хто якої віри на форумі?...

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем duncan, 25 кві 2007.

1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: хто якої віри на форумі?... (коротко)

о народ помалу підтягується...чимало свідків мають змогу користуватись інтернетом, але бояться проповідувати,тому що нет деперсоніфікований.Але то зробити просто ,нік- імя і прізвище того достатньо,адреса поштова нікому не потрібна ,мило тіко в Адміна розголошенню не підлягає,так що з моєї точки зору ,то рівноцінне проповідування ,спитайтесь завтра в Залі Царства біля Бистриці.Якщо скажуть що не можна то робити ,я спитаюсь на Сихові або в Брюховичах

2. Forpost

Forpost Стоїк

Але Ви пан Мих як завжди думки не зрозуміли і біле назвали чорним,ну точно як Ваш князь цього світу поступаєте...напевне чуєте кінець,два виходи або в Свідки ,як Павло ,апостол Месії,або покинути дописувати по цій темі ну наприклад

то щось Ваше особисте яке до даної теми аж нічуть не підходить

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще скажіть, що апостол Павло про Вартову Башту щось говорив.

4. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Пане Шреку, Ви совість маєте (це і приватних речей стосується)?

Хто Вам дав право розписуватись за інших і їм князів цього світу приписувати?! Сатана має вплив, як на мене, так і на пана Миха, і на Вас також! Чи ви вже всі стріли лукавого відбили і побороли? Цікаво, як тоді слова Христа трактувати про кінець світу і перемогу Бога над дияволом?

5. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Миху, ви не дивуйтесь, у вартової вежі сім п’ятниць на тиждень.
    Зараз Павло, а трохи раніше Іван :D :D :D

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я й не дивуюсь і не ображаюсь.

Просто я собі думаю, що робитиме Ісус в час великого суду, адже свідки вже всю роботу до Приходу зробили, вони вже знають хто спасеться, а хто ні.

7. Олена_ua

:D :D :D :D :D :D :D
    Мабуть вони по своїй вежі вилізли вище за Бога і їм краще видно :D :D :D

8. Forpost

Forpost Стоїк

Вам не подобаються Свідки то чого ви туть дописуєте,два свідки на форумі два які підтримують їх ідеологію,а вас тьма тьмуща то що вас мучить чи не Люцифер князь світу цтього хто змушує вас дописувати туть ,я на бабські теми не дописую на політику майже ні то чого ви всією тьмою накинулись на зеніта і і того хлопака з Франківська ,які в силу своєї віри не хочуть вам сказати що ви глибоко не праві,що тобі до нас ? відпусти нас в стадоо свиней ,хто знає, той зрозуміє

• Подобається Подобається x 2
  9. Олена_ua

Та що ви, Шреку!!!
    Вже й пожартувати не можна ;)
    Вам зразу такі темні думки в голову лізуть.:ninja:
    Краще думайте про Христа і про Його царство.:rolleyes:

10. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

А чого Ви так зразу вороже? Мені подобаються люди, всі при чому(!), бо вони створені Богом по Його образу і для Його слави.
    Я, до речі, давно хотіла Вам і Пуперу комплімент сказати, що так стійко і мужньо відстоюєте Ваші позиції, це справді геройський вчинок, зважаючи на те, що решта всі "налаштовані" проти Вас.
    Це ж чудово, що є різні думки і погляди, що ми не механічні машини з одинаковою комплекцією, внутрішньою структурою і ідейним світом.

Давайте тільки вести дискусію, не ображаючи і не принижуючи один одного. Почерпнемо усі набагато більше від виважених бесід, отримаємо і можливість збагачення знань і естетичну насолоду культурного спілкування!

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

“Його царство” — ви маєте на увазі царство Єгови чи якесь інше?...
    чи буде ще якесь окреме?...
    “Христа”, “святого духа”, “матері Божої”?...

12. Олена_ua

Що за питання?
    Де ж поділась ваша вища освіта по досконалому вивченню біблії?:D

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Шрека - світлі.:crazy:

14. duncan

у мене?....
    а де ви читали, що в мене вона є?!...
    пс. вашої відповіді щось не видно....

15. Олена_ua

Та було-було.
    У "свідках" здається.
    Я ще у вас запитала, чи ви, бува, духовної семінарії не закінчили.
    :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

та яке....

17. duncan

“десь у свідках”?...
    це де (саме)?...
    бо я такого не писав....
    чи ви берете приклад з ... з наполеона, який казав: “головне ув’язатися в бійку, а там побачимо”?.... [​IMG]

18. D.M.

D.M. Well-Known Member

Відповідь: Хто якої віри на форумі (розширено).

Pobuvav ja na ekskursiji v odnomu sil's'komu koscioli Pol'shchi i shche raz perekonavs'a, naskil'ky ja ne spryjmaju khrystyjans'kykh obr'adiv, prynajmni katolyc'kykh i pravoslavnykh. Te, shcho dejaki dogmaty vyklykajut' podyv abo protest, to samo soboju. Ale obr'ady - tezh zabodujut'. Jakby khocha b pid chas nykh ne spivalys'a dogmatychni pisni, chasto mazokhistychnogo spr'amuvann'a, to shche bulo b nichogo.

Ja oce til'ky l'ubl'u vs'aki formal'nosti... i obdumuvaty, jak obyrajut' Papu i vs'ake take inshe... Ale slovesnyj suprovid meni ne podobajet's'a. Khocha ja buv u Kyjevi na zustrichi z Papoju u 2001 r., to tam ce ne nastil'ky mene bodalo. I podobalos'a vykrykuvaty rizni frazy typu "My vsi l'u-by-mo te-be, Ot-che sv'a-tyj!". Klasnyj PR! :dance:

L'ubl'u umovno vvazhaty Papu golovnym providnykom mizh l'ud'my ta Bogom. Ale ne zrozumilo, jakyj zmist ja v ce vkladaju...

19. D.M.

D.M. Well-Known Member

Transliteruju:

Побував я на екскурсії в одному сільському косціолі Польшчі і шче раз переконавсьа, наскільки я не сприймаю християнських обрьадів, принаймні католицьких і православних. Те, шчо деякі доґмати викликають подив або протест, то само собою. Але обрьади - теж забодують. Якби хоча б під час них не співалисьа доґматичні пісні, часто мазохістичноґо спрьамуванньа, то шче було б нічоґо.

Я оце тільки льубльу всьакі формальності... і обдумувати, як обирають Папу і всьаке таке інше... Але словесний супровід мені не подобайетьсьа. Хоча я був у Кийеві на зустрічі з Папою у 2001 р., то там це не настільки мене бодало. І подобалосьа викрикувати різні фрази типу "Ми всі льу-би-мо те-бе, От-че свьа-тий!". Класний ПР!

Льубльу умовно вважати Папу ґоловним провідником між льудьми та Боґом. Але не зрозуміло, який зміст я в це вкладаю...

20. Олена_ua

Вдосконалюйтесь у вірі. А все інше вам прикладеться.
    Головне не йдіть проти власного сумління, щоб не бути лицеміром.
    Ми всі різні і маєм різні уподобання - це нормально.
    Бог не вимагає від нас робити всім одне і теж.
    1Кор.12:11 "А все це чинить один і той самий Дух, уділяючи кожному осібно, як Він хоче".

а де твій аватар? :)