А ви що, цього раніше не бачили? Як співає Боб Ділан, ми мусимо комусь служити. Богу чи дияволу. Ось і служить...
Тут згоден... П.С. Бога не шукаю... знаю, що він є. ---------- Додано в 02:53 ---------- Попередній допис був написаний в 02:42 ---------- Саме так. Ви переконані що Бога немає? Я може слабо вірю але таки знаю, що Бог є. Беру лінійку і не можу зміряти всесвіт...
Щоб бути язичником також потрібна віра... ---------- Додано в 20:33 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ---------- Нажаль так багато людей і сприймають Бога. Сприймають Його як якогось диктатора злого, котрий тільки й чекає моменту, щоб наказати людину. Але насправді Бог - це сама Любов, безумовна Любов!!!!!
Звісно, що бог - це любов. Ну ви ж самі знаєте, коли любиш, то із задоволенням відправляєш людину на муки, тортури та страждання. Бо у кожного любов - своя, як і той уявний бог. Таку любов облишти собі, у мене інші уявлення...
Хіба ж це Бог відправляє...? Він все зробив від Себе, щоб захистити і виравти людину від тих мук тортур і страждань. Сам переніс це все замість нас, а ви кажете, що Він із задоволенням відправляє людину на муки... Ех... сумно чомусь читати ваші озлоблені дописи...
Я, як батько двох маленьких дітей, можу сказати, що пояснити дитині хто такий Бог є наааааабагато легше, ніж дорослій людині, котра вперто не хоче бачити очевидну реальність...
І не тільки. Він є всюди. Тільки стосовно людини залежить від людини: відкриє своє серце і душу для Нього, чи ні.....
Але, якщо ви думаєте, що армія (безпосередньо учебка) дасть розуму та знань про Бога... Там що, замість Статуту, вивчають по ночах Біблію?
Це точно, в голові нічого не залишиться Але мова не про це. Що ви думаєте, чи буде християнин служити в армії? І як на вашу думку, перші християни перебували на службі у війську?
Ветхий Завет показывает что войны, которые Израиль выигрывал, были инспирированы не Израилем но Богом (по Его волеизъявлению в основном) и кроме того, в Ветхозаветные времена Израиль был государством (со всеми вытекающими последствиями государственности, в том числе и обязанностью вести войны) Христиане же (библейские) государством не были, и воевать были не обязаны. А кроме того, Христос принёс на замен Ветхому Завету новое учение, по которому его последователям возбранялось не только воевать, но и вообще вмешиваться в политику мира.
Нема слова "доповнити" ніде. Там написано"виконати": Матв.5:17 Не подумайте, ніби Я руйнувати Закон чи Пророків прийшов, Я не руйнувати прийшов, але виконати. Це дуже важливо! Ісус прийшов не доповнити Закон, а виконати його.
Не буде того, хто б всіх влаштував, але підуть за тим, за ким істина і правда. Але, як послухати , то всі праві та істинні... Та щось ніяк мир не наступає(