для нормальных машин обойдётся заменой бампера. С этим китайским отстоем любой толчок поведёт кузов ТАК, што потом пищать будет аки подполковнег какой. НЕ говоря уже о том что пассажиры - потенциальтые трупы в гробовозке.

ВЫВОД:
    Легче добавить пару тысяч и купить нормальную машину чем это китайское лайно.

Останнє редагування: 4 січ 2009
  20. Шурави

Шурави Well-Known Member

Знаете, у меня некоторые сомнения, что краш-тест, в приведённой вами ссылке, скажем так, проведён честно. Логотип ВАЗ на капоте, наводит на некоторые размышления. :)
    Мне довелось видеть не раз Амулет после ДТП. Я бы не сказал, что он здесь уж так сильно отличался от тех же ВАЗ.:)

Вот вам ещё ссылка:

http://www.chinamobil.ru/news_content.php?newsid=289

Ну и сам форум по китайским авто:

http://www.chinamobil.ru/bb/

а де твій аватар? :)