А хто нам дає право судити їх? Той, хто підходить сумлінно до власної сповіді, той сумлінно вибирає і того, кому сповідатись буде.
Ага, а то так легко зрозуміти... Всі вони ангелочки... І дуже рідко коли знімають маски і показують своє істинне лице.
Чому ви думаєте, що прощати гріхи один одному то богохульство? Мабуть молитесь: "прости нам провини наші як і ми прощаємо винуватцям нашим" - якщо ми не прощаєм, то й нам не проститься. Отож зобов’язані прощати.
Прощати, щоб і вам простив Господь. Якщо хтось грішить проти вас - то його треба простити в своїм серці, але виправдати його перед богом ніхто не здатний окрім нього самого. Не плутайте то...
Коли людина щиро сповідається, може отримати відпущення гріхів від Бога(лише від Бога) лише тоді, коли вірить в милосердя Бога і в те, що Бог прощає щиро розкаяні гріхи. А священник не відпускає гріхи, своєю молитвою після сповіді він констатує, що при щирому каятті і вірі в Боже милосердя Бог прощає сповідника(це є предмет нашої віри), а також сам просить Бога простити кающогося і вернути його в Його Церкву. Отже наявність сповіді не означає, що людина може відпустити гріхи іншій людині. Це понятно як дважди два. Гріхи відпускає Бог.
Пропоную вам пройти тест на приналежність до тієї чи іншої релігії. = TEST = http://uath.org/religiometer/index.php Результати можуть виявитися шокуючими...
І шо тут шокуючого? у мене на 98% християнство. ---------- Додано в 01:55 ---------- Попередній допис був написаний в 01:52 ---------- Добре, що вам так все ясно. Але й Святе Письмо не завадило б трохи почитувати. Що сказав Ісус учням з цього приводу?
У мене христианство: 100% Укладачі тесту вважають, що для того, щоб бути християнином, потрібно вважати Ісуса Богом. У вас, видно, саме по цьому питанню розбіжність.
Хтось розуміє різницю між вірою і релігією, ч.и конфесією? Я вірю в Бога, Творцю Неба і Землі. Це і є віра...