хто кого читає на фейсбуці?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 24 тра 2014.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Скажіть. А що ви думаєте про Портнікова? Коли під час Майдану на нього виставили компроментуюче відео про його статевий акт з якимось іншим хлопом і він після того десь зник, то я його перестала сприймати нормально. :bad: Якщо відео - фейк, то нащо було зникати, чого не доказувати свою правоту? Якщо відео правдиве, то чим він думав, щоби знімати таке на відео? :bad: Він ж публічна людина. Мене мало цікавлять його гріхи, бо я за них не буду відповідати, але нащо ж компроментувати добре ім"я Майдану?

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Взагалі не читаю це сарафанне радіо.

Він завжди був проукраїнським, шо ще треба. Зник він за кордон, коли остерігався за своє життя.

• Подобається Подобається x 2
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пані Оля, я не цікавлюся тим, що людина робе у себе вдома)
    он скільки дівчат захоплюється Ляшком, хоча -- думаю -- більшість з них в курсі про молодечі його експерименти
    просто Ляшко фотогінічний, на відміну від Портникова

4. Оля

Оля Старожилка форуму

Я теж не цікавлюся. Якщо людина не публічна. А якщо публічна, то має відповідати за свої вчинки. Його ж скритою камерою не знімали. Сам, значить, знімав. :bad:

п.с. І раз ніхто не спротсовує цей факт, то, виходить, що це правда. :sad:

Ви не пам"ятаєте певно. Тут на початку на ЛФ була така проукраїнська дописувачка з півдня Нірвана. То вона завалила весь форум нудистськими фотками себе, свого мужа, дітей. А тоді ще й почала нам "вталкувати" про свої свінгерські досвіди. Щастя, що злиняла звідси.
    Так що для мене проукраїнські люди це люди хоча би з якоюсь мораллю, сімейними цінностями, почуттям справедливості. А всі збоченці, моральні і фізичні - то електорат ліліПутіна. Бо він сам - збоченець.

---------- Додано в 00:05 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:52 ----------

Я думала, що про Ляшко то наклеп, бо він одружений, має доньку. Але коли прочитала багато доказів, то теж мене від нього відвернуло. Хоча може він вже і покаявся за своє дибільне минуле. І старається більше не компрементувати себе такою гидотою. А Портніков ж в сам розгар революції, якби навмисне, компроментує Майдан своєю гейповедінкою. І ще й на відео то знімає! Фе, гидота!:bad:

5. duncan

так страшні європейські (та українські) геї, як підараси з Кремля)

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

по-моєму те відео знімали саме приховано в якімсь готелю

galaxy SIII

7. Мікі

Мікі Well-Known Member

Оля, я особисто знаю Портнікова з ІІ зборів НРУ, тобто ще з часів радянщини. Два деятка років підтвердили його відданість Україні, як державі. Як же вам мало треба аби одним махом затовкати в зад те, що цей московський єврей робив усе своє свідоме життя, життя талановитого журналіста для України і українців?
    Кацапи, час показав, в момєнт і Вас можуть зробити офіційно прибацаною і оцей весь форум,.. і що з того?
    Дикий наївняк... ще й по цьому українці і сидять в дупі сотні років

8. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Варламов, тема, доля, екслер

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І яким чином "то електорат ліліПутіна"? Насильно їх туди записуєте, чи шо, проти їх волі?

10. Finya

Finya enjoy the silence

Менi абсолютно все одно, що i як людина робить зi своею сексуальною орiентацiею i, взагалi, особистим життям. Переконання i фiзологiю змiшувати вважаю Середньовiччям.
    Читаю iнодi Османа Пашаева. Вiд Портнiкова враження дуже iнтелiгентноi людини, а це для мене найважливiше. Ще читаю Богдана Скаврона. Давно-давним в унiверi потрапила до рук збiрка вiршiв "Баски", з того часу цiкавлюсь його думками)

Останнє редагування: 25 тра 2014
  11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Казанський, Кіпіані, Шрайк, Олекса Манн, Яременко, Семесюк, Лариса Денисенко і ще з десяток.

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Ще раз. Для неприбацаних. За громадянську позицію йому - плюс.

Ще раз. Для неприбацаних. Ті, що позорять моральні цінності мого народу, мені гірші кацапів.

---------- Додано в 17:38 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ----------

Мені теж він таким вважався. Поки не побачила це відео. Як він зі знанням справи і домінантності довбе в зад якогось молодого пацаняру. Вся інтелігентність відразу зникла від його образу. :bad: Хвора людина. Лікуватися йому треба. Бо чим більше таких хворих буде нормою для суспільства, то тим більше українці , як каже Мікі, будуть сидіти в дупі. :sad:

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ольга, ти там під пальмами потроху стала мову забувати. Адже я не сказав, що особисто ТИ "прибацана", а, сказав буквально,-
    "Кацапи, час показав, в момєнт і Вас можуть зробити офіційно прибацаною і оцей весь форум". Різниця є, чи ні?

Я того відео не бачив і дивитися таку хєрню не буду, але мешкаючи навіть в такій слабенькій країні як моя, а не в Штатах, знаю, що зараз надзвичайно легко робляться відповідними технологіями, ще зовсім недавно неймовірні речі. Наприклад, літають і бомблять літаки-етажерки, як справжні, на Західному фронті І-ї Світової Війни, надзвичайно справжнісінькі динозаври рушать хмарочоси посеред НЙ, а Дон Кіхот Ламанчеський, ігноруючи з матюками Дульсінею, регулярно наскакує в любовному екстазі на свого Росінанта...

Стара, як світ, помийна яма... для простачків... Пам'ятаю, як тепер в дуже далекому Союзі широко ходили плітки про гомосєкство Мусліма Магомаєва... Брєд сівой кобили...

14. duncan

Karl Volokh

Останнє редагування модератором: 16 чер 2014
  15. Персі

Персі La mafia è immortale!

Чесно кажучи, не в курсі, шо за відео ) І про нахили Портнікова дізналась тільки із славнозвісного інтерв'ю з Кернесом )))
    Але ) Чи ніхто вдома ніколи не знімав домашнього відео? ) Як воно попало в загальний доступ - то вже інше питання )

16. duncan

17. duncan

Бачо Корчилава, як завше, безподобний)

18. duncan

• Подобається Подобається x 3
  19. Roma Gruzd

Roma Gruzd New Member

20. Bambook

Bambook Persona non grata

Патрійот, одначе...

Я на ФБ читаю тільки френдів, при чому в основному друзів.

а де твій аватар? :)