Ні, на великі фестивалі їдуть заради улюблених музикантів, пропертися (або хоча б побачити їх), а погоцати - то вже побічна дія. Я любив колись "Країну мрій", там моїх улюблених музикантів не було, але більш-менш пристойна музика була, але і "Країна мрій" тепер скурвилася.
Я і на СлавськеРок їду заради улюблених музикантів, пропертись і попити з ними пива. На великих пива з ними навряд чи поп’єш. ) А є такі, що і на великі їдуть просто погоцатись.
Ну я більш вибагливий значить. Поскільки я люблю Metallicу і AC/DC, то навряд чи мені вдасться з ними пива попити, бо таких охочих ще зо два мільйони.
Ні, Ви просто себе добровільно обмежуєте. Я також люблю Металліку, але роки сидіти вдома, аби одного разу потрапити на "нормальний" концерт - не пре. (До речі, колись на Monsters Of Rock навіть їздила, заради кумирів. У 90му році. А Вам скільки?)
Мені напевно менше. А обмежувати себе чи ні... Я не розумів ніколи як можна сказати "Давайте веселитись!", включили кнопку - і стали веселими. Просто прийти на третьосортне видовище і стати від цього веселим - самообман або поганий смак. Думаю ніхто не погодиться як завжди, але я від цього інакше не стану думати (як завжди).
Я до цього і не закликаю. Я просто позитив шукаю у житті, не відрікаючись від невдач у спробах його знайти. А колись також була максималісткою. )
Цьогорічна програма гуртів. Вечірня Сцена «Тартак» «Піккардійська Терція» «Гайдамаки» «WashingTones» «Трутні» «Jack O’Lantern» «Los Colorados» «Animals’ Session» «ДримбаДаДзиґа» Нажаль гурт «ДримбаДаДзиґа» через раптові зміни у складі не зможе прийняти участь у фестивалі. «Sztywny Pal Azji» «Ot Vinta» «Dritte Wahl» та ін. Денна Сцена «Тринадцять» «Sweetlo» «Медовий полин» «АКК» «Ренесанс» «Мінаморалі» «Vivienne Mort» «Dumb Surgeon» «Малхолланд Драйв» «Недаремно»
У єдного юзера є в підписі, що "людина повинна думати". Фото стартові. Потім народ підтягнувся. Була забава.