хто якої віри на форумі?...

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем duncan, 25 кві 2007.

1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко)

Месія не осквернився з жінками,бо інакше не було би викупної жертви

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мавка, а звідки Ви цю інформацію взяли? Якщо просто гадаєте, то найкраще вернутися до вчення марксизму-ленінізму, яке взагалі все, що звязане з християнством заперечує. Але якщо маєте якісь достовірні джерела, то поділіться з нами. Бо я за роки дослідження цієї теми в історії і археології не знайшов і йоти матеріалу який би заперечував те що написане в Євангелії.

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ну...
    говоримо відверто: вибачення — вибаченнями, але що було зроблено — вибаченнями не повернеш.....
    гарних дівок попалили, бо “відьми”?....
    чи не тому у них так мало вродливих дівчат?.....
    про це я колись обмовився.....
    і про це теж колись обмовився....
    рун-вірівці про створення Біблії говорять “просте піднімання рук”....

4. duncan

[​IMG][​IMG][​IMG]
    аби тіко не свідки.....

5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

я й помітив - жиє і процвітає...
    той же індуїзм та коран - мають значно більше прихильників ;)
    зате ваша, Миху, церква - найбільше різнотлумачень "генеральної лінії" - причому навіть наявна лінія, в якій заперечується те, що Христос - бог.
    то воно так "бореться і перемагає"?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

З точки зору християнства, віра в себе і гординя - то майже синоніми.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хто з християн заперечує, що Ісус є Бог, окрім СЄ?

8. afterstep

а хіба СЄ - не християни? до речі - більш побожні та щирі, ніж переважна частина "традиційних" ;)

9. Forpost

Forpost Стоїк

Ви ж самі знаєте хто .не треба передьоргувати

10. Forpost

Forpost Стоїк

удивляюсь я нашим рускоязычным соотечественникам,они право как дети малые,но по елику ,таких Царство Божие , ни их ум ,ни душа не тронуты размышлениями о ценности искупительной жертвы Мессии ,они последователи мирских учений ,БЛАВАТСКАЯ ИМ РОДНАЯ СЕСТРА,Их легко переубедить ,легко ими манипулировать .Они восторженно воспринимают всякую ересь,зовут нас отсталых галычан за собой в небытие.доколе господа ,окститесь.Неужели мы плоть от плоти земли львовской .можем сами себе навредить .неужели засунем руку в нору змея

11. dArt

dArt Well-Known Member

Шрек, а девайте не будет валить в кучу национальные и религиозные вопросы. Тем
    более, что насколько я вижу моя коллега по убеждениям Мавка вполне нормальная украиноязычная девушка.Хотите постебатся по национальным вопросам, всегда Вам раз в специально отведенных для этого веточках.
    А в религии расписуйтесь, будте добры только за себя и свои убеждения, а не за всех галичан.
    Просто всегда находятся одни люди, которые слепо верят, а есть люди, которые задают вопрос "почему?" И большинство войн на земле было как раз из за 1й категории.
    Еще и Блавацкую сюда приплел, ГЫ. вы еще на Дион Форчун сошлитесь.

12. Forpost

Forpost Стоїк

живущая в Техассе

13. Forpost

Forpost Стоїк

Ви вдало зауважили ,що віра не корелюється з національністю. Але в тому що кожна національність має свою ментальність,криються корені антагонізму. Я би покривив душею якщо би сказав, що ті корені анестезовані в середовищі свідків.Як ви вже змогли зрозуміти ,я туть народився і туть помру.Але тим не менше ,я належу до російськомовного збору Свідків Єгови.Може Ви подумаєте що я люблю Росію .чи російську культуру? Звичайно що ні. Але росіяни мені більше імпонують,я вже казав "Они как дети..."

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не християни. а побожні і щирі... ви знаєте їх серця?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто?

16. duncan

а ви?... [​IMG]
    якщо людина дивиться вовком — зрозуміло хто вона така, але якщо людина приязна — одразу питання про серце?... [​IMG]

17. afterstep

колись, коли по школі обирав свій життєвий шлях - то розглядав варіант медінституту. В т.ч. професію паталогоанатома.
    --
    Якщо ж не дослівно - то, працюючи з людьми у самих різних умовах, зокрема, зі свідками, - з ними попадати в "нештатні ситуації" - якось надійніше... Вони не зрадять, не підведуть, не штовшнуть у спину... Вони прямо кажуть, коли незгодні - і з ними можна домовитися.
    Правда, я не надто багато з ними працював - з традиційними - значно більше. З тими, що після сповіді кажуть "ото б вилаявся6 якщо б не після сповіді". З тими, що возлюбили крадений в держави карбованець більше, ніж самого себе...
    --
    Все дуже відносно, Миху - таки на даному етапі в свідки - відібраний контингент, що дійсно вірує, а не лицемірить і не фарисействує.
    Але це - лише мої враження по спостереженнях та результатах (тих спостережень) з мого не надто тривалого життя ;)

18. duncan

не лише....
    мої враження — аналогічні.....

19. zet

zet Дуже важлива персона

так же было сразу в традиционной церкви.. Точно так же изменятся отношения, увы, и у "свідків"..Чем более разрастается любая организация, тем больше будет и присоединившихся и примкнувших...

20. duncan

[​IMG] щось мені підказує, що у свідків такого не буде....
    їм не потрібно підлаштовуватися до володарів країни, не потрібно вчити філософію, щоб їх видозмінене вчення було зрозуміло “стоїкам”, “софістам”, “кіникам”, прихильникам язичницьких вірувань ецетера....

а де твій аватар? :)