людина на ринку пропонує щось незвичне в цій місцевості... наприклад, взуття дикунам, або саджанці суниці, або начебто цікавий сайт... і... нема попиту 1)це проблема виробника-продавця? 2)чи проблема суспільства?
нове потребує рекламного супроводження. інакше ніяк. старе потребує менше реклами, але хто перший, той з'їв, а хто другий, то вже підбирає що залишилося.
наприклад, людина виносить на базар 50 кг яблук... намагається продати по мінімальній ціні (на межі собівартості) - і не вдається продати... з іншого боку, відомо, що в Україні споживання свіжих фруктів, овочів, зелені - значно нижче, чим в Європі... який висновок можна зробити з цього факту? 1)раз не вдається продавати - згортати виробництво? 2)краще рекламувати і так усім відомі яблука?
а чого ви впевнені, що знаєте обсяг ринку? ) (наприклад, 20 років тому хто знав про мобільні телефони)
Погані яблука...поганий продавець...поганий час (продати 50 кг. Білого наливу в кінці липня буде проблематично
@Мих правий: реклама рушій торгівлі. А Вам не спадало на думку, чому одні "яблука" продаються краще за інші? Крім того, дехто не знає, що "яблуко" йому потрібне, поки рекляма не розповість йому про це
розповість... чи покаже, чи дасть спробувати? ну і де взяти кошти на якісну рекламу, коли яблука і так на межі собівартості?
Колись коли почав валитись союз нЄрушІмий не деякий час стало дуже вигідно тримати корову, молоко було достатньо дороге, і достатньо ходове, а інших джерел доходу в селі просто не було, тому ті хто мав дві три корови були досить заможними людьми... Але це дуже швидко закінчилось, по перше дофіга набралось корововодів, по друге- знову зявились великі ферми, по третє-з'явились значно простіші способи заробітку... Більшість людей хто раніше хто пізніше своє молочне стадо пустив під ніж, але є категорія людей які пробують лобом пробити стіну, плачуть що молоко надто дешеве, шо "пани" підара*и п'ють кокаколу, шо держава бл*дська не забезпечує не доплачує ітп....але корови не продають.... Я до того веду, що якщо яблуком торгувати не вигідно то нафіга ним торгувати?
Ще є варіант робити яблучний оцет. Нічого складного, я минулого року робив. А яблучний оцет (не магазинний, бо то якась хрень, а таки з яблук зроблений) є ліками від варикозу (ну, і від геморою, напевно, бо геморой - то є варіант варикозу). Читав в неті, що то є так, але не читав ще, як саме його застосовувати в якості тих ліків. @npocmo, починайте робити яблучний оцет (звичайно, не з найкращих яблук, а з тих, які не сильно гарний товарний вигляд мають) - а процес той трохи тривалий. Паралельно, вивчайте в тирнеті все, що пов"язано з яблучним оцтом і його лікувальними властивостями. Друкуєте дрібним шрифтом маленький буклетик, в який втисніть все найважливіше, що нашукаєте. То, щоб покупцям роздавати. А більшим шрифтом те саме, але в 1-2 примірниках - поставите біля себе на ринку. Нічо не можу обіцяти, бо з мене самого бізнесмен приблизно такий же, як і балерина. Але, чому б не спробувати