Хто купив китайську машину?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Просто Я, 10 лип 2008.

1. zero-023

zero-023 Active Member

2. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Ага... на нас отшлифует ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Ой, щось мені наших гаїшників так шкода стало... Вони, конєшна, в більшості - "рєдіскі", але як-не-як теж люди...

4. Patrick

Patrick Well-Known Member

Власне , дальше Львова їх вже не має.Глубше в Європу їх не впускають. Не має їх і в Півн.Америці.
    А за 5-7 років може і просунуться.Тільки , при умові.... коли японці з німцями будуть стояти на місці і не розробляти нічого нового.

А от в кого є потенціал - то це в Індії. Їхня ТаТа йде по світі "мєдленно но увєрєнно" .Останнє , що вони зробили - то це купили Ленд Ровер і Ягуар (Джеґуар). Перед тим ці авта/марки належали Форду.

5. demetris

demetris Well-Known Member

Якби не бачив на власні очі - не писав би...

Минулого тижня (був у відрядженні) в Ужгороді картина:

Чорне Авеозупиняється на світлофорі, не різко, без скрипу і пилу... за ним метрах в 40-50 їхало Ґілі, почав гальмувати... не встиг. Під час гальмування машину якось кидало, не знаю чи то АБС таке туповате чи тиск гальмівної рідини малий (як під час витоку чи що). Дорога суха. Швидкість до 40
    Результат:
    Авео На задньому бампері Авео пилюкою відбиток морди Ґілі. Все, дядько відкривав багажник - там все гаразд + 2 ящики пива в скляних пляшках, жодна не побилася...
    Ґілі передні фари втиснуло в капот, два зігнуті крила, зім'ятий капот (як в таврії, а може й гірше).

От вам і народний тест :)

6. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Это моё мнение, но я бы ни кому не советовал покупать, да и просто ездить на китайских машинах. Лучше уже взять за те же деньги нашу Ладу. А платить за "комфортность" и "внешний вид" своей потенциальной безопасностью, это не серьезно. Видел их не мало после аварий. Да и прослужат они сами подумайте сколько. Поэтому ни с какой стороны не вижу положительных перспектив.

7. skroma

skroma New Member

Китайськи пікап

Хочу купити китайський пікап для господарки марки Great Woll Wirgl з дизельним двигуном 2.8 ціна від 68800 грн? Питання до учасників форуму варто чи ні?:)

8. Varvar

Varvar Well-Known Member

Лада напевно не вдалий приклад безпечного авто.

9. Сашко

Сашко Well-Known Member

Почитав і зауважив: практично всі хто “хаїть” китайський автопром щось десь чув, десь хтось сказав, і обов’язково погане. Скажіть хто з вас їздив за кермом цих авто?
    Я їздив не довго правда (авто були не мої) порівняно з багатьма іншими авто на яких довелося покататися не можу сказати чогось катастрофічно поганого, як і навпаки. Нормальні бюджетні авто, з багатим “електрофаршем”. По надійності приблизно російський і вітчизняний автопром. Щодо висновків краш-тестів, смішно їх слухати від людей 90% з яких їздять без пристебнутих ременів безпеки. Так що при спокійній експлуатації їздити можна досить довго і без проблем.

10. Шурави

Шурави Well-Known Member

Тех поддержка у китайских авто отвратительная.

11. bostvl

bostvl Well-Known Member

Їздив кілька разів на амулеті і на джілі СК пасажиром. Дуже не сподобався стійкий запах пластмаси :sad: І це вже не на нових машинах.

12. Полковник

Полковник миється в бані

Согласен.
    Сам не ездил.
    У дружбана "Амулет".
    Вроде, всё более-менее, НО, говорит - приехал в техцентр ерунду какую-то поменять.
    Надо было защиту картера снять.
    Ан, не получается....
    Гайки железные, проржавевшие....
    А машинке всего 1 годик....
    Срезали болгаркой и новые шурупы с гайками нормальными поставили потом.
    Вот такие дела.

13. Полковник

Полковник миється в бані

А ОНА вообще имеется?

14. Шурави

Шурави Well-Known Member

Ну что вам сказать.:dntknw: Вы когда ни будь пробовали диагностировать авто, пользуясь инструкциями переведённых с китайского на английский с ошибками?
    Или, ведаете, что значит автомобиль-донор?

15. Varvar

Varvar Well-Known Member

напевне на "ще нових" ;)

16. Сашко

Сашко Well-Known Member

Хлопці, сьогодні проводив регламентні роботи “китайцю” свого знайомого. Що вам сказати?! Моє суб’єктивне враження: на цих машинках кататися можна, але при одній умові: перед експлуатацією дане чудо китайського автопрому треба трохи розібрати, додати чого не хватає ( а там 100% що не будь забули поставити), докрутити що недокручене (приблизно 30% кріплення тримаються сам не знаю на чому), ну і в ідеалі деякі деталі замінити і все це добротно зібрати! Все! Можна кататися!

17. bostvl

bostvl Well-Known Member

Я не помилився. Я мав на увазі, що вже на неновому. Бо якщо відчувається запах пластмаси на новому, то це ще не трагедія. Але якщо машина від"їздила тисяч 30 км., а запах не проходить, то це вже проблема.

18. Varvar

Varvar Well-Known Member

все ж таки є якийсь позитив :))

19. bostvl

bostvl Well-Known Member

Який позитив в тому, що від"їздивши 30 тис.км. ( а це може бути майже рік часу) в машині все ще смердить пластмасою? В моєму ланосі вже за тиждень пластмаса на запах не відчувалася.

20. Varvar

Varvar Well-Known Member

в тому що 30 тис. таки від"їздив :)
    п.с. не будьте такі строгі, я жартую

а де твій аватар? :)