Ага! Таки відгадав! А що вам відповідати? Ось єговісту Абдрахману вже відповідали і з біблійної і з наукової точки зору. А він вірить одному "праведнику" Расселу. То як в вашій "улюбленій" історії про багача і Лазара Ісус висловився в кінці - якщо Мойсею пророкам не вірять, то навіть хтось з мертвих воскресне - не повірять.
Я до речі сама написала, що я адвентистка. На відміну від багатьох конфесій ми признаємо всі 10 заповідей. ( включаючи 2 і 4 в оригіналі, не змінену як в катехизмі)
вообще РПЦ - это ортодоксы, но придерживаться всех0всех требований и правил как то тяжеловато, вот потому, то и в меру возможностей, то есть праздники отмечаем - пост - покка мимо(
Крещен в православной вере, но в церкви бываю редко, в основном на Пасху и Рождество и когда езжу по Украине, захожу в православный храм и ставлю свечку св. Николаю, как покровителю путешественников и моряков. Вообще из-за травмы колена мне трудно долго стоять, поэтому мне так нравится посидеть в католическом храме. И насчет поста тяжело, мне батюшка правда сказал, что с моими болячками можно употреблять рыбу, но я и мясо ем, если Филарету позволено выпить коньячку и закусить буженинкой, так мне грешному тем более
Гм... А Ви їх для когось дотримуєтесь? Чи не дотримуєтесь, бо попи також грішні? Йдеться про Вашу душу.
Бог всім нам дав однакові Заповіді. То не наш клопіт, хто і як їх виконує - головне, щоб нам за себе совісно не було. Святкувати свята часто дорівнює накривати столи, а не піти до церкви на літургію, посповідатися та причаститися. Ви як святкуєте?
Особисто для вас? Чи ви знаєте мотиви всіх, хто ходить до церкви? Я таким не переймаюсь, це справа їхньої совісті, а справа моєї - знати чому приходжу я.
Я бы по-другому вопрос поставил: как можно стать агностиком в таком возрасте? Либо им и был, либо им не стал (а стал, например, атеистом).