Відповідь: хто де вчився.... СШ 53 з поглибленим вивченням англійської мови, ЛНУ Франка, Leeds Business School
Відповідь: хто де вчився.... Я закінчила гімназію "ЄВШАН" колишня 79 школа і зараз навчаюся у ЛНУ ім.Івана Франка(економічний).
Відповідь: хто де вчився.... СШ №3 , краща школа в місті , навчання у дві зміни, бо найбільше учнів саме в цьому районі. Школа мистецтв Зараз навчаюсь в Кіровоградському інституті економіки і права на дизайнерському факультеті, 2-й курс
Відповідь: хто де вчився.... Колись....в далекому минулому...в одній із зниклих країн вчився хлопчик Олежик в звичайній середній школі № 22 в поліському місті Ровно (старовинна назва м.Рівне) з якої його витурили ще в 78 році минулого сторіччя втикнувши в руки атестат зрілості по загальній вартості 4,75 бала, і подався хлопчина на поршуки диплома інженерного. Привела його дорога до інституту Водного (УІІВГ) і вчився він там таїнам інженерним. П"ять років сиднем сидів на парах-колоквіумах-практичних П"ять пар джинсів стер, десять викладачів до інфарту довів і врешті знайшов свою жаданну мрію-став винщувачем пустель (в народі-гідромеліоратор). Зникла та країна. В новій винищувачі пустель не потрібні а на рідному Поліссі і без нашого героя всі болота знищили. І став наш герой простим дизайнером-тридешником. Допомагає людям ремонти осель та іншого по ізраїльським планам робити (євроремонтом називаються). А по вечорах, коли вже зовсім скрута, зависає наш герой на форумі далекого казкового міста ЛЬвова. Ось така казочка. А хто дочитав до кінця, тому бубликів в"язочка! Додано через 1 годину 1 хвилину НЕА! Знання мови програмування FIGNIA приходить автоматично на півсвідомому рівні після написання кількох програм на мові PASCAL
Відповідь: хто де вчився.... школа № 85 (тепер гімназія), ЛНУ Франка (філологія), МАУП (товарознавство в митній справі), МАУП (юридичний, зараз на 6 курсі)
Відповідь: хто де вчився.... Закінчила школу №101 в м.Києва (тільки 11 клас) Києво-Могилянську Академію (бакалавр+спеціаліст "економічна теорія").Може хтось знайдеться з Могилянки на Львівському форумі, бо львівських вчилося багацько
Відповідь: хто де вчився.... а в мене сестра там працювала... щодо "найкращих учнів":n: - не знаю - проблеми з навчанням у більшості це точно були, особливо, коли вчитиль ставив оцінки по заслузі, а не за наказом директора, бо "так треба"
Відповідь: хто де вчився.... 17-та школа ЛПІ - ІКНІТ - Прикладна лінгвістика далі буде... (сподіваюся на другу вищу)
Відповідь: хто де вчився.... ТЮ! Я також починала з 37-ї а закінчила 49-ту.:shy: Додано через 10 хвилин А що ви про ню знаєте?
Відповідь: хто де вчився.... а я спеціально перечитав всі сторінки шукав хто ще тама сі вчив ура , земляк
Відповідь: хто де вчився.... Мої науки: СШ 37 французька (нас вже п*ятеро з неї--Пупер, Ліля, Коза-дереза, Маруся-мама, я )..+ Музшкола 4. Льв. музучилище--теорія музики + фортепіано Науковий Університет ім. Етвеша, Будапешт, факультет славістики--відділ укр.мова і література Курси підвищення кваліфікації по викл. ф-но, Будапешт