Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) це не версія. це, згідно Біблії, просьба самого Ісуса.
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) Если так, то какие претензии к Иуде? А Библия, это в принципе сборник версий. Счас пойду спать, а завтра затронем тему императора Конатснтина и Вселенского собора, на котором Библию в принципе и создавали отбирая подходящие и неподходящие Евангелия.
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) свіжий поворот засмальцьованого сюжету нетерпляче очікуватимемо наступних серій
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) Нє, мавко, це Ви начиталися науково-популярної літератури і вона вам зашкодила, краще пошукайте квітку папороті - може там правда.
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) Миху, квітки папороті я вирощую (колись знимку виставлю), час від часу я їх роздаю, останню - сарна з"їла. Але нехай. "...йди й роби те, що повинен..." як інакше трактувати ці слова ? Ой, є ще стільки речей, які б я хотіла розказати, Миху. але не повинна.
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) як то "отдєльний"? Ісус, будучи Сином Божим, чомусь мав справу з Юдою. Що ж тоді рахувати Ісуса не Божим Сином? Так само напевно і Церква. Було і каїнове коліно - не виключено і зрадники. Церква розвивалась не серед святих, а серед грішників, так само як Ісус жив серед грішників.
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) Ви не те робите, їх тре вночі шукати, а не вирощувати - відступництво, чи що?
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) А як? Так, що Ісус пішов на добровільну жертву, хоча мав вищу владу.
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) та який там свіжий? час вже давно все розставив на свої місця. Мильна бульбашка язичництва давно луснула, атеїсти лежать у кремлівській стіні, а Церква живе.
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) тобто, Ви впевнені, що була особа, котра намагалася принести якісь знання людям і показати чарівні, на перший погляд, можливості, які має кожен з нас (інакше б він не сказав "Ви - боги") і що вірою ми можемо гори пересувати і ходити по воді? (вірою в себе, якщо її не вистачає, ми мусимо попросити її у Всевишнього ) але тільки маючи любов у серці. тут мало б писатися з великої літери Віра й Любов, бо це не є пересічні віра й любов. Тоді ми з Вами в одному човні. Єдина відмінність - мені цікаве вчення, а Вам - особа Вчителя. Я цілком можу припустити, що Ісус був звичайною людиною, правовірним юдеєм, можливо, вів до певної міри звичне на той час життя, мав жінку, це ніяк не принижує в моїх очах людину і не применшує святість доброго серця.
Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко) особа була, але не для того, щоб показати якісь знання, чи чари, а щоб принести віру і показати Свою любов до нас і щоб ми не вірили в себе, у свою гординю, а в Бога.