Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) Цікавий тест, визначає найбільш близький для вас релігійний світогляд. http://uath.org/religiometer/
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) Вы - агностик. Агностики не верят в бога (богов), но при этом не отрицают, что бог или боги существуют. Многие считают агностицизм одной из веток атеизма, хотя не все агностики любят, когда их называют атеистами. Вполне очевидно, что не все атеисты являются агностиками (в частности, агностиками не являются так называемые "позитивные атеисты", которые утверждают, что бога не существует). Агностики полагают, что существование или несуществование бога не может быть доказано. Смішно ,але доля правди є....
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) о, а то для діаспори http://www.beliefnet.com/story/76/story_7665_1.html
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) а ще є квакери. ніби зі всім погоджуються, але нічого не роблять.
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) Иудаизм: 61% Буддизм: 55% Агностицизм: 29% Атеизм: 8% Христианство: 91% Сатанизм: 8% Ислам: 67% Язычество: 50% Индуизм: 34% Це ж треба, для мене на другому місці після християнства виявився іслам.
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) Деякі питання не є чіткими, а тому їх можна трактувати двозначно.
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) # Иудаизм: 58% # Буддизм: 48% # Агностицизм: 21% # Атеизм: 0% # Христианство: 97% # # Сатанизм: 8% # Ислам: 60% # Язычество: 36% # Индуизм: 41% Попробував ще разок.
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) Иудаизм: 44% Буддизм: 65% Агностицизм: 36% Атеизм: 30% Христианство: 67% Сатанизм: 46% Ислам: 64% Язычество: 64% Индуизм: 69%
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) • Иудаизм: 63% • Буддизм: 23% • Агностицизм: 14% • Атеизм: 0% • Христианство: 98% • Сатанизм: 0% • Ислам: 63% • Язычество: 25% • Индуизм: 13% Я колись захоплювався буддизмом…
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) # Иудаизм: 72% # Буддизм: 50% # Агностицизм: 14% # Атеизм: 20% # Христианство: 84% # Сатанизм: 0% # Ислам: 58% # Язычество: 64% # Индуизм: 25% Ваши убеждения лучше всего соответствуют христианскому мировоззрению.
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) я також симпатизую християнам, юдеям, мусульманству, язичництву... :D :D :D але вважаю церкву свідків єдино правильною...
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) Результат мого тесту: Иудаизм: 53% Буддизм: 40% Агностицизм: 14% Атеизм: 10% Христианство: 94% Сатанизм: 0% Ислам: 53% Язычество: 0% Индуизм: 25%
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) Иудаизм: 44% Буддизм: 53% Агностицизм: 43% Атеизм: 18% Христианство: 83% Сатанизм: 17% Ислам: 65% Язычество: 54% Индуизм: 34% Ваши убеждения лучше всего соответствуют христианскому мировоззрению.
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) А в мене іслам і юдаїзм на однаковому рівні після християнства. І не дивно. Адже у всіх цих трьох релігіях багато спільного.
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) Християнство - 100% Сам уніат (православний, який належить до Вселенської (Католицької Церкви), тобто греко-католик.
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) Иудаизм: 55% Буддизм: 33% Агностицизм: 46% Ислам: 61% Христианство: 92% Ваши убеждения лучше всего соответствуют христианскому мировоззрению. та якось і не сумнівався :p але ж "цікаві" інші відсотки...