Хто із москвинів на форумі Вам більше всього імпонує?

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 28 чер 2011.

?

Хто із москвинів на форумі вам більше всього імпонує?

Голосування закрито 8 лип 2011.
  1. Ваня Лісіцин

0 голосів
    0,0%
  2. Майк

0 голосів
    0,0%
  3. Тан Ту

0 голосів
    0,0%
  4. Форестер

33,3%
  5. Олег П

0 голосів
    0,0%
  6. Норман :)))

66,7%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
Статус теми:
Закрита.
  1. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Высоцкий пел: Но если туп как дерево - родишься баобабом...Это про вас, господин Гранд;)

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Фашистами? Мощно сказано.

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Це ти так довго розмірковував, як би відреагувати на те, що тебе додали до опитування ? :)

4. ostrov_Norman

Я только зашел на форум. У меня быстрая реакция, особенно если надо кому-то дать в морду...

5. Mr. Blick

Ну так скажи - не москвин я, помилились ви люди добрі. А то чого одразу в бійку лізти. :)

6. ostrov_Norman

А зачем что-то доказывать? Лучше сразу в морду и пусть уже он доказывает...

7. Mr. Blick

Ми, націоналісти, не повинні сваритись. :preved:

8. ostrov_mike

ostrov_mike Well-Known Member

Паршивый из тебя москаль, москали юродивых не обижают а жалеют. :))

9. ostrov_Norman

Ми? Ти це про кого? На цьому форумі націоналістів зовсім мало...зато багато горлопанів і прохіндєєв. Гранд з Юрком - два старих мухомора які видають з себе націоналістів, а пошкряби їх то знайжеш стільки кольорів, шо мама дорогая - роді мєня обратно!

10. Luna

:))

11. Luna

:oВы ещё и деретесь?)))
    Да что ты реагируешь вообще...

12. ostrov_Norman

Да ладно...єто же форум, можно и потріндеть)))

13. Mr. Blick

Ну... хвилиночку. По всьому спектру питань, які обговорюються на форумі, вони займають проукраїнську і націоналістичну позицію. Хіба не так ? Тож хто ж вони, як не націоналісти ? :)

14. Luna

Ну да...собственно, доказывать, что ты националист или москвин (с) - глупости)

15. Luna

Нацисты? Как вариант?
    Не они, а ОН. Гранд просто хамит в открытую, но....к нему я бы это слово не привязывала.

16. ostrov_Norman

Балаболи, піз..уни, а скоріше за все звичайнісенькі провокатори. Розумна людина не буде викладати на форумі такі речі, які непідготовлену людину можуть відштовхнути. А вони це роблять щодня. То хто вони тоді? Сам надай відповідь.

17. ostrov_Norman

При желании любую тему можно превратить в стьоб, а уж тему гранда как два пальца...)))

18. Mr. Blick

Гм, цікаво. А секретар львівської облради від ВО "Свобода", який обіцяє, що бандерівська армія перейде Дніпро, щоб знищати синьожопу банду, виходить, теж провокатор ? А Ірина Фаріон теж провокатор ? Безліч людей, які на форумах, у каментах інтернет-видань клянуть "даунбасців" теж провокатори ? Відомий письменник Андрухович з його висловлюваннями, що хай схід йде геть, якщо не вважає себе українським ?
    Усюди провокатори, куди не кинь. Один ти, який не сперечається відверто з представниками п'ятої колони на форумі, бо політика політикою, а дружба дружбою, не провокатор.

19. Luna

Вне всякого сомнения.

20. ostrov_Norman

Для мене форум це не трибуна для пропаганди своїх ідей, а місце відпочинку. В мене є тут друзі які не поділяють, але я як правило людські стосунки ставлю завише політичних уподобань.
    Що стосується заяв окремих політиків від Свободи то я розглядаю їх в певному контексті і так само сприймаю на відміну від тих, хто просиджує штани виключно на форумах. Ну а щодо Андруховича...краще б він писав книжки, а не ліз в справи на яких погано розуміється.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)