Відповідь: Хто купив китайську машину? Попробуйте через два года убедить в этом потенциального покупателя, если вдруг решите ее продать.
Відповідь: Хто купив китайську машину? Не могу понять откуда такая ненависть к китайцам, если бы они такие раздолбаи были одни на рынке , то да, есть же Матизы и Таврии - о них молчок. Те же капсулы.... Однобоко как-то
Відповідь: Хто купив китайську машину? Тут просто тема про китайську машину. А хто казав, що Тавріі хороші?
Відповідь: Хто купив китайську машину? Это не ненависть к китайцам, а невостприятие нового некачественного продукта, которым вновь хотят нас накормить. Лично я был бы только рад, если бы за 10-15 тонн баксов можно было купить хорошую и надёжную машину класса, на который целятся китайцы. Таврии и Матизы заняли свою нишу и не предъявляют претензий. Кроме того, чем плох Матиз? Его китайский копия-собрат Черри QQ ничем не лучше
Відповідь: Хто купив китайську машину? Блин, че вы так на тех китайцев зубы скалите? Не хотите не покупайте... У меня есть два знакомых, которые рады, что купили машину, у одного "амулет" пол года, у другого "Гранд вол" полтора года. Они говорят, что машина удовлетворяет полностью все их потребности и покупали машину зная, что она китайская и могут быть подводные камни, но пока, тьфу тьфу тьфу, все отлично. П.С. О безопасности, если хотите ездить безопасно, ездите в танке по взлетно-посадочной полосе...
Відповідь: Хто купив китайську машину? Так и не покупаем, просто высказываем свои соображения. Я тоже в своё время интересовался Черри Тигго, такой себе моноприводный джип - копия с Равика №4. Но как вменяемый человек, перед покупкой поинтересовался чё за зверь такой, послушал отзывы, посмотрел тест-драйвы. И как следствие своей вменяемости - отказался от покупки Дело каждого, как и на чём ездить. Мне лично не всё-равно, по этому китайское г-но брать пока не буду.
Відповідь: Хто купив китайську машину? Вставлю свої 5 копійок. Скажу так. Трохи довелося мені, пару місяців, попрацювати на автомобільних заводах в Німеції. І на фабриках комплектуючих, які виробляють все - від деталів до оббивки внутрішньої. Там царює одне велике слово - тотальна ЯКІСТЬ! На кожному кроці виробництва. Перевірка робітниками не достатня. Кожні півгодини приходять два серйозні дядечки до конвеєра і серйозно в десяте ще раз перевіряють те, що напропускав робітник. У Львові сходив в салон той китайський, навпроти цуму. Глянув на ту найблатнішу Черрі, як її там звати?! Не претендую на повного професіонала, але маю вже дещо намьотаний глаз внаслідок моєї скромної, але далеко не одноденної дотичності до автоіндустрії... Чесно, той китайський лімузин - тіхій ужас. Поверхневого погляду було достатньо, щоб вловити зразу кілька жахливих ляпусів, які зражу ріжуть моє звикле до іншої якості око. В основному в оздобленні, в салоні, в вставці вікон. І то найкраща їхня машина, виставлена на подіумі в салоні!
Відповідь: Хто купив китайську машину? Хорошо, если у людей нет достаточной суммы на "немца" или "японца" им лучше тогда ходить пешком с гордо поднятой головой - вот мол я гавно не купил и поэтому пешком хожу. Тогда и ходить надо босиком, т.к. если нет денег на действительно хорошую обувь, то гавна не брать
Відповідь: Хто купив китайську машину? У меня в академии был препод по политологии - бывший мент, парафинил всех страшно, любил заганять в тупик до слез (професия у него раньше такая была )... Однажды он задал мне задачу: "Ты не ел 5 дней, денег, что бы купить еду, тоже нет, но вдруг, проходя мимо мусорника, видишь из бака торчит буханка черствого, заплесневелого, грязного хлеба, из которого воробей выгрызает червя, ты его сьешь?", я ответил, что нет, на что получил порцию отборного мата и проклятий, после чего спросил у меня, что лучше здохнуть с голоду или от отравы, я ответил что от отравы и съел буханку (шутка)... Мораль той сказки токова - на безрыбъе и рак рыба:moskali:
Відповідь: Хто купив китайську машину? В цену китайцев есть куча вариантов. С меньшим набором опций а-ля климат-контроль, ЕСП и т.д., зато надёжных и безопасных.
Відповідь: Хто купив китайську машину? им просто законало....пока что.... Мы с мужем в прошлом году тоже ходии в китайцам присматривались. На тот момент у нас был 17 летний форд сиерка..который нас со всем устраивал кроме того что уже был старенький, и еще немного и начал бы потихоньку ломаться. Так вот подумав мы все таки влезли чуть в кредит, но взяли Шевроле Авео новую. И то сейчас видим что в чем-то она нашему форду проигрывает.....особенно по мощности, по обесшумке, по мягкости. Но у нее есть свои "+" которые затмевают все "-". А если б взяли китайца...мне даже страшно подумать что было бы..... с их то качеством да с нашими то дорогами.... была б дорогая погремушка.
Відповідь: Хто купив китайську машину? На мою думку Таврія набагато краща китайця. Принаймі запчастини дешеві і піддається тюнінгуванню.
Відповідь: Хто купив китайську машину? Пригадую, що коли з"явились ланоси, їх "бакланили" так само як зараз китайців, то кузов тонкий (не те що у волги), то ще щось .... казали ліпше "дєвятку" брати ... А зараз йому співають оди на кожному кроці ... Про китайців зараз малувато "статистики" поломок, ремонтів і т.д. ... думки суперечливі ... Так що поживемо побачимо ... п.с. я не автомобіліст (немаю авто), просто погляд зі сторони пішохода/пасажира
Відповідь: Хто купив китайську машину? На сьогоднішній день з китайцями все однозначно, машина паскудна. ))) АЛЕ, погоджуюсь з Varvar те саме було колись з Daewoo, вони претендували на різні ніши на ринку, були ж колись і Нубіра та Леганза, але ринкової перспективи в них не було. На сьогодні залишились тільки бюджетні Ланос, Нексія та жіноче пуделко Матіз. Так буде і з китайцями, деякі моделі пропадуть, бо їх неможливо буде продати, деякі залишаться і стануть більш надійними (китай розвивається шаленими темпами, і скоро навчаться нормально робити і автомобілі). Я думаю що років за 10 я також буду їздити на китайці, але на сьогодні замінити свого ланоса на китайця - такий варіант навіть не розглядаю.
Відповідь: Хто купив китайську машину? Дякую Вам за змістовну відповідь, доволі цікаво. Що до ідіотської політики держави, хочу звернути увагу на те, що салони Черрі та Geely принаймні в Київі відкрито поряд, та навіть разом на одному майданчику з салонами російськіх авто, і взагалі здається що власниками салонів є саме росіяни. Тобто ділерами кітайського лайна є саме "брати". Лі Якока писав що автомобілі кожен день виходять з конвейєра ті іх потрібно якось продавати. Ось вони і знайшли собі дурнів, ринок сбуту свого недоробленого ... Що до того що через десять років поліпшиться якість, невідомо. Ось візьміть хочаб російській автопром. Через пару років ці авто ніхто не купить, тобто продати його неможливо, на відміну від німця, чи японця, та навіть Ланос більш ліквідна.
Відповідь: Хто купив китайську машину? Це вже інше питання, як тре розглядати в кожному конкретному випадку... адже є і б/у машини і кредити зара дають ....
Відповідь: Хто купив китайську машину? А умови які на ці кредити? Ви цікавились? Перший внесок досить великий, Термін менший ніж на нові, ставка трохи більша. Умови страхування на вживані авто також не дуже хороші, а ще до виплат по кредиту додайте витрати які Вам прийдеться нести на утримання вживаного авто, виходить досить дорогувато. Особисто мені якби довелося вибирати між кредитом на нове авто нищого класу, та кредитом на вживане авто вищого класу (при рівній їх вартості на сьогодні) я б вибрав нове.
Відповідь: Хто купив китайську машину? Ніхто не скалить - коли я їхала в китайці-таксі так і хотілось голову прикрити руками-ногами, такий стояв гуркіт, здавалось вона зараз на частини розпадеться. Питаю - скільки Вашій машині? кажуть - півроку. (!) Ну не можу я після цього говорити про них добре - дійсно краще пішки і за той час дозбирати на Ланоса - принаймні так страшно не буде. Ну і звісно тепер я задумуюсь про безпеку цих авто на дорозі коли їду поблизу них. Хто казав, що Таврія суспільно небезпечна? Теж саме - китайці. Як в тому анекдоті - скільки рук треба для управління авто-китайцем? ТРИ! Одна - для керма, друга - для коробки передач, і третя - щоб сльози витирати.