Відповідь: хто де вчився.... дуже просто: юдеї завше розмовляють мовою пануючої нації... і чи не вам цього не знати?!!.... якою мовою юдеї розмовляють у стейтах?...
Відповідь: хто де вчився.... Я закінлила Львівську Академічну Гімнізію І Прикладну математику в університеті імені Івана Франка Сьогоді 256 день року - день ПРОГРАМІСТА!!! Тому вітаю всіх, хто має відношення до програмування!
Відповідь: хто де вчився.... Я працюю в цьому середовищі))) ну і брати обидва програмери))) теж приєднуюсь до привітань)))
Відповідь: хто де вчився.... В 2002 закінчила - під натиском батьків - факультет програмування Харківського патентно-комп'ютерного коледжу . Цього року закінчила Академію культури за спеціальність документознавець-менеджер міжнародних інформаціних систем та мереж. Отака освіта - "напрочь лишенная романтизма"
Відповідь: хто де вчився.... Хм, не знал, а кстати почему 256 день года - день програмиста? "256" имеет какое то значение? Просветите ламера
Відповідь: хто де вчився.... День программиста - неофициальный праздник программистов, отмечаемый на 256-й день года. Число 256 (два в восьмой степени) выбрано потому, что это количество чисел, которые можно выразить с помощью одного байта. В високосные годы этот праздник попадает на 12 сентября, в невисокосные - на 13 сентября. Зачастую слово «программирование» и все, с ним связанное, ассоциируется у обычного человека только с персональным компьютером, однако это не так. Практически каждое электронное устройство - от пульта дистанционного управления до сложных промышленных станков с программным управлением - в свое время прошли через руки специалистов по программированию. Мы ежечасно сталкиваемся с плодами трудов того, что сделал программист. Смотрим ли мы телевизор, слушаем ли радио, разговариваем ли по телефону - мы пользуемся тем, что создал программист. Пожалуй, ни одна профессия не охватывает столь широко сферы нашей жизни. И хотя пока еще этот праздник целиком и полностью виртуален, плоды трудов наших славных программистов весьма и весьма реальны. Значение профессии программиста в повседневной жизни трудно недооценить. Этот род деятельности становится все более массовым и, в то же время, символизирует авангард современного общества.
Відповідь: хто де вчився.... Для афтерстепа. А от сан гігієна сьогодні - це "супер" - живуть на хабарях. Додано через 4 хвилини Знаємо таку.
Відповідь: хто де вчився.... У мене там мама працює. Брат ту школу закінчував. Я лише 11 клас, бо з 37 вижили, можна сказати.
Відповідь: хто де вчився.... Я ходив у 75-у(якщо не помиляюсь), що на Дністерській, ми, Ліля, майже сусіди.
Відповідь: хто де вчився.... СШ №91, закінчую НУ"Львівська політехніка" (Прикладна математика), пишу магістерську роботу
Відповідь: хто де вчився.... Так ви ж на сихові. ТО як ми сусіди? Я на Липовій Алеї лише рік чи 1,5 прожила. А до того - 22 роки на Ніжинській.
Відповідь: хто де вчився.... 1985 СШ №52 1993 ЛПІ метролог 2005 курси підвищення Дніпропетровськ Все інше - хоббі :p