странный феномен. львовяне очень любят тематику психлечебниц видимо мечтают упрятать всех кто им не нравится туда.)
итак раз никто притчу исследовать не хочет - по общим результатам выигрывает ромко. Притча показывает советского человека который превозмог темную сторону природы и покорил ее.
Дивиться - ( можу ще написати на прапорі - "Дальневосточникъ" ще й блакитним кольором. Якщо забажаєте)
Напишить - vkk311 - i замiсть сiмпсона собi на авотар. А я собi сам дам раду. Пiсля 4-х "ку!" треба ще "ыыыыыыыы!" http://youtu.be/i0xy6wEUbKk
Мені такий лозунг більш подобаеється. Можу зробити його такими ж літерами як на оригіналі ( тобто об'ємними під золото), але на це потрібне більш часу.
Ваші "художества" - цікаві. А ось спроби звести все до особистісних наїздів - звичайні для свідомих. Я ж не писав "vkk311 - праааативний".
да кстати! тоже заметил. это странно. но как говорится против орбитальных бомбардировок дезодорант не работает)))
Але ж Ви виложили фото, яке свідомо обурює почуття не однієї людини, а багатьох. І обурює зовсім безпідставно. Ось тому Ви і заслужили такий орден. Самі винні
Ви - гомофоб? Ви, шановний, за себе кажiть. А то всю мерзоту обов'язково оправдують "думкою більшості".
Я не гомофоб. Яку мерзоту оправдують думкою більшості? Раз вже почали, так не відволікайтесь. ---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ---------- Я бачу, шановний Дальневосточнік, що Ви дуже хотіли когось образити, а в результаті самі залишились скривдженим та обуреним. Так Вам і треба. Образи та кривди завжди повертаються до кривдників. Час вже Вам це зрозуміти.