Відповідь: хто де вчився.... І я в цій школі вчилася. Правда, тільки один рік, а потім переїхала в інший район. Найбільше запам"яталося, як ми після уроків бігали на "Краківський" купувати польські і турецькі жуйки, які тоді тільки-но появилися в продажу
Відповідь: хто де вчився.... ЗСШ №2 м. Вишневе Бурса №1 м Київ, користувач ПК НПУ ім. М.П. Драгоманова вчитель фіз.виховання та тренр з спеціалізації. ЛКА (Львівська Комерційна Академія) фінанси. (друга вища)..
Відповідь: хто де вчився.... позичите мені машину часу, щоб я вернула ті роки??? буду вельми вдячна...
Відповідь: хто де вчився.... не зовсім, не зовсім на Сихові. Я - на Зеленій, але недоїжджаючи до Сихова. Хоча згідний - не сусіди. Я вчився у СШ№ 75, 82, 21, ЛТПА, ЛПІ.
Відповідь: хто де вчився.... 44, рідна... з першого класу і до останнього... а ми часом разом за "Turbo" не бігали на "краковскій", в золоті 80-ті?
Відповідь: хто де вчився.... Може бути... А пам'ятаєте, як в молодших класах всіх заставляли пити молоко? Частенько підливали скисле і втирали, що то "з вітаміном С"
Відповідь: хто де вчився.... Мои знакомые в 89м заканчивали, 2 года разницы, наверное не занете их. У 52й школы к стати сайт есть свой , видали?
Відповідь: хто де вчився.... А музикантів тут немає? Я закінчив муз. школу ім. С.Крушельницької, потім національну музичну академію ім. М. Лисенка, а зараз поступаю в аспірантуру. Музиканти, відгукніться!!! :p
Відповідь: хто де вчився.... Батько мій до 91-го працював у Крушельницької. Істориком. В мене про цю школу теплі згадки. Запах, рипіння сходів... 40-й кабінет... І... найкращі учні...
Відповідь: хто де вчився.... В 1989 закінчила СШ № 65 м.Львів (Левандівка), в 1997 закінчила Акадамію заліничного транспорту в м.Дніпропетровськ по спец."Бух.облік та аудит".
Відповідь: хто де вчився.... Школа №75 на вул.Караджича знаходиться, я там вчилася. http://www.dlab.com.ua/schools/club_memb.php випускники львівських шкіл - можете заглянути.
Відповідь: хто де вчився.... А я найбільше у житті навчилася самостійно, так вже склалося, що школа в мене була слабенька і ВУЗ теж, однак в цьому я теж знайшла позитив, оскільки сильно не напрягали, був час для читання, в школі я "ковтала" всі книжки підряд, в академії вже перебірливіше, і взагалі я вважаю, що освіта має стимулювати самостійний розвиток.
Відповідь: хто де вчився.... А я закінчила Львівську Академічну Гімназію, як Зорянівонька, і Політех, Прикладну Лінгвістику, куди Кася подалась. Не знала, що тепер на ПЛ польську мову ввели, - класно. Коли я навчалась, можна було обирати крім англійської (основної) тільки між німецькою і японською. Я пішла на німецьку, бо повелась на доводи батьків про її перспективність, а потім шкодувала, що не вибрала японську бо в результаті свій рівень німецької після гімназії не підвищила, а залишилась на тому ж рівні, бо на ПЛ починали вчити німецьку з нуля... А в гімназії, вважаю, досить високий рівень вивчення іноземних мов, та й інших предметів також. Після 18ї школи (С. Петлюри - Маршала Рибалки), де я навчалась до 7го класу навідмінно і взагалі без напрягу, як перейшла у 4ий гімназійний (8ий "нормальний"), так і прозріла від своїх двійок і трояків...:8: Але потім все підтягнула і закінчила навідмінно. :radist: Своїх дітей обов`язково віддам до хорошої школи з поглибленим вивченням іноземних мов.