Відповідь: Чому Христос народився жидом, а не українцем, французом, німцем? привіт, Мавочко! Я не вірю, що Ви з Левандівки.
Відповідь: Чому Христос народився жидом, а не українцем, французом, німцем? Вопрос, почему Исус родился мужчиной а не женщиной?
Відповідь: Чому Христос народився жидом, а не українцем, французом, німцем? А може оффтопити не будете?
Відповідь: Чому Христос народився жидом, а не українцем, французом, німцем? біда не це. біда те, що в іншому Ви мені повірити не можете. що в житті є завжди більше, ніж дві правди. бо є більше, ніж два рівні сприйняття. й головне - це чужа релігія. віра в наших людей лишилася та сама ж - сильна. а релігія замінена на іншу. _________________________ так, щось мені вже дуже набридло на ці теми писати....
Відповідь: Чому Христос народився жидом, а не українцем, французом, німцем? Ніби себе прочитала... Тільки я по інший бік, ніж ви. Правди у нас різні.
Відповідь: Чому Христос народився жидом, а не українцем, французом, німцем? То принципова заява. Я думаю, що правда є одна. Двох правд небуває.
Відповідь: Чому Христос народився жидом, а не українцем, французом, німцем? Безперечно а мо й вісімнадцять,бо ще є мудрість толтеків, майя,та напевне і в австралії аборигени щось троха той во,ще є грааль,вуду ,дзен і ми вам охоче повіримо що є багато різних і красивих правд.Завдання дуже просте-вибрати одну. От бачите як все до непристойного примітивно,а так хочеться різномаїття.
Відповідь: Чому Христос народився жидом, а не українцем, французом, німцем? Миху, Віфлеєм, знаходитвся в Юдеї, а не Галилеї. А по-суті хотів, би автора, попросити, по можливості... еее... змінити значок статі... Бо якось десонує з Вашим ніком.
виберіть самі - дізнайтеся правдиве значення слів "10 і річка з едену виходить, щоб поїти рай. і звідти розділюється і стає чотирма початками." та "як створив бог людину, він її вчинив на подобу божу. 2 чоловіком і жінкою він їх створив," тоді й поговоримо.
Від жида може народитись жид, від українця - українець, а від Бога - тільки Бог ! Він ніколи не був і не буде ні жидом, ні українцем - Він Батько всіх.
мені це так знайоме!.... колись давно, коли я ще вчився в одному веселому навчальному закладі, там був такий предмет, називався "історія релігії"... і коли ми вивчали стародавні язичницькі культи (переважно це були міфи), то там всі божки народжувалися.... жиріновський сказав, що у нього "мама -- украінка, а папа юріст"... і питання, пан гармоні: хто жиріновський за національністю?
Раз він народився від людини, а не від Духа Святого - значить він людина, а національність йому обирають батьки, тобто це ініціатива батьків, так само, як ініціативу в присвоєнні національності Ісусу Христу проявляють деякі люди, ніби вони є Його батьками. Ніхто метрики Ісуса Христа не бачив. Може СЄ мають ? Скажіть, якої національності ваш Єгова ?
я маю метрику Ісуса Христа, вона двічі в Біблії написана... повний родовід.... тому пане, відкрийте нарешті Біблію та почитайте і не вірте всьому, що вам попи розказують.... щодо націлнальності -- це взагалі перл!... якщо мої батьки "обрали би" мені національність "японець", то я став би японцем?...
Ви так кажете, бо робите висновки з огляду на теорію свідків, що Ісус звичайна людина і читаєте про біблійний родовід, не уловлюючи самої суті питання. Справа ваша. Відносно національності ви взагалі мене здивували. Невже ви появились на світ Божий зі всіма ознаками дорослої людини і заявили про своє походження, національність зокрема. У вас там всі такі свідки ?
А ви натомість забуваєте, що Ісус був на 100% звичайною людиною. Цілковито такою ж, як ви. Тільки без гріха. А так, і їв, і пив, і випорожнювався, і плакав, і гнівався... Пупер не свідок. Ну скільки повторювати. У нього ж навіть Біблії в хаті нема. Тільки компутер і Вікіпедія.
Відносно людини я знаю, але з іншої сторони знаю ще, як Бога. Це не людина, а Боголюдина. А стосовно того, що Пупер не має Біблії - це погано. Я взагалі дивуюсь, як він дискутує, не маючи Біблії ? Може давайте придбаємо йому на день народження.