(Цікаво було пройти тест - 92 % християнство.) Але чи важливо для мене, якої я віри. Двічі була хрещена в різні релігії і двічі розчаровувалась, не хожу і не належу до жодної церкви, вірю в Бога і люблю Ісуса, люблю людей, але не непереношу інституцію попів, батюшок та інший клір. Бог тепер мій ліпший друг, а якої це віри стосується - напевно, не важливо
Вирішив як Джордж Карлін поклонятися Сонцю, оскільки я його бачу(!) і воно не каже мені що я грішний і недостойний. Можу навести ще тищупіцот переваг моєї релігії)))
Ну ну. А як хтось зацікавиться і захоче долучитись до моєї Церкви Сонця?) В неї теж багато переваг. Сонцю не потрібні гроші. І я як пастор Церкви дозволяю оргії, алкоголь і траву.
Ісус пишеться з великої літери, то на майбутнє. Мабуть тому, що він не був безмовним небесним світилом, як Сонце, а залишив після себе спадок, який заповів поширювати "хрестячи народи в Ім"я Отця, і Сина, і Святого Духа" (с)
за це теж тут дають штрафні бали? може в мене той..шіфт не працює. а. ну так. Сонце ж нас не покидало, воно було є і буде. і воно не вимагає поширювати якісь вчення, не обіцяє якесь ефемерне світле майбутнє а дає життєдайне сонячне світло вже сьогодні. Сонце дає всім життя і навіть вимагає за це поклонятись. Як на мене це найкращий варіант серед усіх божеств.
Важко розглядати гроші як божество, оскільки гроші люди самі собі придумали. з іншої сторони .. 99.999% божеств люди теж собі придумували. з цього можна зробити висновок - Сонце - ось справжнє божество. Його придумувати не треба. Воно існувало до людей і існуватиме після. Ще 5 мільярдів років)
А хто веде таку статистику? Хм, а чому тоді не вода, наприклад? Вона теж існувала, і без неї прожити не можна.
Ну якщо поклонятися і Сонцю і Воді і Повітрю і Лісові і Горам то вийде натуральне язичництво. А зараз чомусь в моді монотеїзм, доводиться вибирати методом тику одне божество))