Відповідь: Хто є Ісус? Українець? Вітаю, шановні українці! Поговоримо про Найбільшого Українця? Я розумію, що тема несподівана. Сам до цього висновку йшов 5 років. Останній поштовх надав телеканал "Інтер". Ну ви самі знаєте... А коли зібрав докупи накопичені факти, то склалася доволі цілісна картина щодо походження Ісуса Хреста. Тож є сенс далі "копати" в цьому напрямку. Попереду багато нових відкриттів.
Відповідь: Хто є Ісус? Українець? Я умею. Как натуральный москаль. Христос - это Украинец, однозначно!!!! Згодны?
Відповідь: Хто є Ісус? Українець? Пане Ігор,про це вже писалось: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=188487&postcount=11 Якщо це стосується віри в Бога,то для мене національність Ісуса не має ніякого значення.Але,якщо це історична гіпотеза,то я багато в чому погоджуюсь. Але ми вже бачимо,до чого приводить мордернізація СП,різні трактування тих,чи інших подій.Фальшування і перекручення неминучі і мають місце,зчасів Нікейського собору.Чи не так?
Відповідь: Хто є Ісус? Українець? Мабуть ні. Навчіть нас будь-ласка, бовдурів. Додано через 1 хвилину Ну як не погодитись, а ще галичина - Батьківщина слодів та іх діддусів мамУтнів.
Відповідь: Хто є Ісус? Українець? Вы тоже имели ЧЕСТЬ наблюдать скелет мамонта в Музее , который уже лет 20 закрыт? Все свои прогулы в 35 школе я проводил в ЭТОМ замечательном МУЗЕЕ!
Відповідь: Хто є Ісус? Українець? Читала. Не вразило. Треба до того з гумором підходити. Думка богословів, яких я знаю, радше негативна. Або краще сказати ніяка. Ще раз кажу. Месіянство. Для західняків. Наші галичани люблять такі казочки.