Відповідь: хто де вчився.... чомуж одразу "розчаруєте"?... я у 1983 -- пішов до школи і чудово пам"ятаю таку традицію: 10-класник веде за руцю першачка і дарує йому іграшку.... може це були ви?..
Відповідь: хто де вчився.... 75 -- то моя школа, і вона знаходиться на Караджидча, біля мех-мат-ліцею Додано через 42 секунди То ми з Вами напевно сусіди)))) я закінчила 75 Додано через 5 хвилин СШЗ № 75 ім. Лесі Українки з поглибленим вивченням англійської мови ( от ми того всього на зошитах не любили писати, а ще нам хотіли "приписати" погливлене вивчення культури і естетики.)\ ЛНУ ім. Івана Франка , географічний факультет, спеціальність туризм ( перший набір, що є досить весело))) Інфіз -- заочне навчання, спеціалізація ---рекреаційно-оздоровчі види спорту Швейцарська школа туризму і готелярства ( м. Кур) -- літній курс
Відповідь: хто де вчився.... Ой, здається, таки розчарую. Традицію пам*ятаю, але, на жаль, мені не довелось вести першачка... Я пішла зі школи після 8 класу... (Але вже по Вашій світлині я відчула, що нас щось зв*язує....)
Відповідь: хто де вчився.... доля?... наші стежки пересікалися (як мінімум!) двічі: 37-ма школа і форум.... але якщо ви теж вчилися у 37-ій -- можна припустити, що могли і зустрічатися, адже мешкали в одному районі...
Відповідь: хто де вчився.... На Дністерській - то не спортивна школа? Там внизу є манеж (з віконечками на шкільний стадіон) ?
Відповідь: хто де вчився.... Тоді вона мені подобалась. Там взимку проводили тренування ДСШ "Карпати".
Відповідь: хто де вчився.... А я в 2003)))). То є моя "сімейна" школа. Її моя мама закінчувала, я, брат вчився до 9 класу. Бо зараз вона вже не та школа, що була раніше. Половини добрих викладачів нема вже.... А всьо винна пані директрова
Відповідь: хто де вчився.... а моя старша двоюрідна сестра теж вчилася в 37-ій.... тре і її на форум запросити...
Відповідь: хто де вчився.... Я теж таке чула, а жаль . Мій випуск був останній ще за старої директорки і з багатьма вчителями просто пощастило.
Відповідь: хто де вчився.... Я також закінчила 23-ю школу і музичну школу №3 (ф-но). Не любила цю школу, тому після 9-го класу поступила в муз.-пед. училище (на Валовій), а потім вчилася в Київському Університеті Культури і Мистецтв (хорове диригування). Додано через 20 хвилин Ну я музикант. Відгукуюсь!