хто якої віри на форумі?...

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем duncan, 25 кві 2007.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ага! Таки відгадав! А що вам відповідати? Ось єговісту Абдрахману вже відповідали і з біблійної і з наукової точки зору. А він вірить одному "праведнику" Расселу.
    То як в вашій "улюбленій" історії про багача і Лазара Ісус висловився в кінці - якщо Мойсею пророкам не вірять, то навіть хтось з мертвих воскресне - не повірять.

2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

а ви куди себе відносите?

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Тут десь ваш одновірець був десь з Хмельницької області. Але вже давно нема.

4. plastic

plastic Well-Known Member

Я до речі сама написала, що я адвентистка. На відміну від багатьох конфесій ми признаємо всі 10 заповідей. ( включаючи 2 і 4 в оригіналі, не змінену як в катехизмі)

5. extezi

extezi Member

вірю в те що є шось вище "над нами"....
    віри як такої не маю...

• Подобається Подобається x 1
  6. redfox

redfox Well-Known Member

я - православная.
    но в меру своих возможнстей.

7. :good: :))) :haha:
    :cry:

8. plastic

plastic Well-Known Member

Як це зрозуміти?

9. redfox

redfox Well-Known Member

вообще РПЦ - это ортодоксы, но придерживаться всех0всех требований и правил как то тяжеловато, вот потому, то и в меру возможностей, то есть праздники отмечаем - пост - покка мимо(

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Тобто православна в "меру своих невозможностей". :)

Останнє редагування: 26 лют 2010
    • Подобається Подобається x 2
  11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Крещен в православной вере, но в церкви бываю редко, в основном на Пасху и Рождество и когда езжу по Украине, захожу в православный храм и ставлю свечку св. Николаю, как покровителю путешественников и моряков. Вообще из-за травмы колена мне трудно долго стоять, поэтому мне так нравится посидеть в католическом храме. И насчет поста тяжело, мне батюшка правда сказал, что с моими болячками можно употреблять рыбу, но я и мясо ем, если Филарету позволено выпить коньячку и закусить буженинкой, так мне грешному тем более

12. redfox

redfox Well-Known Member

ну, я сомневаюсь, что кто то кроме священнослужителей бюезукоснительно соблюдает все нормы!

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Гм...

А Ви їх для когось дотримуєтесь? Чи не дотримуєтесь, бо попи також грішні?

Йдеться про Вашу душу.

• Подобається Подобається x 2
  14. Зануда

Зануда така зануда

Бог всім нам дав однакові Заповіді. То не наш клопіт, хто і як їх виконує - головне, щоб нам за себе совісно не було.

Святкувати свята часто дорівнює накривати столи, а не піти до церкви на літургію, посповідатися та причаститися. Ви як святкуєте?

• Подобається Подобається x 3
  15. Akacija

Akacija миється в бані

на жаль останнім часом ходити до церкви на свято стало більше даниною моді, аніж вірі :sad:

16. Зануда

Зануда така зануда

Особисто для вас? Чи ви знаєте мотиви всіх, хто ходить до церкви?
    Я таким не переймаюсь, це справа їхньої совісті, а справа моєї - знати чому приходжу я.

• Подобається Подобається x 5
  17. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Крестился в 27 лет в православной вере , сейчас агностик

18. Saszko

Saszko Well-Known Member

А навіщо Ви хрестились? В такому віці, мабуть, свідомо це робили?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаво, як ви практикуєте віру, якщо можна....

20. Я бы по-другому вопрос поставил: как можно стать агностиком в таком возрасте? Либо им и был, либо им не стал (а стал, например, атеистом).

а де твій аватар? :)