Хто купався в ополонці на Водохреща?

Discussion in 'Всяке різне' started by VetZhash, Jan 28, 2018.

1. VetZhash

VetZhash Well-Known Member

Хто купався цього року в ополонці 19 січня? Який у кого раз, які враження, що цікавого. Що можете порекомендувати тим, хто ще не спробував?
    Моє купання було незабутнє! Було весело та корисно! А як красиво все це виглядає с висоти пташиного польоту! Всім рекомендую спробувати, це як мінімум цікаво та весело, а ще й корисно!
    Найчастіше, люди, які купаються в ополонці, роблять це через бажання отримати драйв, нові емоції, адреналін, жагу ризику.

View: https://www.youtube.com/watch?v=MCJ46vLzPZA

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. manur

manur Well-Known Member

В мене було вже разів з п"ять. Але цього разу - прокол...(((

Мій однокласник, з яким у Варшаві цей Новий рік зустрічав - знайшов тут де скупатися. Але, десь подів мій номер телефону і про подію мені в Фб сповістив його син аж ввечері. Потім я з сином ще й по телефону балакав (я, просто, не знав, що вони вже на той час з України повернулися) і назвав їх обох з батьком його - СКОТИНЯКАМИ!!!!!!

3. VetZhash

Не приємно, та це ж не біда! Буде слідуючий рік. Можна ж не тільки на Водохреще, а у будь який день. Сподобається, то почнете ще кожен день зими в ополонку лізти :)

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Кожен день - то вже на пензії)) якщо купальщики доживуть.
    Бо кожен день після роботи плюхатися в ополонці - це треш.
    Та розказувати можна - чого б ні.

5. VetZhash

Більшість такі процедури робить вранці. Таких, що купаються кожен день в ополонці я не знаю, а от тих, хто обливається знаю. У кожного свої приколи, а "цікавих" людей ой як багато.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Fon

Fon whom how

не думаю, що пірнання в ополонку додасть комусь здоровя.
    тіло отримає сильний шок, виробляє наднорму адреналіну, різко підвищує температуру, чим спалює і нищить внутрішні органи
    якись дєятєль писав, що його дідусь навчив раз на рік повалятись у мурашнику, щоб його муравлі покусали, тому він ніколи не хворіє.
    усі ці народні методи самолікування та довголіття з розряду - а от в старовину ніколи не хворіли і були здорові як кабани
    ну звичайно, адже усі люди з низьким імунітетом помирали в дитинстві, середнячків косили епідемії тифу, холери і віспи. ну зазвичай виживали ті, у кого був підвищенний імунітет, і про них якраз і мова. для прикладу ішпанка - пандемія вірусу грипу на початку 20 століття, що скосила 10% населення у європі.
    кожен розумний лікар вам скаже, що здоровя це правильне харчування, відсутність отруюючих речовин, стресів і алкоголь-наркотиків.

7. liqeno

liqeno Member

я ніколи цього не роблю!

8. KarinochkaJor

KarinochkaJor миється в бані

мій чоловік купався, цього року вже другий раз, також довго не міг відважитися. Але минулого року з друзями все таки зібралися і поїхали ниряти, кажуть тепер будуть кожен рік купатися

9. EvgenjaE

EvgenjaE миється в бані

На Водохреща не купалася в ополонці, а на минулих вихідних вдалося після бані кілька разів занирнути в ополонку.

а де твій аватар? :)