Хто купив китайську машину?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Просто Я, 10 лип 2008.

1. Сашко

Сашко Well-Known Member

Я так розумію ти йому співчуваєш щоразу коли твій брат виїзджає на Чері а ти в цей час чимчикуєш на маршрутівку?:mocking: бо навіть і жигульки у тебе в наявності нема :pardon: абсолютно правильна стратегія :good:

2. yasam

yasam Well-Known Member

3. Сашко

Сашко Well-Known Member

:facepalm:Яб з б вичайно міг у відповідьсказати шо ти звичайний лузер і все таке:mocking:, але ти про себе і так все знаєш...:pardon:
    P.S. І взагалі в даній темі та й в інших темах бажано висловлюватися конкретно по темі, бо для того вони і створенні:vinsent:

4. yasam

yasam Well-Known Member

авжеж я лузер, у мене ж субару замість чері. Ржу, немогу

5. pel men

pel men Member

так як розвивається китайська автопромисловість то навіть субару позавидує ;)

6. yasam

yasam Well-Known Member

ви напевне більше філософ, ніж автомобіліст?

7. Полковник

Полковник миється в бані

• Подобається Подобається x 1
  8. Сашко

Сашко Well-Known Member

Проїхавши не одну сотню км на велосипеді, і попадавши два рази на велосипеді в аварію з авто:sad:, можу сказати шо дуже похоже на муть-фотошопу, бо враховуючи елементарні закони фізики, що до розподілу масс відносно прискорення, то той ревер повинен був бути впертий намертво в бетону стіну, або бампер зроблений з газети:scratch_one-s_head:
    P.S. Я особисто у власній Джилі, уже на жаль мав нагоду попробувати бампери на міцність:cry:. Один раз передній - по п’яні парканувся в стіну власного сараю:blush:, і два рази задній: - раз в’їхав заднім ходом в бампер 9-ки (паркувався), другий раз тоже невдало паркувався - об трубу теплотраси. Швидкість в усіх випадках була невеликою, на бамперах залишились лише незначні царапини (фарби) :)))

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

дуже похоже на реальне зіткнення китайської і німецької якості

10. yasam

yasam Well-Known Member

хоч я вважаю кинайський автопром повним г, фото повний фейк

11. Сашко

Сашко Well-Known Member

:haha::haha::haha::haha:

---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ----------

Ну хоча б респект тобі за об’єктивність:ThankYou:

12. Полковник

Полковник миється в бані

А просто улыбнуться, не вдаваясь в глубокомысленный анализ ситуации, не получается?

• Подобається Подобається x 5
  13. bostvl

bostvl Well-Known Member

Мав кілька років тому ДТП: я на ланосі вдарив "легенько" Чері QQ в задній бампер. На ланосі дві тріщини на рамочці, на якій тримається номер, а на QQ розлетілася вся нижня частина заднього бампера.

14. yasam

yasam Well-Known Member

15. Сашко

Сашко Well-Known Member

Як правильно замітив yasam - для цього є відповідні гілки форуму, я не здивуюсь якшо через деякий час почую від "кваліфікованих спеціалістів" на вулиці які передивилися ці фото, "гостросюжетну" і головне правдиву розповідь проте як нещасний чувак на китайському металоломі догнав фірменний німецький ровер з істінно арійського металу, і все роверу -ніц, а в чувака прорубало пів машини, при цьому спрацювали китайські подушки безпеки і вбили нещасного хлопа!

16. Garis

Garis Well-Known Member

Я ледве того збувся, на свою глову був купив китайську машину

17. Сашко

Сашко Well-Known Member

Шось якось дуже багатозначно, і незрозуміло, а конкретніше...

18. MIB

MIB Well-Known Member

что тут говорить если брать то джили а не чери если выбирать из китайцев.Может новый Емгранд вид более презентабельный.по обслуживанию ничего сказать не могу но раз видел как чери амулет выезжал со двора и у него колесо отвалилось вместе с рычагом стойкой ... посочувствовал втихаря водиле в тот момент.

19. demetris

demetris Well-Known Member

Отож звітую: Geely CK basic 3 роки, 36 тис.
    Заміна:
    1000 км задній правий амортизатор (гарантія)
    7000 регулятор гальмівних тяг (чи розподілу тяг, щось таке)
    15000 втулки стабілізатора
    35 000 термостат

Решта бензин/фільтри/масло.

Пережила 4 локальних ДТП, доганяла і була догнана ))). кузов у місцях сколів ржавіє, але не тотально, не наскрізь, пошкурив і замалював все гуд (в знайомого чері ягі то вона почала гнити після удару, хоч фарба була ціла). не гниє, хоча живе на вулиці від салону.

Зборка 3+, після 120 страшно їздити, розганяв до 165, далі враження що двигун взірветься )))

фари (пластик) потрохи тускнуть, склопідіймачі працюють з нетиповим звуком...

Думав буде гірше. Видно, що він "недороблений", але краще ніж іномарка 15-20 років за ті гроші.

б/у китайця я б не брав. думаю як свого продати )))

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я б не рівняв , приміром з 15 річним пасатом, китаєць хоч новіший, але в пасаті мотор не вибухне точно

а де твій аватар? :)