Відповідь: хто де вчився.... Льв1вський техн1кум зв,язку-вчили н1мецьку. Лен1нградський 1нститут зв,язку 1м.Бонч-Бруевича те саме.
Відповідь: хто де вчився.... Возможно, однако ничего не вижу в этом плохого. Если я русский почему я должен этого стеснятся? А саму школу впоследствиии еврейской сделали, насколько я слышал.
Відповідь: хто де вчився.... ой здається, що у технікумі мови не дуже вчать а у якому році Ви закінчували?
Відповідь: хто де вчився.... Техн1кум зак1нчив в 1979 роц1. Авжеж н1мецьку а також х1м1ю викладали поганенько.Зато математика/викладач Лящук\ ,ф1зика\викладач Ф1лл1пова\ преподавали чудово.Шкода однокурсник1в в1днайти не можу.Дружна група РЭС-41 дэ ви ,в1дзов1ться.На одноклассник.ру н1кого нэма.
Відповідь: хто де вчився.... Класний викладач.Я вчився з його файненькою плем1нницею Ем1лею.Боже,як в1н 11 мучив б1ля класно1 доски.Грозив зоставити на другий р1к.Принциповий вуйко.А яка може бути мамематика?На двор1 весна,в голов1 танц1.
Відповідь: хто де вчився.... Вчилася в Сокільницькій СШ. Колись то була школа з величезною кількістю учнів. По три паралельних класи. Сторона від Стрийської були "Б-екалі" і "В-екалі", або "Стрийська банда" , як прозивала нас Ковалик М.В., тепер вже покійна. А "А-калі" були зі строни Кульпарківської і з Парцеляції. Тепер з колишньої ССШ залишилася четвертина. Хоч Сокільники і розрослися ще більше... Після школи - стаціонарно три курси Миколаївського педінститу, факультет української філології. Останні два курси довелося довчатися заочно в Дрогобичі, бо вийшла заміж. А в 35 років знову повернулася до науки вже тут, в США. В 1997 році отримала AAS degree in Earlychildhood Education. До речі, була Honor Student з підвищеною стипендією. А працюю в бізнесі.:D В школі вивчала англійську, але тут довелося вчити майже все спочатку.
Відповідь: хто де вчився.... А я вчилась в сш №80, з поглибленим вивченням іспанської мови, потім в технікумі легкої промисловості на технолога швейних виробів, і заочно на економіці підприємства в комерційній академії.
Відповідь: хто де вчився.... свого часу він користувався популярністю великою, і конкурс на вступ там був немаленький)))) ну і викладачі там хороші, знання хороші давали, мене вночі розбуди- всю технологію ще досі памятаю)))хоча 10 років як закінчила)))
Відповідь: хто де вчився.... 44 школа. Вчителі непогані, як на той час давали хороші знання. Особливо запам'яталась перша вчителька. Після закінчення першого класу подарувала мені як найбільш читаючій дитині... книжку про Освенцім з ілюстраціями. Потім - політех, ЕЕФ. Пощастило з групою і кафедрою.
Відповідь: хто де вчився.... СШ 37 Випуск 1998. А Унiвер вже тутка... У Львовi готувалась поступати в консерваторiю, на вокал, але так сi стало шо зараз за клавiатурою "спiваю" клятий код.
Відповідь: хто де вчився.... СШ 36, потім ЛНУ ім. Франка, мех-мат. Додано через 24 хвилини Мови - англійська, польська, російська, бейсік, фортран, паскаль, С++ і трошки Delphi.
Відповідь: хто де вчився.... СШ ,мед училище,невдале поступання в мед.інститут(надіявся на свої знання ) ,армія, знову невдале поступання( поступав на лікувальний, недобрав бали , запропунували - сан. гігієну - відказався). Інститут нафти і шміру (Ів.Франківск).Поїздка до вуйка (вже покійного) по гостєвій візі в Чікаго, академка в інституті.Еміграція в Канаду.Заочно закінчував інститут , поїздки на установчі сесії і екзамени вже з Канади.NAIT(Northern Alberta Institute of Technology)- минулого року дістав диплом інжінєра.
Відповідь: хто де вчився.... СШ№92 вивчала англійську мову школа залишила приємні спогади, а клас ні не дружні були... Львівський кооперативний коледж економіки і права, спец. "Фінанси" супер і група, і атмосфера і взагалі!!!:bazar: МАУП Галицьке відділення - заочне навчання і цим все сказано. хоча група була супер. спец. Міжнародна економіка і фінанси Полтавський університет споживчої кооперації України - отам умови для навчання! клас!!! правда часу на навчання мало... а так супер! ех вернути б студенські роки!!!
Відповідь: хто де вчився.... ага... я би дуже здивувася, якби ви вчилися не у школі за рогом, а в якійсь віддаленій українській (польській )....
Відповідь: хто де вчився.... "За рогом" - как я понял - "за углом"! Правильно? Нет, Пупер, выбора-то особого и не было. Просто повезло, что школа рядом с домом. А одноклассники и подальше ходили - от Маяковской до Ленина, от Драгоманова до Народного ополчения. Так что "география" "жидов и москалей" была довольно обширная. :ninja: