Відповідь: хто де вчився.... Закінчила універ ім. Франка, факультет іноземних мов, англійська філологія, а також навчалася в Італіїї (Університет для іноземців, м.Перуджа), крім того знаю французьку
Відповідь: хто де вчився.... Аххаа. Одна секретарша спрашивает у другой - какой у твоего начальника факс. А та ей - не знаю.. Он в темноте раздевается.. Лечебный факультет. Лikaрь, если так понятнее.
Відповідь: хто де вчився.... Неповна середня освіта і неповна вища. Вільно володію українською з і російською. Розумію інші мови з перекладачем.
Відповідь: хто де вчився.... Закончил Детский садик(напротив Парка Костюшко), Среднюю школу (№ 35 до 8 класса), Суворовское Военное Училище в городе Калинин (ныне и до советской власти-Тверь), Львовское высшее военно-политическое Ордена Красной Звезды, Ордена Красной Звеэды ЧССР училище, Военную Академию экономики, финансов и права ВС РФ, 3-х дневные курсы "Финансы для нефинансовых менеджеров" в какой-то гамериканской конторе за 500 у.е в день.
Відповідь: хто де вчився.... Якщо серйозно. Закінчив середню школу, ТУ-№26 м. Львова, Львівський зооветінститут, основи медичних знань м. Київ \Українська Асоціація народної медицини\, курси безконтактного масажу в центрі Джуни Давіташвілі м. Москва, курси професіональних екстрасенсів в центрі Кандиби м. Київ, піврічні курси по психології в "Єврогаранті" м. Львів. Вільно володію українською, російською, польською, частково англійською та італійською.
Відповідь: хто де вчився.... Привіт! А я закінчила НУ "Львівська Політехніка" факультет прикладної математики, а потім ще економічний факультет - облік і аудит.
Відповідь: хто де вчився.... і що принесло більшу користь? в якій галузі зупинились? п.с. я теж з прикладної
Відповідь: хто де вчився.... Ні ПМ, ні економіка...Працюю взагалі в іншій галузі, хоча в "тісному контакті" з комп"ютерами. Але велика користь від ПМ - те, що нас там навчили швидко всьому вчитися і логічно думати.
Відповідь: хто де вчився.... 1993-2003- середня загальноосвітня спеціалізована школа №80 м.Львова з поглибленим вивченням іспанської мови(тепер НВК "Школа-садок"Софія") 2003-2008-Львівський національний університет ім.І.Франка,факультет іноземних мов,кафедра романської філології,спеціальність "іспанська мова та література"