Хто дійсно Бог ?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем harmony, 19 вер 2008.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Вони не падуть на коліна, тому що почули ім"я, а тому, що Ісус каже про свою присутність біля них.:)

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

о_О
    І плюс від миха. :wacko:
    За пустослів'я чи за незнання?
    ЩО значить "Алилуя"???

А вони про неї не знали? ;)

• Подобається Подобається x 2
  3. консультант

А вони про Нього не знали?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

сильна відповідь +1

Алилуя - хваліть Господа.

5. консультант

Ще трохи поспілкуюсь і напевно почну думати, що священники просто обманюють народ, закликаючи молитись до Ісуса Христа, хоч самі знають, що ім"я Бога - Єгова. Навіщо тоді Господня молитва, до якої вони закликають?

6. Liliyah Romanova

Із мусульманського сайту. :)

Я про присутність. :)
    Взагалі-то, "хваліть Ягве".

3 Отож Юда, узявши відділ війська та службу від первосвящеників і фарисеїв, приходить туди із смолоскипами, та з ліхтарями, та з зброєю.
    4 А Ісус, усе відавши, що з Ним статися має, виходить та й каже до них: Кого ви шукаєте?
    5 Йому відповіли: Ісуса Назарянина. Він говорить до них: Це Я... А стояв із ними й Юда, що видав Його.
    6 І як тільки сказав їм: Це Я, вони подалися назад, та й на землю попадали...
    7 І Він знов запитав їх: Кого ви шукаєте? Вони ж відказали: Ісуса Назарянина.
    8 Ісус відповів: Я сказав вам, що це Я... Отож, як Мене ви шукаєте, то дайте оцим відійти,
    9 щоб збулося те слово, що Він був сказав: Я не втратив нікого із тих, кого дав Ти Мені.
    (Iван.18:3-9)

А Ісус Христос не Син Ягве? Де обман, якщо Ісус та його Отець - одно?

Останнє редагування: 19 лют 2009
    • Подобається Подобається x 1
  7. консультант

Для мене існує одне ім"я Бога - Ісус, всі решта мене абсолютно не цікавлять, хто б і шо мені не пояснював.

8. консультант

Хто, Свідки Єгови?
    Ісус їм відказав: "Поправді, поправді кажу вам: Перш ніж був Авраам,- Я є". І схопили каміння вони, щоб кинути на Нього. Т сховався Ісус, і з храму пішов.-Ів.8.58-59. Чому вни не впали на коліна, а навпаки схопили каміння?
    Я був, я є, я буду означають дію, а не ім"я. Цікаво звучить прийшов сам я є, праворуч Отця сидітиме я є, це отець і звати його я є, ! Де елементарна логіка. Я шокований від СЄ. Отець, Син і Дух Святий - Одне та ім"я в них Одне - Ісус.
    Чому під час Служби Божої в церкві всі стоять, а перед Святим Причастям всі вклякають, хіба вони не знають про постійну присутність Ісуса? Чому не стоять на колінах цілу Службу Божу?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Суттєва різниця?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

о_Оо_Оо_О..........................

Ісус - то земне імя Божого Сина.

11. консультант

Ісус - в перекладі означає Спаситель. Якщо це тільки земне ім"я Божого Сина, то навіщо тоді вірити в Нього і поклонятись Йому, якщо людина повинна поклонятись тільки Богові одному.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо сказано Ісусом: ніхто не прийде до Отця, як не через Мене.

Ім"я Бога Ягве. Бог є Отець, Син, Святий Дух.
    Син Божий, бувши в тілі, мав земне імя - Ісус.

13. консультант

Яке в нього ім"я на даний час?

14. Liliyah Romanova

Суперове порівняння з новозавітньою ситуацією. :wacko: Ви мене дивуєте своїми дописами іноді.
    До речі, не всі клякають перед Причастям та на Причастя.

А це взагалі шедевр! Навіть миха здивували. :wacko: Брак слів, чесне слово.
    Ісус - Бог? А Ісус Навин теж Бог? Він же теж Ісус. :wacko: Ви у скільки Богів вірите? о_О

Подивіться в моєму підписі, ЯКЕ в Нього ім'я на даний час.

• Подобається Подобається x 2
  15. консультант

Аналогічно.
    Аналогічно.
    Аналогічно: Не шукайте, ось вони:"Ягве їре" — Господь нагледить (1 Мойсеева 22:8, 14); "Ягве Рафа" — Господь — твій Лікар!" (2 Мойсеева 15:26); "Ягве Ніссі" — Господ" — мій прапор (2 Мойсеева 17:15); "Ягве Цебаот" — Господь Саваот (Ісаї 1:9); "Ягве Шалом" — Господь миру-спокою (2 Суддів 6:24); "Ягве Цидкеню" — Господь — наша праведність (Єремії 23:6) ; "Ягве Шамма" — Господь тут присутній (Єзекіїля 48:35); "Ягве Ра" — Господь — мій Пастир.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

а його важко здивувати.....
    ну я чесно вперше таку думку чую, вперше в житті.

питання - на питання
    адже Ісусів багато є у Біблії, невже у Бога і в людини може бути одинакове імя?

Останнє редагування модератором: 20 лют 2009
  17. консультант

Миху, я теж вперше чую таку думку, що Ісус - це всього-навсього земне ім"я Сина Божого. То що, виходить, коли Він Воскрес і покинув землю - отримав інше ім"я? А ще більше дивує. що іим"я Бога по-Вашому Ягве, тобто Єгова. Де ж тоді Ваша впевненість, що Син та Отець - Одне й теж. Значить виходить Бог - це троє чоловік, кожен із своїм ім"ям і своїм завданням, виконують свою роботу. Мені дійсно цікаво, як поступово-непомітно людина починає схилятись в сторону СЄ і звичайно пані Ліля пресингує зі своєї сторони. всіляко цитуючи про Єгову. Невже Ваш чоловік також так сильно наполягає на імені Єгови, як Ви?

Ви забуваєтесь, Ісус не людина - Він Боголюдина, вірніше Богочоловік, який об"єднав в собі людський та Божий початок.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та Ліля вже на 49% перейшла на їх сторону... чоловік певно не знає.

Так от все попорядку.
    Як я думаю, а Ліля хай мене виправить, коли я шо сказав не так.

Ягве то є Ім"я єдиного Бога.
    Бог - Отець, Син, Святий Дух.

Що до імені Сина. Зауважте, до народження на землі ніде не сказано, про Сина Божого з Іменем Ісус. А після воскресіння ми Його так і називаємо, як Він називався на землі. Шо тут дивного і не зрозумілого?
    Далі, у чому Ви видите моє нахиляння до СЄ? Хоч один приклад приведіть.
    Я говорю про Трійцю, СЄ - ні. Ім"я Бога вони говорять по-іншому, ніж я. Де та схожість????

от звідси детальніше....... не розумію тих слів.

ніхто не забутий, ніщо не забуто.
    Ісус - то є земне ім"я, навести приклади?

19. консультант

Ім"я мого Бога - Ісус! Ісус - означає Спаситель, а не "я є", "мене нема", я був" і тому подібне.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як що до того, що є ще Отець і Святий Дух?

Згідно вашої логіки, або є ще боги, або Їх Імена також Ісус, що вибираєте?

а де твій аватар? :)