отой монітор в який ви дивитесь, ота клавіатура якою пишете ті букви, отой ящик чи ноут до якого втикнута мишка, і сама мишка, отой вінчестер, ота оперативна пам"ять, отой процесор, ота материнка... і тп скільки не перезбирав компутерів, і перещупав ноутів і тп.. європейського виробництва в очі не бачив все китай, а недай Боже щось було не китай ой як глючило, або просто не працювало
В Європі просто рівна електрика а в нас крива...(це все пояснює). Все що робиться в Європі - за межі ЄВРОПИ НЕ ВИХОДИТЬ! Їде якщо не в штати ,то в Африку. До нас вже попадає б/у або з failure...
Панове,тема про китайські авто,та про тих,хто їх купив.Цікаво почути відгуки саме про авто,а не про китайську електроніку.
Ваша правда,але згадайте перші кореянки,які потрапили на європейський ринок та відгуки про них.За останніх 10 років якість значно виросла...,разом з ціною.Така сама доля,думаю,чекає на китаянок.Російські машини були в своєму роді "Лєго",такими певно і залишуться,карма відій шо така.У мене особисто,нема притензій до китайських авто за такі гроші,крім дизайну та уніфікованості запчастин.Тому на даному етапі розвитку китайського автопрому,я їхню машину би не купував,а далі хто знає... . P.S. Не забувайте,що ще Індія преться в лідери світового автопрому.
Бачив-бачив, такі рекламні дослідження аж ніяк не впливають на мій вибір, бо це все реклама, чи антиреклама (в залежності від результатів) і до реального стану речей має досить опосередкований характер P.S. Ви краш-тест таких ТЗ бачили? а я на ньому їзджу.....
Времена меняются. Езжу уже полгода на Great Wall Hover, ни разу не пожалел. Пробег 15к, бензиновый, ручка. Менял только стекла передних противотуманок, по гарантии заменили через два дня. Раздражают, конечно, наши колхозные гарантийные сервисы, но тут как и у всех, на кого нарвешься.
В такій автівці потрібно їздити в мотоциклетних щитках! Доки Китайці не наберуть обертів в галузі безпеки, навіть дивитися в їх бік страшно!
А ви і не дивіться краще іздіть на маршрутівці, бо з огляду того шо краш тести маршрутівок не проводять то вони дуже безпечні ---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ---------- до речі про китайську машину: поки наїзжаю 9-ту тисячу на своїй GEELY, поки все на місті і нічо не ломалося
маю китайця(точніше вона мого старого)) ) з 2007 року джилі СК ... плюси : єдине що в ній зробив за цей час це міняв масло))) (правда вона багато стоїть, зараз 20тис км проїхала) хоча вже ходовій попа))) я постарався :tanksmile: Мінуси: на розгін тупа....на обгін краще не ходити на ній на невеликих ділянках дороги, при 160км/год. на незовсім рівній дорозі, враження такі ніби летиш на дережаблі)))) писав хтось в цій темі про кондиціонер.... коли він запускається - падають оберти... і його звук перебиває шум двигуна)))) в салоні чути найрізноманітніші звуки))) незважаючи на її незалежну підвіску.... ще є в неї така штука, незнаю чи це тільки в моєї... але коли в баці літрів 1-20 може навіть і при 25л .... при розвороті(затяжному повороті типу "кільце") пропадає (не реагує на натиски) педаль газу...... оберти падають до мінімума... інколи глохне і заводиться не одразу.... В знайомого є чері амулет десь того самого року .... він на ньому відїздив вже порядку 80тис.... міняв тільки деталі ходової... (що і не дивно, з нашими дорогами) каже що задоволений)))) але я думаю в амулета проблем не менше))) п.с. в житті б не купив китайця ))))))))) моя власна ваз08 в рази краща за цей китайський хлам)))))) після цих слів мене мають засміяти і обкласти Г..)))))) але я кажу як є )) правда, ще потрібно доставити підсилювач керма і кондишин)))))
тільки любителі ВАЗу таке пишуть... класна машина але тут треба доробити, а це переробити, а це доставити тут допиляти, тут проточити тут тут шліфанути, а тут молотком а тут какой-то матерью... і тоді буде машина не може бути ВАЗ кращим, хіба на металолом, бо металу більше хоча на китайцях ніразу не їздив, але сильно сумніваюсь що ВАЗ кращий, рівно такий самий, тільки ще досих пір недороблений...
Але маючи ВАЗ ти це все усвідомлюєш, там щось переробити, там доробити...А купивши типу іномарку китайця, думаєш сяду і поїду без проблем і з комфортом
Один мій знайомий купив китайського джипа. Залив бензин до повного проїхав десь так тритину з того, що мав проїхати і бензин скінчивсі.... гм... залив знову - та ж історія. Доооовго на сервісі шукали поломку.... виявилось, бензобак китайці замість хвилерізів запаяли герметично, відповідно працювала третина баку, а дві третіх було не при ділі. Помінєли бак... за місяць...