Якось на київських автофорумах проскочила інформація про знахідку потрощеної автівки престижної марки у лісопарковій зоні Києва. Авто було з севастопольськими номерами. Хтось по приколу перепостив текст (укр) і фото на севастопольський форум (в правилах - "допускаєтца только государствєнний єзик- Русскій"). І нічого - не гавкали. Модератор наступним постом написав переклад на апщепанятний. Якщо стосується інтересів когось із їхньої зграї, то можуть бути лінгвотолерантними.
Тема - трохи не про це. Я писав вже у іншій. Найбільші наші вороги - ми самі!!! Те, що в наших головах хворого. Може, з Союзу. Може, за браком розуму чи досвіду. Ніхто не привіз нам з Марсу, Росії, Ізраїлю, Америки, Харкова ні Януковича, ні Царева, ні Маркова, ні Ківалова, ні жодного депутата. Більше того, той ДАІшник, що фальсифікує алкогольне сп'яніння, чи пробує просто збити з тебе 100грн - він не з Москви і не з Харкова. І українською говорить, куди там харків'янину. Свій! Тутка, з сусіднього села. А ото било на джипі, що пре по зустрічній в лоб? Львівський депутат - українець. Ви ж розумієте про що я. Проблема не в жидах, москалях, мовах тощо. Чи то може через них обласна "ну дуже українська" рада не змогла набрати голосів для відставки Сала? Чи може Свобода, яка при владі в місті не бачить, що навколо бігбордів російською повно??? Їм - пофіг! Бо вони або рагулі, або заробітчани. А швидше, і те, і інше. Лишень не плутайте рагуля і село! Це різне. Але повертаючись до тролінгу, чи як то все назвати. Виберіть "подивитись всі повідомлення автора" і почитайте. Я б назвав це іншим словом. ЗІ. І не "ідіотизм" також!
Hatrexis, а коли очікувати результати конкурсу? Про всяк випадок, стягнув півтора десятки книг: бурятсько-непальських філософій, марксистських політологій, Фройда, різних фото і картинок по темі тощо. Планую вступити з Вами у запеклу суперечку (будуть лінки, цитати та скани)!.. Трафіку вже стільки, що доведеться, в разі чого, сперечатись самому з собою.
а чего вы ожидали? никто не предложил почти никаких толкований. какой же результат то? пока что лидирует Romko по всем показателям.(если убрать отрывок из собачьего сердца, он лишний в модели) так кроме него почти никто выводы и не предлагал. активизируемся, товарищи!
прикидываешся? что с того что ты читал хоть всю научную библиотеку г. Москвы, если ничего не ответил по факту?
я понимаю вашу радость: в фильме котенок и тут котенок. но в фильме если не ошибаюсь человек с сердцем животного. какая ярость там, какая светлая мощь? в притче ясно сказано мощь была СВЕТЛОЙ. а какой свет в животном?
Розумію Потім з такого виростає отака савєцька мразь. http://youtu.be/vbIg7GJ6gX0 На них і стояв ваш падлючий серсер. Тьфу,гидота. Добре,що вона здохла,ваша парашна родіна.
Эту притчу истолковал еще 150 лет назад товарищ Ницше в своём "Антихристе", - любимой книжке товарища Гитлера. То что Вы выложили, всего лишь упрощенно-опримитивленная версия в стиле российского новомодного "прагматизма" ( если делать поправку на типичную российскую подмену понятий - подлости) Учитывая нездоровый интерес русскагамира к нацизму и его предтечам, я могу сделать вывод из притчи, который наверняка понравится Вам... но я его делать не буду.
Я же сказал что выводы делать не буду. Любой читавший Ницше их сделает и без моей подсказки. Вы можете считать себя хоть стотысяч раз не поклонником нацизма, но Вы выложили закос под основателя идеологии 3-его Рейха и тащитесь от этого. Следующий закос у Вас уже будет под Эккарта или Зебботендорфа, а потом уже и под Розенберга. И самое главное, что Вы и тогда будете считать себя не нацистом, но это уже будут ВАШИ проблемы. Это диалектика, уважаемый товарищ. А её законы еще никто не отменял.
Вы выложили закос под основателя идеологии 3-его Рейха и тащитесь от этого. ----- это элементаная клевета. нитце помнится говорил "Бог умер" а в моей притче говорится о светлом сердце. это ой какая большая разница. ---------- Додано в 12:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ---------- Это диалектика, уважаемый товарищ. А её законы еще никто не отменял. --- вы не правы, товарищ! тут как раз противоположность нацизму по сути. ибо нацизм основан на национальном превосходстве а тут превосходство имеет ДРУГУЮ основу.
При́тча — повчальна алегорична оповідь, в якій хронологічно послідовне зображення подій і пригод у художньому творі підпорядковане моралізаційній частині твору А ваш авторський текст більше схожий на незв'язну, невиразну, беззмістовну мову, яка супроводжує гарячковий стан хворої людини, тобто маячню. Перепрошую
Вагався, закинути на конкурс ще одну притчу для тлумачення чи не варто. Ризикну. Сидить на березі ріки дві жаби. Одна до іншої: - Он, бачиш, на тамтому березі в полі дві копиці сіна? - Бачу. - От так і люди! Живуть, живуть і помирають. Які будуть версії тлумачення?
последние посты подобны этому бреду: http://news.mail.ru/inworld/ukraina/global/112/politics/15655824/?frommail=1 рецепт прост: берем желаемое и выдаем за действительное.