Хто купив китайську машину?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Просто Я, 10 лип 2008.

1. Vexler

Vexler Well-Known Member

Відповідь: Хто купив китайську машину?

таврія - повна параша. табуретка з колесиками і не більше. десь було відео креш-тест славути/таврії - то, чого і треба було очікувати - на 62км/год трупом станеш. Карочє найнебезпечніша машина в світі!!!. Впадло шукати то відео, хто хоче собі подивиться.
    Пройде років 5 (не більше) і побачите, що китайські авто будуть на рівні корейців, як мінімум.

P.S. Радий, що це лайно вже не вироблять (..таврію і славуту).

• Подобається Подобається x 1
  2. Тестер

Тестер піддослідний щур

Ставрида то файна машена на селі до клюбу їздтити на баби

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

На мой взгляд, в машине самое ценное - это водитель и пассажиры...
    Поэтому - прежде чем купить "китайца" - несколько ссылок - в порядке убывания баллов
    Logan
    http://crash-tests.net/crashtest-dacia-logan-2005.aspx
    Lanos
    http://crash-tests.net/crashtest-daewoo-lanos-1998.aspx
    Geely
    http://crash-tests.net/crashtest-geely-otaka-ck-2007.aspx
    Cherry Amulet
    http://crash-tests.net/crashtest-cherry-amulet-2007.aspx

4. Varvar

Varvar Well-Known Member

Не маніпулюйте даними .... ;)
    То є старий тест, має бути новіший (десь за 2006 рік), там в ланоса (шевроле-ланоса) має бути приблизно 10,5 балів проти 6 в старому ....

П.с. перевірити не можу - і-нет дуже тормозний зараз в мене, але співвідношення балів близьке до достовірного
    п.п.с. там є ще цікавий "водійський" тест (зручність управління і т.д.) - порівнюється ланос(шевроле), лада пріора(2170) і джелі

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Маємо - шо маємо.... :)
    У меня - Logan, поэтому мне Lanos мало интересен...Да и топик - китайские "авто"... И в тестах - свежих - тема "капсул смерти" раскрыта полностью...

6. Pand@

Pand@ Well-Known Member

А я рахую що якщо купляти не якісну машину чи побутову техніку,то вже краще обійтись без неї.
    А от без мештів чи одягу людина обійтись практично не може-як і без води чи їди

7. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Все відносно, я думаю власника мазерраті чи майбаха тошнить від гамна дід назвою Тойота Ленкрузер, Нісан Пасфайндер, Порш Каєн. хоча я та і Ви, думаю, також не відмовились від такої автівки, правда?

З.І. В мене двоє колєгів купили шуруповерти для професійного використання, один купив російський, другий німецький (німецький був в три рази дорощий), на момент коли здох німецький в то в колєгі здох вже третій російський, а гроші той витратив зразу а той на три поступово, а сума та сама., отже все відносно, як з якої сторони подивитись.

8. Varvar

Varvar Well-Known Member

поняття "якісне" дуже широке
    з таким підходом людям з невисоким доходом взагалі відмовитись від усього крім їжі і одягу ....
    а дальше взагалі - не одружуватись, не народжувати дітей ... тоже треба грошей купу, щоб "якісно" забезпечити ....

п.с. на відміну від авто, на рахунок побутової техніки (китайської) питання дуууже спірне ...
    п.п.с. "на кожен товар є свій покупець" (с)
    п.п.п.с. всіми пишемо тут на форумі, сидячи за ПК, комплектуючі яких (90-100:wacko: виробництва якої країни ?

1000%

9. Радість

Радість Well-Known Member

Varvar, та ж тут ніхто не ображає Китай.
    В нас, наприклад, були гроші на нову Geely, але ми купили десятирічну Мазду. І про свій вибір ніразу не пошкодували.

• Подобається Подобається x 4
  10. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Не перекручуйте мої слова-я не тільки маю китайського виробника на увазі(їх машини).
    А от на рахунок того що
    Це взагалі до чого тут?Я на приклад не маю шалених фінансів шалених доходів.Але я стараюсь купувати хай дорожче але краще.Не все ж одразу.Я беру і кридит і готівку якщо маю.Веду до того що ніж купити щось погане-краще взагалі того не купувати.
    Ну тема про авто-тож якщо купити машину яка буде розвалюватись чи гнити.....то краще гроші в щось інше вкласти.Е транспорт місцевий і люди все життя на ньому їздять і це навідь дешевше ніж мати автомобіль.
    Так звичайно.Кожне слово мае великий зміст

11. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

То все відносно, я скажімо для себе ніколи б не купив Таврію, АЛЕ для якоїсь юрособи яка купує кілька авто щоб її працівники (агенти, експедитори і т.д.) сували свою дупу по місту та возили папку з накладними - таврія це прекрасний варіант. Недорого, 5 років буде суватись точно, продавати її ніхто не збирається, красти також, а за 5 років вона вже себе відпрацює.
    не дивлячись на моє фе до китайського автопрому це хороша покупка для людини яка планує їздити 5 000 км в рік, а повірте таких досить багато. Але собі б не купив, мені доводиться їздити багато, хоть без ГПР та кондиціонера, зато надійно.

• Подобається Подобається x 4
  12. Varvar

Varvar Well-Known Member

а я його не захищаю .... просто не люблю коли "вішають ярлики" під копірку
    поступив би так само
    ой не завжди так співпадає .... якби так було, то ніхто не мучився з вибором ....
    правильно, кожна покупка з самого початку має визначатися призначенням ...

13. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Сирі ше тоті китайці. Тре їм пару років ше на доробки.

14. Відповідь: Хто купив китайську машину?

Не купуйте! То є гімно!

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  16. zero-023

zero-023 Active Member

Як на мене, брати зараз китайця неварто. От років за п"ять вони переплюнуть і німців і японців. Але зараз....

17. Полковник

Полковник миється в бані

На Украине МВД создало тендер, на котором победил торгующий китайскими автомобилями дилер. Так что в скором времени 30 инспекторов ДАИ пересядут на новенькие машины Geely CK в версии Comfort. Под капотом каждого авто мотор 1.5L мощностью 94 л.c. Машины имеют ABS, но лишены подушек безопасности. Помимо этого на автомобили установлена «люстра» и громкоговорящая установка СГУ 100.

18. Patrick

Patrick Well-Known Member

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

19. zero-023

zero-023 Active Member

С японцев раньше тоже смеялись! Теперь пол Львова на них ездит. Казалось бы что хорошего можна сделать на крошечных островах с ихней нехваткой металла... А у китайцев потенциал, о котором вам даже и не снилось. Так что посмотрим через лет 5 кто с кого будет смеяться.

Останнє редагування: 27 жов 2008
  20. Patrick

Patrick Well-Known Member

Да уж , нє снілась......
    Цей потенціал - це зняті з виробництва GM моделі в чуть-чуть переробленому корпусі . З якістю , яка би дуже бажала бути кращою.
    Вон , там на фото Полковника в попередньому дописі Бюік Реґал 2000р. китайського обліку.Тільки мотор заслабий всього 94hp , технічної культури напeвно не вистарчило зробити V6 на 240hp , який стоїть на оригіналі.
    А взагалі то китайський автопром нагадує совєтский..Коли перші моделі , передерті копії з Форда , Джі еМ , Крайслера , Фіата etc ще були нічого , а всяка "атсібятіна" була все гірша і гірша.

І є різниця , японці/німці свою голову вживали- свої моделі (і вчилися на помилках) з майже бездоганною якістю.А китайці йдуть по лінії найменшого опору - купляють вже не випускаємі на Заході моделі.
    В Китаї ще роблять Тойоти , Гонди , Фольксваґени і ін. - але це "друга пара кальошів".Ці авта йдуть під своїми іменами , де на контролі якості стоять японці/німці і вони нічим не вірізняються від тих що зроблені в країні оригіналу.

Останнє редагування: 27 жов 2008
а де твій аватар? :)