хто файнiше розтлумачить притчу?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 14 лис 2013.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Якось на київських автофорумах проскочила інформація про знахідку потрощеної автівки престижної марки у лісопарковій зоні Києва. Авто було з севастопольськими номерами. Хтось по приколу перепостив текст (укр) і фото на севастопольський форум (в правилах - "допускаєтца только государствєнний єзик- Русскій"). І нічого - не гавкали. Модератор наступним постом написав переклад на апщепанятний. Якщо стосується інтересів когось із їхньої зграї, то можуть бути лінгвотолерантними.

2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Тема - трохи не про це.
    Я писав вже у іншій. Найбільші наші вороги - ми самі!!! Те, що в наших головах хворого. Може, з Союзу. Може, за браком розуму чи досвіду.
    Ніхто не привіз нам з Марсу, Росії, Ізраїлю, Америки, Харкова ні Януковича, ні Царева, ні Маркова, ні Ківалова, ні жодного депутата.
    Більше того, той ДАІшник, що фальсифікує алкогольне сп'яніння, чи пробує просто збити з тебе 100грн - він не з Москви і не з Харкова. І українською говорить, куди там харків'янину. Свій! Тутка, з сусіднього села. А ото било на джипі, що пре по зустрічній в лоб? Львівський депутат - українець.
    Ви ж розумієте про що я.
    Проблема не в жидах, москалях, мовах тощо.
    Чи то може через них обласна "ну дуже українська" рада не змогла набрати голосів для відставки Сала? Чи може Свобода, яка при владі в місті не бачить, що навколо бігбордів російською повно???
    Їм - пофіг! Бо вони або рагулі, або заробітчани. А швидше, і те, і інше.
    Лишень не плутайте рагуля і село! Це різне.

Але повертаючись до тролінгу, чи як то все назвати. Виберіть "подивитись всі повідомлення автора" і почитайте. Я б назвав це іншим словом.
    ЗІ. І не "ідіотизм" також! ;)

3. IgorLvivM

Hatrexis, а коли очікувати результати конкурсу? Про всяк випадок, стягнув півтора десятки книг: бурятсько-непальських філософій, марксистських політологій, Фройда, різних фото і картинок по темі тощо.
    Планую вступити з Вами у запеклу суперечку (будуть лінки, цитати та скани)!..
    Трафіку вже стільки, що доведеться, в разі чого, сперечатись самому з собою.

• Подобається Подобається x 2
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Савєцкійчєлавєк,зразу видно..

http://youtu.be/_1IC7EaB94U

5. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

а чего вы ожидали? никто не предложил почти никаких толкований. какой же результат то?
    пока что лидирует Romko по всем показателям.(если убрать отрывок из собачьего сердца, он лишний в модели) так кроме него почти никто выводы и не предлагал. активизируемся, товарищи!

6. IgorLvivM

:cry::cry::cry:
    Ну і нафіга я цілу ніч читав Ніцше, Енгельса і Мао Цзе Дуна??? :dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  7. Hatrexis

прикидываешся? что с того что ты читал хоть всю научную библиотеку г. Москвы, если ничего не ответил по факту?

8. Romko

Як то?о_О

http://youtu.be/_1IC7EaB94U

9. Hatrexis

я понимаю вашу радость: в фильме котенок и тут котенок. но в фильме если не ошибаюсь человек с сердцем животного. какая ярость там, какая светлая мощь? в притче ясно сказано мощь была СВЕТЛОЙ. а какой свет в животном?

10. IgorLvivM

В Москву мене не пустять! Ще й в бібліотеку! (А що це?)

Біле Братство? о_О

11. Romko

Розумію
    Потім з такого виростає отака савєцька мразь.

http://youtu.be/vbIg7GJ6gX0

На них і стояв ваш падлючий серсер.
    Тьфу,гидота.
    Добре,що вона здохла,ваша парашна родіна.

12. Forpost

Forpost Стоїк

такой же как в Гундяеве(Кирилле)

• Подобається Подобається x 1
  13. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Эту притчу истолковал еще 150 лет назад товарищ Ницше в своём "Антихристе", - любимой книжке товарища Гитлера.

То что Вы выложили, всего лишь упрощенно-опримитивленная версия в стиле российского новомодного "прагматизма" ( если делать поправку на типичную российскую подмену понятий - подлости)

Учитывая нездоровый интерес русскагамира к нацизму и его предтечам, я могу сделать вывод из притчи, который наверняка понравится Вам... но я его делать не буду.:pardon:

14. Hatrexis

нет, не поклонник нацизма
    -------
    а выводы с притчи распишите подробнее- не совсем понятны.

15. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Я же сказал что выводы делать не буду. Любой читавший Ницше их сделает и без моей подсказки.

Вы можете считать себя хоть стотысяч раз не поклонником нацизма, но Вы выложили закос под основателя идеологии 3-его Рейха и тащитесь от этого.
    Следующий закос у Вас уже будет под Эккарта или Зебботендорфа, а потом уже и под Розенберга.

И самое главное, что Вы и тогда будете считать себя не нацистом, но это уже будут ВАШИ проблемы.

Это диалектика, уважаемый товарищ. А её законы еще никто не отменял.

16. Hatrexis

Вы выложили закос под основателя идеологии 3-его Рейха и тащитесь от этого.
    -----
    это элементаная клевета. нитце помнится говорил "Бог умер" а в моей притче говорится о светлом сердце. это ой какая большая разница.

---------- Додано в 12:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ----------

Это диалектика, уважаемый товарищ. А её законы еще никто не отменял.
    ---
    вы не правы, товарищ! тут как раз противоположность нацизму по сути. ибо нацизм основан на национальном превосходстве а тут превосходство имеет ДРУГУЮ основу.

17. thinkers

thinkers Well-Known Member

При́тча — повчальна алегорична оповідь, в якій хронологічно послідовне зображення подій і пригод у художньому творі підпорядковане моралізаційній частині твору

А ваш авторський текст більше схожий на незв'язну, невиразну, беззмістовну мову, яка супроводжує гарячковий стан хворої людини, тобто маячню.

Перепрошую:sorry:

18. IgorLvivM

Вагався, закинути на конкурс ще одну притчу для тлумачення чи не варто. Ризикну.

Сидить на березі ріки дві жаби. Одна до іншої:
    - Он, бачиш, на тамтому березі в полі дві копиці сіна?
    - Бачу.
    - От так і люди! Живуть, живуть і помирають.

Які будуть версії тлумачення?

19. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Ну что на это можно ответить уважаемому товарищу....

http://homyak.kiev.ua/:facepalm:

20. Hatrexis

а де твій аватар? :)